Şimdi Ara

EDIT GELDİ - Kyk interneti Torrent kullanma hakkında yardım! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
13.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bocha Boston

hocam, tarayıcı ile eklenti kullanarak girebiliyorum sıkıntı o değil.
    Sıkıntı torrentin çalışmaması

Alıntıları Göster
    Torrentten ne indiriyorsun lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç Kağıtçı Mesut kullanıcısına yanıt
    280₺'lik paketi arkadaşlarıyla birleşip alabilir 8 kişi bile alsa 200 mbps aldığını kabul etsek kişi başı 25 mbps

Avrupa'da öğrencilere özel indirimler olur bizde anca taahhütü 12 aya düşürürler üniversite öğrencisiysen daha bile kötü minibüse binsen tam fiyat ödüyorsun
  • Üniversite, yurt, okul, otel gibi açık alanda internet hizmeti sağlayan yerler bağlantılarını hep filtreden geçirir, bilgi işlem tracker olan bir bağlantıya filtre koyduysa indiremezsin ve o ağa bağlı olduğun sürece onu delemezsin.
    Öte yandan ağa bağlanan pclerin nerelere bağlandıklarıyla ilgili loglar tutulur, en çaylak bilgi işlemci bile seni tespit edebilir, dikkatli ol derim.
  • offcloud.com
    Unlock & download any content, file, video or audio found on the web.
    https://offcloud.com

Seedr.Cc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• haqueim H kullanıcısına yanıt
    KYK karıya götürsün o zaman, napsın çocuk?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bocha Boston kullanıcısına yanıt
    vps
  • torrent dışında bir link versem indirebilir misin? Ya da şöyle söyleyeyim elimde bir bot var senin yerine torrent indirip normal linke up yapıyor
  • Böyle saçma bir şey olabilir mi ya, biz iki makale okumak için bi tarafımızı yırtıyorduk, okumakla alakası olmayan adamlar torrentten arşiv yapma derdinde. Bi öte gidin orda tek başına yaşamıyorsunuz. Zaten zor zekat internete bağlanıyorduk, çabası olana engel olmayın.

olsa çok iyi olurdu kısmet değilmiş.
  • SHADOW kullanıcısına yanıt
    Pro accountun tek farkı private repo değil miydi? Artık onlar da ücretsiz

• vps

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

Pro accountun tek farkı private repo değil miydi? Artık onlar da ücretsiz
    baska faydasi da vardir illaki hocam, evet private repo ucretsiz dediginiz gibi ama baska ozelligi olmasa niye pro adi altinda baska bi versiyon sunsunlar ki

Korunmasız OpenVPN UDP/TCP gibi protokolleri, utorrent gibi torrent client'larının portlarına engelleme yapılıyordur. Denediğiniz VPN hizmetlerinin kullandıkları protokollere ISP de engelleme yapıyor olabilir..

Tarayıcıda açtığınız proxy'de loglara düşüyordur. Size uyarı yapmadılarsa, sistemlerini kur unut tarzı kullanıyorlardır ya da pek önemsemiyorlar demektir.

İlk önce İnternet hızının durumunu öğrenin. Speedtest sonucu ekleyin. 4-5Mbps üstü çıkmıyorsa, zaten öneri falan yapmama hiç gerek yok. Şu utorrent denilen kıytırık client'ı kullanmayıda bırakmanızı öneririm.

OpenVPN'i 443 portuyla kullanan VPN zaten ayvayı yemiştir.. Tabii Obfsproxy kullanmıyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut

Ne yazarsanız yazın bu arkadaşa uymuyor. İstediği heralde birisinin ona süperbox alması.
    hocam, ben kimseden öyle bir şey istemedim.

Konuya da bakarsanız yazdım oraya; torrent engelini kaldıracak bir yöntem arıyorum diye.

Başka da bir talebim olmadı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

torrent dışında bir link versem indirebilir misin? Ya da şöyle söyleyeyim elimde bir bot var senin yerine torrent indirip normal linke up yapıyor
    evet hocam indirebiliyorum.

Ama IDM hata verirse indirmeyi baştan başlatmam gerekecektir.

Anlatır mısınız hocam biraz, nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Korunmasız OpenVPN UDP/TCP gibi protokolleri, utorrent gibi torrent client'larının portlarına engelleme yapılıyordur. Denediğiniz VPN hizmetlerinin kullandıkları protokollere ISP de engelleme yapıyor olabilir..

Tarayıcıda açtığınız proxy'de loglara düşüyordur. Size uyarı yapmadılarsa, sistemlerini kur unut tarzı kullanıyorlardır ya da pek önemsemiyorlar demektir.

İlk önce İnternet hızının durumunu öğrenin. Speedtest sonucu ekleyin. 4-5Mbps üstü çıkmıyorsa, zaten öneri falan yapmama hiç gerek yok. Şu utorrent denilen kıytırık client'ı kullanmayıda bırakmanızı öneririm.

OpenVPN'i 443 portuyla kullanan VPN zaten ayvayı yemiştir.. Tabii Obfsproxy kullanmıyorsa.
    hocam, işte ben böyle cevaplar istiyorum. Olumlu olsun olmasın en azından bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz.

diğerleri gibi başka başka çareler bulmaya çalışmıyorsunuz.
    O önerdikleri yöntemleri ben de düşündüm, tarttım elbette.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bocha Boston

evet hocam indirebiliyorum.

Ama IDM hata verirse indirmeyi baştan başlatmam gerekecektir.

Anlatır mısınız hocam biraz, nasıl oluyor?

Alıntıları Göster
    Telegram kullaniyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: ISherpa

Böyle saçma bir şey olabilir mi ya, biz iki makale okumak için bi tarafımızı yırtıyorduk, okumakla alakası olmayan adamlar torrentten arşiv yapma derdinde. Bi öte gidin orda tek başına yaşamıyorsunuz. Zaten zor zekat internete bağlanıyorduk, çabası olana engel olmayın.
    şu konuda senin gibi yazan 5 kişiye cevabını verdim. Artık yoruldum aynı şeyleri yazmaktan.

Azıcık aklın olsaydı, azıcık düşünebilseydin sen bu yorumu atmadan önce benim konuda yazdıklarımı okurdun.
    Ama okumamışsın hemen yorum atmışsın.

Ben diyorum ki geceyarısından sonra indirmeyi açıyorum.
    Ben diyorum ki internete zaten hiçbir şekilde giremiyorum
    Ben diyorum ki alt kattakiler 7/24 çatır çatır girerken biz üst kattakiler whatsapp'tan mesaj bile atamıyoruz.

Çok dinle az konuş!

Tabii sen gece 4.30'da internete giremiyor ve bunun sorumlusu bensem başka(!)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

Telegram kullaniyor musun?

Alıntıları Göster
    evet var hocam.
  • SHADOW kullanıcısına yanıt
    GitHub
    Pricing · Plans for every developer
    https://github.com/pricing#feature-comparison

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.