Şimdi Ara

EE mi Tıp mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
298
Cevap
10
Favori
9.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asu34

6 yıl sonra ne olacağı belli olmaz her yıl 16.000 mezun 96.000 türkiyenin ihtiyacı olan doktor sayısı 30.000http://www.sabah.com.tr/gundem/2013/02/09/30-bin-hekime-ihtiyaci-var

Bence 6 yıla kadar doktorlara kpss gelirse şaşırmayın kpss gelince özel hastaneye giderler ordada yine patron olayı vsvs

Türkiye'de her yıl
    Kaç mühendis mezun
    Oluyor biliyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khems kullanıcısına yanıt
    ne seviyorsan ne istiyorsan onu seç sonra üniversiteye başlayıp 1. 2. sınıfta bırakıp bölüm değiştiren çok oluyor tıpa geliyor sonra 2.sınıfta bırakıp uçak mühendisliğine gidiyor. mimarlığa gidiyor bırakıp tıpa gidiyor. böyle durumlar çok oluyor o yüzden ne seviyorsan ne istiyorsan onu seç
  • in a nutshell İ kullanıcısına yanıt
    Tamamda odtü bilkent boğaziçi vsvs iyi üniversiteler önemli sadece onlardada 1000 civarı kişi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Tebrik ederim mf4 ilk bin garanti gibi duruyor yerinde olsam bilkent ee yazar gecerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: asu34

Tamamda odtü bilkent boğaziçi vsvs iyi üniversiteler önemli sadece onlardada 1000 civarı kişi...

Hocam özel sektörü bilir misin adam diyor ki sana o kadar vereceğime Marmara Ee ye bin lira daha az veririm

• @twilight999
    Güzel bir karşılaştırma

@metu-aeromech2
    Hiç olmazsa şöyle böyle olur görüşü ile meslek seçmek de istemiyorum. Mantıksal olarak doğru duruyor ama içim rahat etmez okurken

@astepsiyon
    İnşallah ikimiz için de hayırlısı olur

@asu34
    Bu yılki zorluktan dolayı biraz daha yükselme olasılığı da var. Söylediğin yerleri düşünüyorum zaten fakat asıl sorun EE mi Tıp mı?

@Nicotinell
    Sebepleri nedir?

@Evil.Blade
    Sizce neden?

Yükselme olasılıklı sıran 650 geçen yıla göre değişmeme olaslığın 1300 yani 650-1300

• Ilk 1000'e bilkent bogazici koc ee olmaz sanırım ama odtu ee olur. Sabancı da iyi ayrica.

Bilgisayar muhendisligi dusunuyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: in a nutshell

Kardeşim İTÜ'de mühendisim çevremdeki Mühendislerin ve doktorların halini görüyorum hiççç Düşünme Çapa tıp seç

Ben de önüm açık diye mühendislik seçmiştim şimdi hayvan gibi pişmanım tıp için tekrar giricem

ben de itüdeyim, bu sene ortak derste tanıştım, adamın yaş 23 tıpı 4. senesinde bırakıp itüye gelmiş
  • in a nutshell İ kullanıcısına yanıt
    helal olsun forumun en iyi trolüsünüz hala kimse trol olduğunuzu fark etmedi(ben hariç)
  • Tıp pişmanlıktır, arada kaldıysan doğru adres mühendislik

• @asu34
    Olabilir yani güzel sonuçlar bunlar

@supermario71
    Babam odtü bilgisayar mezunu,mühendislik istiyorsan ee oku ben bilgisayar alanında sana yardımcı olurum diyor. Belirli düzeyde bilgisayar da yeterli olur diye düşünüyorum.

Ama o sonuçlar gelse ee seçsen en iyi odtü olur bilkent boğaziçi hayal.

Anlıyacağın tıp yaz çünkü başka seçeneğin yok haa dersen odtü de yeter sıralamalar önemli değil 2.5k lık yerede giderim bir şey demem

• Söylediklerinin açıklamasını yaparsan sevinirim

• İlla ki tam sıralamama yakın olsun diye bir derdim yok. Ama ikisini de aynı seven ve ikisine de aynı yaklaşan birisi için hangisi mantıklı bilemiyorum.

2 sinide aynıysın hangisinde türkiyenin en iyi geliyorsa ona gideceksin sonuçta ikisinide seviyorsın...

• Tıp zaten malum ,prestijli
    Ee de bu aralar oldukça iyi gibi gözüküyor

• asu34 A kullanıcısına yanıt
    şu mantığı hiç anlamıyorum insanlar odtüden çıktıktan sonra oo orası 2.5 k lık tıptan çıktıktan sonra oo orası ilk binlik diye mi ayırıyo?
    Öyle değil..

Mesela sen şuan türkiyenin en iyisi hacettepe ve çapaya gidebilirsin

Ama türkiyenin en iyi ee si olan boğaziçi ve bilkente gidemezsin

Zaten 2 sinede yakınsın ben Tıp derim

• quote:

Orijinalden alıntı: khems

Söylediklerinin açıklamasını yaparsan sevinirim

Tıp yazman için kafanda tamamen tıp olmalı başka bir şey olmamalı, yoksa çok pişman olursun. Zorlukları kıyaslamıyorum bile mühendislik çok daha kolay ve zevkli.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.