Şimdi Ara

EDIT GELDİ - Kyk interneti Torrent kullanma hakkında yardım! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
13.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

Kardeş üniversitenin kütüphanesine git idm ile indir ne indireceksen. Ben öyle yapıyordum. 5,6 mbps ile iniyordu hemen. Kaç sezon dizi indirmiştim vay anasını.
    hocam, yüksek çözünürlüklü diziler maalesef sadece torrentte var.

Sırf bunun için de laptopu okula götüresim gelmiyor.

Teşekkürler yine de
  • Bocha Boston kullanıcısına yanıt
    O zaman linux işletim sistemini denemenizi öneririm. Bende çift işletim sistemi var, normalde yurdun wifisine bağlanmak için 1parola giriyoruz ve sonra kullanıcı adı şifre girişi yapılıyor. Fakat linux işletim sisteminde sadece parola girişi yeterli sayılıyor, kullanıcı girişi kısmı ayarlanmamış. Ve linux sistemde çok kolay vpnler kurabileceğinizi düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Idm izleyeceğim dizi film vs kuyruk oluşturup gece bırakıyorum ,indirme bitince pc kapanıyor, sabah kalkıp açıyorum istediğim dosyalar hazır.
    ben de öyle yapıyorum da.

Torrentte olup da diğer sitelerde olmayan şeyler de var.

Eski filmler ve diziler gibi.
  • digital ocean ücretsiz 50 dolarlık student pack alıyorsun , 5 dolarlık sunucualra seedbox kuruyorsun, işlem tamamdır.https://www.youtube.com/watch?v=1k8YOSAaDjI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 14 Şubat 2019; 20:53:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Berkan96

O zaman linux işletim sistemini denemenizi öneririm. Bende çift işletim sistemi var, normalde yurdun wifisine bağlanmak için 1parola giriyoruz ve sonra kullanıcı adı şifre girişi yapılıyor. Fakat linux işletim sisteminde sadece parola girişi yeterli sayılıyor, kullanıcı girişi kısmı ayarlanmamış. Ve linux sistemde çok kolay vpnler kurabileceğinizi düşünüyorum.
    hocam, belki olur; ama linux için yeterli deneyim ve bilgiye sahip değilim.

Kesin olacağını bilsem denerdim ama.
  • Sen nasıl ogrencisin ? Çözüm bulmak yerine problemin üstüne gidiyorsun ? Al laptopu git bı cafeye bir çay ile 4 saat otur 4 saatte de film falan izle . Tertemiz o download sana 4 gün yeter . 4 gün sonra tekrar yap .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirror of Deception

digital ocean ücretsiz 50 dolarlık student pack alıyorsun , 5 dolarlık sunucualra seedbox kuruyorsun, işlem tamamdır.https://www.youtube.com/watch?v=1k8YOSAaDjI
    hocam, bir öğrenci için çok pahalı.

teşekkürler yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Sen nasıl ogrencisin ? Çözüm bulmak yerine problemin üstüne gidiyorsun ? Al laptopu git bı cafeye bir çay ile 4 saat otur 4 saatte de film falan izle . Tertemiz o download sana 4 gün yeter . 4 gün sonra tekrar yap .
    hocam, üst yorumlarda da dediğim gibi bu çevrede o kadar internet kafe yok.
    Olanlar da indirmeyi kısıtlamış.
    1gb bir şey indirmeye çalışsan hemen masa ücreti katlanıyor.

Teşekkürler yine de
    githuba üniversite mailinle üye oluyorsun
    GitHub Education
    GitHub Student Developer Pack
    https://education.github.com/pack
    buradan 50 dolarlık kuponunu alıp çıkıyorsun ücretsiz şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bocha Boston

hocam, üst yorumlarda da dediğim gibi bu çevrede o kadar internet kafe yok.
    Olanlar da indirmeyi kısıtlamış.
    1gb bir şey indirmeye çalışsan hemen masa ücreti katlanıyor.

Teşekkürler yine de

Alıntıları Göster
    İnternet cafe demedim interneti olan cafe diyorum gideceksin 1 çay içeceksin .

• quote:

Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut

Benim telefonumda bir sürü vpn var. Biri olmasa mutlaka diğeri çalışıyor. Hele samsung max vpn en hızlısı. Psiphon pro var. Var da var. Sen bu işi bilsen hiç dert etmezsin. Tlfna vpni ve torrenti hazır edersin alt katta birine emanet edersin olur biter. Ama herşeye yok öyle olmaz yok böyle olmaz yok whatsappa girmiyor yok çekmiyor. Sen hiç çözüm yolu aramamışsın ki? Beb yurtta kalıyordum 4. Kattan internete girmek için repeater aldım odama. Daha sonra diğer yurt sakinleri yönetime söyledi katımızdan internete giremiyoruz bir repeater bağlayalım dedi. Kablo çektik benim repeaterı saattım tüm katlarda internet oldu.
    Hocam, arkadaşlar bu torrent engelini kaldıracak vpn söylemiş olsalardı veya utorrent'ten engeli kaldıracak bir ayar söyleselerdi bana yeterdi zaten.

Torrentin engelli olmadığı dönem ben de sizin gibi laptopu geceyarısı aşağıya götürüyordum. indirmeyi başlatıyordum ve sabah alıyordum.

Ama idm olayı başka. idm'de bağlantı kesilirse işin bitti; ama torrentte olay böyle değil, dosya bozulmaz torrentte. Aynı dosyadan daha önce indirdiklerine bir şey olmaz. devam edebilirsin.

Sizin denediğiniz yöntem işe yarasaydı onu da yapardım. ama modemler koridordaki tavana bağlı ve herhangi bir port girişleri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

kyk internetinde youtube hizlidir, her sey yavas ama youtube hep hizli
    ben maksimum 240p izleyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

İnternet cafe demedim interneti olan cafe diyorum gideceksin 1 çay içeceksin .

Alıntıları Göster
    hocam, farkederlerse o çayı alıp bir yerime monte ederler.

Hem bazı torrentler vardır ki 3-4 saat sürer. o kadar beklesem okula gidemem.

Ama tabii bu da bir çözüm yöntemi. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirror of Deception

githuba üniversite mailinle üye oluyorsunhttps://education.github.com/pack buradan 50 dolarlık kuponunu alıp çıkıyorsun ücretsiz şekilde.
    hocam bu githubda pro hesbi da bu sekilde mi aliyoruz
    bildigime gore ogrencilere pro account ucretsizmis de

• Sen de puffin browser kullan ve özgürce çavuşu tokatla.

• SHADOW kullanıcısına yanıt
    sadece digitalocean kuponunu kullandığım için tam olarak bilmiyorum.

okuldayken dizileri telefona indir
  • Ne yazarsanız yazın bu arkadaşa uymuyor. İstediği heralde birisinin ona süperbox alması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naci_Balkavan

Sen de puffin browser kullan ve özgürce çavuşu tokatla.
    hocam, tarayıcı ile eklenti kullanarak girebiliyorum sıkıntı o değil.
    Sıkıntı torrentin çalışmaması
  • Belki biraz bulması zor olacak ama torrent dışında kaynaklara yönelmeye çalışabilirsin, Reddit'te bazı dizilerin sezon sezon Mega linkleri paylaşılıyor mesela.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.