Şimdi Ara

EDS Cezasına İtiraz Ediyordum ki...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eşimin aracı 30 Eylülde kırmızıda geçmiş ve kamera görüntü kaydıyla beraber ceza tutanağı bugün posta ile tebliğ edildi.
    İtiraz dilekçesini tam Sulh Ceza Hakimliğine verirken avukat arkadaşı gördüm ve beni caydırdı:

Benzer bir olaya kendisi geçen aylarda itiraz etmiş ama Sulh Ceza Hakimliği itirazını red etmiş. Üstelik kurum kendisini avukat ile temsil ettirdiğinden 300 TL avukat ücretini de ödemek zorunda kalmış.

Bana bu itirazımın hiçbir mantıklı gerekçesi olmayacağı gibi 300 TL avukat ücreti de ödersen deyince vazgeçtim.

• Görüntü varsa neye itiraz edeceksiniz ki onu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Kırmızıda geçmiş görüntü var diyorsunuz, konuyu biraz açın tam olarak hangi kısma itiraz edecektiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızıda geçmiş bunun neyine itiraz edilicek üstelik resimliyken.

• Takma kafana tuvnera subaruyu satmasaydin iyiydi

• Bana da dun gelmis. Hayatimda aha ilk cezam. Siftah yaptik. Allah devamini getirmesin.. Hizliyken kirmizi yandi o arada kitlemisler. Bu arada kameralar da guzel resim cekiyor ha

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Kırmızıda geçmiş bunun neyine itiraz edilicek üstelik resimliyken.

Merhaba.
    Cezanın tebliğ süresi yönünden itiraz.
    Ama o açığı da kapatmışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba.
    Bugün yine aynı noktadaki EDS' den 15 Ekim tarihli bir başka ceza daha gelmiş.
    Alkole verdim kendimi.
    Ona araba alan ellerim kırılsaydı...

• Mytohology M kullanıcısına yanıt

• Merhaba.
    Gülmenize hiç kızmıyorum, cünkü bu olay karşısında doğal bir tepkidir gülmek.
    Asıl merak ettiğim hak ettiğinden fazla mı değer veriyorum ki sıkıntı çekmesin diye araba satın aldığım kişi minnettarlığını EDS cezası ile gösteriyor?

• Merhaba.

İyi geceler.
  • EDS gizliyse görmeden üst üste kural hatası yapmıştır. Yavaş yavaş tebliğ ediyorlar demek ki :)

Aslında bu sistem direk elektronik ortamda çalışsa. Sanırım hala memurlar görüntülere göre inceleyip ceza kesiyor. Bir sürü plaka tanıma sistemi var, otomatik sistem var. Kırmızı da geçince otomatik ceza düzenlensin ve internete düşssün görüntüsü ile birlikte. Geçen sene 1 martta üst üste ceza yedim, normal radar cezası birde elektronik sistem değil. Eve ulaşması 1 ay sürdü, cezayı ödedim internette sisteme 6 ay sonra düştü. İnternete düşmesini beklesen faiz binecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    Asıl merak ettiğim hak ettiğinden fazla mı değer veriyorum ki sıkıntı çekmesin diye araba satın aldığım kişi minnettarlığını EDS cezası ile gösteriyor?

Yav ödersin nolacak karın o senin. Söylersin bir daha yapmamaya çalışır.

• Arabayı al elinden hocam.Bizim de canımızı tehlikeye atmasın

• Hosgeldin tuvnera.Sensiz forum olmaz olsun.

• Genelde bayanlar kendilerinin trafikte daha dikkatli olduğunu ve kurallara daha çok uyduklarını söylerler ama....
    Bu ilginç olmuş.

İnsan bir anlık gaflete düşebiliyor o yüzden benim önerim en azından aynı güzergah üzerinde gidip geliyorsak
    kameraların yerini ezberlemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.

Abi servet düşmanı bunlar :)
    Ama Canları sağolsun :)
    Kimin için çalışıyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

EDS gizliyse görmeden üst üste kural hatası yapmıştır. Yavaş yavaş tebliğ ediyorlar demek ki :)

Aslında bu sistem direk elektronik ortamda çalışsa. Sanırım hala memurlar görüntülere göre inceleyip ceza kesiyor. Bir sürü plaka tanıma sistemi var, otomatik sistem var. Kırmızı da geçince otomatik ceza düzenlensin ve internete düşssün görüntüsü ile birlikte. Geçen sene 1 martta üst üste ceza yedim, normal radar cezası birde elektronik sistem değil. Eve ulaşması 1 ay sürdü, cezayı ödedim internette sisteme 6 ay sonra düştü. İnternete düşmesini beklesen faiz binecek

Merhaba.
    Son gelen cezada stoplar yanıyor.
    Mantıklı itiraz gerekçesi olabilir belki.

• şuna dua edelim: posta ile tebliğ edilen, direk polisin yazmadığı cezlarda ehliyete giren çıkan yok

avuntu sebebi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.