Şimdi Ara

Edremit,Altınoluk,Akçay da Pspden Anlayan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu civarda pspden anlayan biri ya da böyle bi dükkan var mı bilenler varsa yazabilir mi acil lazım,Edremitte sony servisi var ama o da tv tamircisi gibi pek anlayan birine benzemiyor aleti eline aldı hiç bişey yapmadan geri verdi izmire göndermem lazım diye Aletin sorunu oyunları görmüyor lütfen yardımcı olun bu çevrede anlayan bi dükkan veya arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Örümcek İnsan -- 30 Haziran 2009; 17:11:45 >

• ayvalığa git ama edremitte yoksa ayvalıkta varmıdır bilemem en ii çözüm izmir gibi gözüküyor yada uzun ssüre oradak alacaksan istanbuldaki bir yere gönder yapıp geir göndersinler
  • ya öyle tahminide gidilmiyor edremitte vardır diye geldim burada da yok kesin belli bi yer bulabilirsem gidicem
    quote:

Orjinalden alıntı: okko

ayvalığa git ama edremitte yoksa ayvalıkta varmıdır bilemem en ii çözüm izmir gibi gözüküyor yada uzun ssüre oradak alacaksan istanbuldaki bir yere gönder yapıp geir göndersinler

• ben ayvalıktayım pspden gayet te anlarım ama , oyunları görmemesi tuhaf ? yani kırık version ve hafıza kartındaki oyunları mı görmüyor yoksa umd takıosun umdleri mi görmüyor ?
  • psp den anlıyosan özel mesajla e-mailini versen olur be kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASPUTİN06

Arkadaşlar bu civarda pspden anlayan biri ya da böyle bi dükkan var mı bilenler varsa yazabilir mi acil lazım,Edremitte sony servisi var ama o da tv tamircisi gibi pek anlayan birine benzemiyor aleti eline aldı hiç bişey yapmadan geri verdi izmire göndermem lazım diye Aletin sorunu oyunları görmüyor lütfen yardımcı olun bu çevrede anlayan bi dükkan veya arkadaş var mı?

eee arkadaş sen bahsetmediğin için ben öyle değerlenriyorum sen galiba psp henüz crack lemedin...bu nedenle göremiyor olabilirsin karta attığın oyunları...
  • molida alışveriş merkezinde en üst katta ps3 ve net cafe var orda anlarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa orhangazi de expertiz
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.