Şimdi Ara

Eduroam a giremiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eduroam a wifi ile giremiyorum.Girmenin bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

Eduroam a wifi ile giremiyorum.Girmenin bir yolu var mı?

Bende bu konudan şikayetçi biri olarak eduroam a mail attım gelen cevapta şuan için bağlanmanın imkansız olduğu yazıyordu. Sebep ise Windows Phone 8 in henüz EAP/TTLS+PAP Authentication desteklememesiymiş. Yani şuan için bu şartlar altında eduroama bağlanamıyoruz. Umarım yakın zamanda gelecek olan gdr3 güncellemesinde bu sorun duzeltılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: jawenk

quote:

Bende bu konudan şikayetçi biri olarak eduroam a mail attım gelen cevapta şuan için bağlanmanın imkansız olduğu yazıyordu. Sebep ise Windows Phone 8 in henüz EAP/TTLS+PAP Authentication desteklememesiymiş. Yani şuan için bu şartlar altında eduroama bağlanamıyoruz. Umarım yakın zamanda gelecek olan gdr3 güncellemesinde bu sorun duzeltılır.

Yıllar öncesinin standardı wm6 bile destekliyor. Bunum gdr3 değilde wp8.1 güncellemesi bile belki gelir diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

Yıllar öncesinin standardı wm6 bile destekliyor. Bunum gdr3 değilde wp8.1 güncellemesi bile belki gelir diye düşünüyorum

Sana katılıyorum da yapacak bişey yok gibi duruyor şuan Windows'a da yazdım ama ilgilenirler mi bilmiyom bana genelde yurtta lazım oluyor bende laptopdan edutoama bağlanıp paylaşım açıyorum sıkıntı çıkmıyor ama odanın dışında yine girmiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sana katılıyorum da yapacak bişey yok gibi duruyor şuan Windows'a da yazdım ama ilgilenirler mi bilmiyom bana genelde yurtta lazım oluyor bende laptopdan edutoama bağlanıp paylaşım açıyorum sıkıntı çıkmıyor ama odanın dışında yine girmiyor.

Laptoptan nasıl paylaşabiliyorsunuz? Bu yöntem aylardır aklımı kurcalıyor.

• Virtual wifi, marryfi wifi, connectify diye aratırsan çıkar hocam en sorunsuz çalışan connectify ama oda ücretli deneme sürümünde her bir saatte bir yeniden ağ açman lazım.

• quote:

Virtual wifi, marryfi wifi, connectify diye aratırsan çıkar hocam en sorunsuz çalışan connectify ama oda ücretli deneme sürümünde her bir saatte bir yeniden ağ açman lazım.

Peki bunu ağ ve paylaşım ayarlarından yapamıyor muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN'e bağlanamıyorum (TurkNet)
    5 yıl önce açıldı
    google'a giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Virtual wifi, marryfi wifi, connectify diye aratırsan çıkar hocam en sorunsuz çalışan connectify ama oda ücretli deneme sürümünde her bir saatte bir yeniden ağ açman lazım.

Ayrıca bu program kablo yoluyla gelen interneti wifi ile paylaşmayı sağlıyormuş bu program.. Wifi den wifiye paylaşım olmuyor galiba
  • quote:

quote:

Ayrıca bu program kablo yoluyla gelen interneti wifi ile paylaşmayı sağlıyormuş bu program.. Wifi den wifiye paylaşım olmuyor galiba

Ben eduroamdan wifi yoluyla aldığım interneti telefonla paylaşıyorum connectify ile sorun çıkmıyor. Sistemde yapılabiliyor ama ben sistemden yapınca telefon görmüyor sadece bilgisayarlar görüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• wp8 aldığıma pişman ettiren neden.. bu desteğin acilen gelmesi gerek.. Aynı sorun olan arkadaşlarda nokia veya wp8 in portallarına sorunlarını iletsinler lütfen... belki ilgilenirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxy54 -- 5 Kasım 2013; 17:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy54

wp8 aldığıma pişman ettiren neden.. bu desteğin acilen gelmesi gerek.. Aynı sorun olan arkadaşlarda nokia veya wp8 in portallarına sorunlarını iletsinler lütfen... belki ilgilenirler

Ben biyere yazdım ama sanırım dediğin yer değil link gonderebilirmisin acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galaxy54

wp8 aldığıma pişman ettiren neden.. bu desteğin acilen gelmesi gerek.. Aynı sorun olan arkadaşlarda nokia veya wp8 in portallarına sorunlarını iletsinler lütfen... belki ilgilenirler

Ben biyere yazdım ama sanırım dediğin yer değil link gonderebilirmisin acaba

WP8 İngilizce =http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions
    Nokia =http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Destek-Forumu-Giri%C5%9F/ct-p/Nokia_Destek_Forumu

• Daha sistemin temel işleri bitmemişken açıkçası bu özelliğin kısa vadede geleceğini hiç sanmıyorum. Bence 8.1 ile dahi gelmeyecektir.
  • WP 8 telefonumu satma sebeplerimden biri. Boyle sacma sapan bir is olur mu arkadas ya.

• Arkadaşlar bu konuda gelişme varmı.güncellemelerle halledildimi bu sorun.bilgisi olan yazabilirmi
  • StreeN S kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam... Benim de çok yakındığım bir konu. Bu ve bunun gibi birçok basit özellik 1 yıldan beridir yok ve daha da kötü olanı büyük ihtimalle böyle temel şeyler ilerleyen güncellemelerde büyük yenilikmiş diye yutturulacak millete ki 8.1 de bile geleceğiyle ilgili hiçbir yerde birşey yazmıyor.
  • Bilgisayarın internetini bluetooth üzerinden de paylaşabiliyo olmanız lazım. Connectify'a gerek yok yani.
  • Maalesef ben de muzdaribim bu konudan. Aylar önce konusunu açmıştım ve inşallah herhangi bir güncellemeyle gelir yanıtını almıştım.

• telefon iyi hoş ama sırf bu yüzden aldığıma pişman ettirdiler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.