Şimdi Ara

EDS REZALETİ - HERKEZ MUTLAKA BAKMALI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gayet normal durmuşsun geçmiş olsun ne diyelim.öyle saçma şey mi olur 1mm. geçince ceza yazılacakmış.son anda frene asılırsan geçmeyecem diye kazaya bile sebebiyet verebilirsin ama öyle cidden.
  • aynen

ülkemize kullanmayı bilmediğimiz EDS hayırlı olsun

E elektronik
    D denetleme yerine 'D' ile başlayan daha doğru iki kelime gelio aklıma
    S sistemi

quote:

Orjinalden alıntı: ALONSO_06

gayet normal durmuşsun geçmiş olsun ne diyelim.öyle saçma şey mi olur 1mm. geçince ceza yazılacakmış.son anda frene asılırsan geçmeyecem diye kazaya bile sebebiyet verebilirsin ama öyle cidden.

• quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

quote:

Orjinalden alıntı: meta80

ben böyle olduğunu bilmiyordum yani araç durdu ise ceza yok sanıyordum
    çizgi önemli değil yani
    sadece kırmızıda geçen araçlar cezalandırılıyor sanıyordum
    konunun açılması iyi oldu daha dikkatli olurum zaten ben bir çok kişinin durmadığı ışıklarda bile durarak tepki alıyordum
    artık iş daha ciddi oldu
    (bu arada yayalara da eds var mı)

la k.çımızda plaka mı var ?

• bugün EDS olan Ataturk havaalani kavsagin isigin kirmizi olmasi halinde trafik polisi herkeze gec diyodu...
    bakalim o 30 dk icinde kac bin araca ceza kesildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kudal

tampona yanaşıp taciz edenlere karşı ben direk frenlere asılıyorum. en son 1 ay önce anadolu yakasından avrupa yakasına geçerken 80 km/h hızla gidiyorum diye biri aklınca beni taciz etti. asıldım frenlere. durdum. dövecektim. ama kaçtı ş....siz...

Valla en sol şeritte 80 le gidersen seni çok taciz eden olur.

He sen araçtan inip onu dövmeye gideceksin de, ben öyle kendisini dövmeye diye gelenlerin topuklarına sıkacak çok adam tanıyorum

Yani dikkatli olmanı tembih edeyim.

Hem haksızsın, hem de boşuna boşuan topuklarına sıktıracaksın

Sol şerit adı üstünde SOLLAMAK içindir, sol şeridi keyfince işgal edemezsin...

• polotje dostum,

hakkımızı aradık... istanbul gayrettepe EDS yönetiminde...
    derlerki:
    ilk cezayı öde
    sonra dava aç

kim uğraşacak ??

quote:

Orjinalden alıntı: polotje

hakkinizi arayiniz yoksa bu isler daha da buyuyerek gider
    benim yasadigim yerde de var bir cok noktada var sadece kirmizi isik degil bazi yerlerde hiz icinde yerlestirilmis olanlari var kirmizi isiktakiler de hiza duyarli
    negatif film li olanlarda da iki tane resim cekiyor birinci ile ikinci arasinda arac yurumemisse yani zorda olsa durmussa isleme koyulmuyor
    ama ikinci de arac biraz daha ilerlemisse yani bariz olarak kirmizi isik ihlali yapmissa birhafta sonra ooooooooooo

EDS REZALETİ - HERKEZ MUTLAKA BAKMALI

• quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orjinalden alıntı: kudal

tampona yanaşıp taciz edenlere karşı ben direk frenlere asılıyorum. en son 1 ay önce anadolu yakasından avrupa yakasına geçerken 80 km/h hızla gidiyorum diye biri aklınca beni taciz etti. asıldım frenlere. durdum. dövecektim. ama kaçtı ş....siz...

Valla en sol şeritte 80 le gidersen seni çok taciz eden olur.

He sen araçtan inip onu dövmeye gideceksin de, ben öyle kendisini dövmeye diye gelenlerin topuklarına sıkacak çok adam tanıyorum

Yani dikkatli olmanı tembih edeyim.

Hem haksızsın, hem de boşuna boşuan topuklarına sıktıracaksın

Sol şerit adı üstünde SOLLAMAK içindir, sol şeridi keyfince işgal edemezsin...

Yukarıdaki yazıda "sol şeritte gidiyordum" şeklinde bir anlam bulamadım..
    sol şerit işgali falan nereden çıkardınız anlamadım...

• besiktastaki isiklari degistiriyorlar. saniye sistemini hem yayalar hemde suruculer icin kaldirdilar

ama yayalar icin iki tane yesil isik var, aralarinda bosluk var. araclar icin olan lambayla da yayalar icin olan artik ayni direk uzerinde degil, araclar mecburen daha geride duruyor, bir onceki sayfada yazdigim gibi "ışıklarda burada dur" gibi de bir levha asmislar oklu.
  • evet ... aynı ısıklardan bahsediyorsak bende gördüm çalışmaları ...

neyazıkki herşey yalnış sırayla yapılıyor bu ülkede ... benim ceza yediğim ışıklarda böyle bir ibare olsaydı keşke

quote:

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

besiktastaki isiklari degistiriyorlar. saniye sistemini hem yayalar hemde suruculer icin kaldirdilar

ama yayalar icin iki tane yesil isik var, aralarinda bosluk var. araclar icin olan lambayla da yayalar icin olan artik ayni direk uzerinde degil, araclar mecburen daha geride duruyor, bir onceki sayfada yazdigim gibi "ışıklarda burada dur" gibi de bir levha asmislar oklu.

