Yaklaşık 2 ay önce açtığım Apple ile ilgili haberlerin, iPad/iPhone/iPod Touch oyun&uygulama inceleme ve jailbreak konularının bulunduğu bloguma yazar/editör arıyorum. 2 ay içinde bir takım arkadaşlarla birlikte 65 yazı girdik. Yazıların %98'i özgün, kendimize ait anlatımlardır. Sadece bazı haber yazılarında özgünlük sağlanamamıştır.
Arkadaşlarla birlikte yazıyorduk fakat daha sonraları arkadaşlar dağıldı. Bazılarının bir takım işleri çıktı bazıları ise kendiliğinden ayrıldı. Kendim de sınavlarım olduğu için pek ilgelenimiyorum şuan biraz içerik sıkıntısı çekiyorum. Tekil hit 100 civarı zaten yeni bir site geliştirmeyi düşünüyorum. Eğer içeriği geniş tutabilirsek Backlink ve Hit'e bağlı çalışmalar yaptıracağım. Ve sonrasında tema vb gereksinimleri de profesyonelce yaptırmayı düşünüyorum.
Bu konuda bana ücretli/ücretsiz yardım edebilecek arkadaşlar arıyorum. Özenli ve bilgili arkadaşlar arıyorum İletişim için, özel mesaj ile msn adresinizi bırakmanız yeterli.
Dipnot: Konuyu yanlış yere açtıysam affola. İyi akşamlar..
haftalık/aylık ne kadar ? yemek var mi ?
Yol Varmı Sigorta varmı...?
Pm atan arkadaşlara bu gece veya yarın sabah dönüş yapıcam tek tek. Konuya yazan arkadaşlara gelince espri yapmaya çalışıp konuyu kirletmeyin.
Dostum yaz sonu için düşünürsen ilgilenebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Kağan*
Dostum yaz sonu için düşünürsen ilgilenebilirim.
Yok hocam yaz sonu benim için çok geç.
güzel bir blogsa, ilgi çekecek gibiyse ben size yardımcı olurum, linkini pm atarsanız bir inceleyeyim
editör olabilirim bilgi birikimim iyidir iphone konusunda, ama bedava yapmam çünkü sokağa çıksanız para harcıyorsunuz, bekliyorum pm inizi
@fincankahve
aselsana elektirk elektronik mühendisi olarak çalışmaya gitmiyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: 1 9 0 7
@fincankahve
aselsana elektirk elektronik mühendisi olarak çalışmaya gitmiyorsunuz.
Bu işe zaman ve emek harcanmayacak mı, istiyorsanız siz buyrun editör olun ben pek hevesli değilim, benim zamanım kıymetli, ders veren üniversite öğrencileri bile saatine 100 lira para alıyor bugün, buyrun siz bloğa bedava hizmet verin
Polemiğe gerek yok arkadaşlar.
@fincankahve
İlk önce yardımcı olabilirim demişsin sonra ücretiyle yardım edebilirim demişsin. Benim ilk önceliğim ücretsiz, yani gönüllü içerik girecek arkadaşlar. Çünkü sitenin içerik açığını kapattıktan sonra gerekli olan tüm masrafları cebimden karşılayıp, reklam gelirlerini paylaşacağım. Fakat bu reklam geliri süreci uzun veya kısa olabilir. Burada herkesin sabırlı olması gerekiyor.
Siz ücretiyle birlikte yardımcı olmak istemişsiniz bunu anlarım nitekim söylediğiniz şeylerde de haklısınız. Emek harcıyacak, zaman haryıcaksınız. Fakat benim ilk başta söylediğim gibi ben içerik eksiğinden sonra bir takım harcalamalarda bulunup gelen geliri paylaşmayı düşünüyorum.
@nitroemre siz de haklısınız ama benim işlerim çok yoğun ücretsiz hizmet vermem şu sıra mümkün değil, siz başta ücretli veya ücretsiz dediğiniz için ben de öyle yazdım anlaşılacağını umarak. Polemikle benim işim olmaz zaten ama üstteki arkadaş alay eder nitelikte bir şey yazdığı için cevap verdim bir daha da zaten yazmam. İyi çalışmalar
Yapılan başvurular ve özgünlük bizim için önemli, sitede emin olun şuan ticari bir çıkarımız yok. (Bu açıklamayı imzamı silen yönetici için yapıyorum.)
Piyasada olan sitelerden farklı olmamız lazım; bunun için kadromuz önemli.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Yapılan başvurular ve özgünlük bizim için önemli, sitede emin olun şuan ticari bir çıkarımız yok. (Bu açıklamayı imzamı silen yönetici için yapıyorum.)
hocam sende mi bu blogdasın sen varsan bende varım
pm atılmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
hocam sende mi bu blogdasın sen varsan bende varım
pm atılmıştır.
Tabiki. Daha önceleri iPod konularında takip ettiyseniz blogger vs. üzerinden aççmıştım zamanla bu hale geldi. Katılırsan sevinirim. Ayrıntılar için PM.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme