Şimdi Ara

Edmo Yepyeni 5 Event[Görüşlerinizi Alalım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sayfaya girin ve event bölümüne girin 5 tane nurtopu gibi eventimiz var
    Bu eventlerde
    -Facebook sayfası beğeni sayısı 10000 veya 20000 olursa exp eventleri var.Dolayısı ile girip beğenin
    -Her yaptığımız diginin ss sini çekip facebook sayfasına koyunca çekiliş hakkı kazanıyoruz.Şanslıysanız 50 dolar cash sizindir
    -Event 2 de belli levellere (20,25,35,41) gelindiğinde bize verilecek hediyeler gösteriliyor.41 lvl de 30 evolutorumuz olcakmış süper
    -6 mega yapana (2 haftada) daha büyük miktarda cash
    -4.Eventi tam anlamadım ama digiegglerle verilecek hediyeleri söylüyor
    Joymax'ı seviyorum.Facbeook sayfası yöneticisi arkadaş bu eventlerden en azından facebook ile ilgili olanı paylaşırsan sevinrim

• Konuyla alakasız ama sorayım yinede.Joymax e üye oldum.Ordaki hesabımla oyuna girebilecekmiyim.Ayriyetten game download kısmı var fakat indirilmiyor ne ayak ?
  • Joymax üyeliğin yeterli..

Client yeni paylaşıldı, tekrar dene.. 9 ağustosa kadar indirirsin zaten, acele etme
  • 2 tane sorum var 1. Evolutor nedir ve belli levellerle ulasan herkese mi verilecek? 2. bu dediğin hediyeler sadece cbtye özel mi verilecek Yani örneğin cbtde cash kazandın Oyun açıldıktan sonra bu cash gidecek mi?
  • Ben indiriyorum beyler
  • mesala 1000 dolarlıkl cashi kazaNDIK open beta olunca kullanamayacakmıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

Ben indiriyorum beyler

sen nasıl indirdin ben bir türlü indiremiyorum inmio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oleybe sonunda dmo yu ingilizce oynaya bilceeem:))
    vay be joymax a bak çakal yav bu:))
  • joymax üyeliğin yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dew!Lso0n.^ -- 14 Ekim 2011; 16:34:06 >
  • beyler bi sorum war acil cvp verirseniz sevinirim evoulter ne işe yarıyor piyomon 25 lvlde guardramon olması lzm ama evoulter 3 item dio n ypmm lzm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.