• iyi guzel yapiyorlar da saniyeleri neden kaldiriyorlar ki??
  • belki daha çok ceza kesebilecekleri için
    quote:

iyi guzel yapiyorlar da saniyeleri neden kaldiriyorlar ki??
  • Sistem bozuk kardeşim bu memlekette polis olursun trafikte durdurursun ceza kesersin;küfür yersin,sopa yersin,dayı amcasıyla muhattap olursun,rüşvetçi olursun ışık koyarsın;kimse tınlamaz,tınlayanı bir dövmedikleri kalır Eds koyarsın bunda bile gedik arıyoruz,hata oluyor fotoya bakarsan bişi yok gördüğümüz kadarıyla ama o sadece bir foto.

Ben yeni bir öneri yetireyim bu işin insan,polis ve teknoloji yasaklama ile çözüleceği yok geçme üstünlüğü olsun ışıklarda herkes rahat eder öncelikle torpilli zümre amca dayı ehli ve apaçiler...ne yayayın sürücüye nede sürücünün yayaya saygısı var...

Geçen işim gereği telsiz dinliyorum trafik kanalından geçen diyalog şu:''efendim savcı kızı belirtir bir hanım var trafikte zor durumdaymış ivedi bir ekip gönderelim!bazısıda 5-6 saat bekler ama savcı kızıya, bu ve buna benzer kişiler aramızda olduğu sürece bayanda olsa şu üslup değişmediği sürece ''sen benim kim olduğumu biliyormusun'' polis ne yapsın eds ne yapsın bu topiğin sahibi arkadaşı tenzih ederek söylüyorum o haklı gibi gözüküyor...

• trafikte zor durumdaymis demek ve ozel ekip gidiyor ona ne yapacaksa ekip ona artik. zaten bence VIP ve CIPler icin ayri protokol yolu yapilsin, yollarin yarisi bosalir, bizde rahatca gideriz yolumuzda

quote:

Orjinalden alıntı: aadrty

Sistem bozuk kardeşim bu memlekette polis olursun trafikte durdurursun ceza kesersin;küfür yersin,sopa yersin,dayı amcasıyla muhattap olursun,rüşvetçi olursun ışık koyarsın;kimse tınlamaz,tınlayanı bir dövmedikleri kalır Eds koyarsın bunda bile gedik arıyoruz,hata oluyor fotoya bakarsan bişi yok gördüğümüz kadarıyla ama o sadece bir foto.

Ben yeni bir öneri yetireyim bu işin insan,polis ve teknoloji yasaklama ile çözüleceği yok geçme üstünlüğü olsun ışıklarda herkes rahat eder öncelikle torpilli zümre amca dayı ehli ve apaçiler...ne yayayın sürücüye nede sürücünün yayaya saygısı var...

Geçen işim gereği telsiz dinliyorum trafik kanalından geçen diyalog şu:''efendim savcı kızı belirtir bir hanım var trafikte zor durumdaymış ivedi bir ekip gönderelim!bazısıda 5-6 saat bekler ama savcı kızıya, bu ve buna benzer kişiler aramızda olduğu sürece bayanda olsa şu üslup değişmediği sürece ''sen benim kim olduğumu biliyormusun'' polis ne yapsın eds ne yapsın bu topiğin sahibi arkadaşı tenzih ederek söylüyorum o haklı gibi gözüküyor...

• herhalde, durum onu gosteriyor..

quote:

Orjinalden alıntı: Alphadog

belki daha çok ceza kesebilecekleri için
    quote:

iyi guzel yapiyorlar da saniyeleri neden kaldiriyorlar ki??

• quote:

trafikte zor durumdaymis demek ve ozel ekip gidiyor ona ne yapacaksa ekip ona artik. zaten bence VIP ve CIPler icin ayri protokol yolu yapilsin, yollarin yarisi bosalir, bizde rahatca gideriz yolumuzda

quote:

Orjinalden alıntı: aadrty

Sistem bozuk kardeşim bu memlekette polis olursun trafikte durdurursun ceza kesersin;küfür yersin,sopa yersin,dayı amcasıyla muhattap olursun,rüşvetçi olursun ışık koyarsın;kimse tınlamaz,tınlayanı bir dövmedikleri kalır Eds koyarsın bunda bile gedik arıyoruz,hata oluyor fotoya bakarsan bişi yok gördüğümüz kadarıyla ama o sadece bir foto.

• Yoğun trafikte yeşilde geçerken önümdekiler son anda kavşaktan geçti ben ışıktan 2-3 metre ilerde iken kırmızı yandı ve ben de durmak zorunda
    kaldım ne olacak banda ceza gelirmi.
  • kendi durumumda ceza yediğim şartlarlar doğrultusunda .... evet sizede kesilir gibi maalesef
    quote:

Orjinalden alıntı: biz

Yoğun trafikte yeşilde geçerken önümdekiler son anda kavşaktan geçti ben ışıktan 2-3 metre ilerde iken kırmızı yandı ve ben de durmak zorunda
    kaldım ne olacak banda ceza gelirmi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.