Şimdi Ara

EDS REZALETİ - HERKEZ MUTLAKA BAKMALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla şehir içinde 50 ile giderseniz, o kırmızıda çok rahat durursunuz...

Yani adamlar hem 70-80 basıyor tam kırmızı yanarken köklüyor, ondan sonra diyor ki, arkamdan iett bana girecekti , EDS ye dava açacağım...

Bence Türkiyedeki insanların kural tanımazlığı cahilliği, görgüsüzlüğü yüzünden kaynaklanan durumları EDS ye atmamamız gerekir.

Sen ışıktan önceki çizgilerde durman gerekir.

Çünkü onun mesafesi var yaklaşık yarım metre sanırım veya 1 metre, orası yaya geçididir yerine göre...

Sen kalkıp ışığın hizasında durursan direğin hizasnda , kusura bakma ama kalkıp niye bana ceza kestiler diyemezsin...

Ha eğer çizgiler çizili değilse, belki bi itiraz olabilir ama bilmiyorum genede geçmiş olsun

• bildiğim kadarıyla yaya çizgisini santimle geçsen ceza kesiyor.

bu cümler yorum değildir sadece bilgidir...
  • @ hasanmerto,

resimde de göründüğü gibi ... çizgi yoktu ...

quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Valla şehir içinde 50 ile giderseniz, o kırmızıda çok rahat durursunuz...

Yani adamlar hem 70-80 basıyor tam kırmızı yanarken köklüyor, ondan sonra diyor ki, arkamdan iett bana girecekti , EDS ye dava açacağım...

Bence Türkiyedeki insanların kural tanımazlığı cahilliği, görgüsüzlüğü yüzünden kaynaklanan durumları EDS ye atmamamız gerekir.

Çünkü onun mesafesi var yaklaşık yarım metre sanırım veya 1 metre, orası yaya geçididir yerine göre...

Sen kalkıp ışığın hizasında durursan direğin hizasnda , kusura bakma ama kalkıp niye bana ceza kestiler diyemezsin...

Ha eğer çizgiler çizili değilse, belki bi itiraz olabilir ama bilmiyorum genede geçmiş olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Valla şehir içinde 50 ile giderseniz, o kırmızıda çok rahat durursunuz...

kim 50 ile gidiyorki??? ayrıca 50 ilr gitsen ankara-istanbul gibi yerlerde 11den aşağı iş yerinde olamayız

• quote:

Orjinalden alıntı: Alphadog

yazarken aklıma bişey daha geldi ... EDS olan kavşaklarda, ışık kırmızıyken polis GEÇ dediği durmularda ne olacak ??

Yada kırmızı ışıklarda beklerken arkadan ambulans geldi varsayalımm; Kontrollü bir şekilde geçin diye bağırıyor ,
    Geçmiyecek miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniavolkan -- 18 Haziran 2008; 20:41:23 >
  • iyi güzelde memlekette de zaten neyi doğru dürüst yapıyoruzki.trafik tebence kimse kimseye suç atmasın başkaları yaparken yanlış dediğimiz,hataları bir süre sonra kendimizde yapınca ammaan ne olacak herkez yapıyo demekten vazgeçmeliyiz.ayrıca bu eds cezalarını öğrenebileceğimiz bir site falan bilen varsa yazarsa çok faydalı olur.
  • ben böyle olduğunu bilmiyordum yani araç durdu ise ceza yok sanıyordum
    çizgi önemli değil yani
    sadece kırmızıda geçen araçlar cezalandırılıyor sanıyordum
    konunun açılması iyi oldu daha dikkatli olurum zaten ben bir çok kişinin durmadığı ışıklarda bile durarak tepki alıyordum
    artık iş daha ciddi oldu
    (bu arada yayalara da eds var mı)
  • Yatırdın mı cezayı ?
  • ARABAYA ARTIK BİNİLECEGİ KALMADI

• YAŞANMAZ BU ULKEDE ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolution100 -- 18 Haziran 2008; 22:20:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GKHN_93

ARABAYA ARTIK BİNİLECEGİ KALMADI

+1

• dikkatli olmak gerekiyor
  • Zaten apaçiler yüzünden trafik çekilmiyo bide bu gelirse arabadan iyice soğurum
  • Böyle sıkıntılı örnekleri olsa da toplam faydasının daha fazla olduğunu düşünüyorum, umarım tüm yurda yayılır.
  • yapın tamam güzel uygulama ama bi işide dogru düzgün yüzünüze gözünüze bulaştırmadan yapın Allah aşkına
  • hakkinizi arayiniz yoksa bu isler daha da buyuyerek gider
    benim yasadigim yerde de var bir cok noktada var sadece kirmizi isik degil bazi yerlerde hiz icinde yerlestirilmis olanlari var kirmizi isiktakiler de hiza duyarli
    negatif film li olanlarda da iki tane resim cekiyor birinci ile ikinci arasinda arac yurumemisse yani zorda olsa durmussa isleme koyulmuyor
    ama ikinci de arac biraz daha ilerlemisse yani bariz olarak kirmizi isik ihlali yapmissa birhafta sonra ooooooooooo

EDS REZALETİ - HERKEZ MUTLAKA BAKMALI
  • bugün yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum.

trafik sıkışık bir şekilde ilerliyoruz. milim milim ilerledik. daha sonra ışıkların oraya geldik ancak kırmızı ışık yansada yanmasada trafik felç durumda ve bekliyorum. daha sonra önümdeki araç ilerlemeye başladı bende ilerledim ancak ben ışıklara geldiğimde durdum kırmızı yanıyordu. yanımdaki araçta durdu. ancak arkamda bir minibüs var ve durmadan kornaya basıyor geçsene gibisinden işaretler ediyor ancak ben geçmedim malum tepemde eşek kadar eds var olmasada büyük ihtimal geçmezdim herneyse ancak yan tarafımdaki araç geçti ve tahminimce eds fotoğrafını çekti. orada en fazla 10 sn. daha beklese cezasız geçecekti ancak bir hanzonun korna sesine dayanamayıp cezayı yedi
  • Büyükşehir'de hanzo bol...hem de %100 doğal...ormanın bağrından kopmuş, eğitimsiz, "0" km hanzo...
  • Gerçekten De Tam ßir Rezalet.....
  • valla hocam sana uyarı olur bana kalırsa yarım metre geride dur ışıktan birşey olmaz nasılsa.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.