Şimdi Ara

EEOSE SAKAL SERUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu Eeose sakal serumunu deneyen bilen biri varsa açıklayıcı bir şekilde yazabilirmi? 22yaşındayım ve sakallrım yok değil ama az var. yani yakanlarımda ve gıdık bölgemde mevcut ama bıyık ve dudak altında ve yanaklarımda pek yok. oralarda sarı tüyler mevcut ama 2 senedir hep aynıyım hiç bi değişim yok. 2günde bir jilet vurmayı denedim. sarımsak denedim ama pek çözüm olduğunu söyleyemem. Bu serumu deneyen arkadaşlar varsa cevap verirse sevinirim. Ayrıca minoxidil deneyenlerde söyleyebilir ama onu kullanmak istemiyorum bırakınca dökülme oluyor diyenler var. Eeosede böyle birşey oluyormu acaba bunuda söylerseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler saygılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: arca0148

Arkadaşlar bu Eeose sakal serumunu deneyen bilen biri varsa açıklayıcı bir şekilde yazabilirmi? 22yaşındayım ve sakallrım yok değil ama az var. yani yakanlarımda ve gıdık bölgemde mevcut ama bıyık ve dudak altında ve yanaklarımda pek yok. oralarda sarı tüyler mevcut ama 2 senedir hep aynıyım hiç bi değişim yok. 2günde bir jilet vurmayı denedim. sarımsak denedim ama pek çözüm olduğunu söyleyemem. Bu serumu deneyen arkadaşlar varsa cevap verirse sevinirim. Ayrıca minoxidil deneyenlerde söyleyebilir ama onu kullanmak istemiyorum bırakınca dökülme oluyor diyenler var. Eeosede böyle birşey oluyormu acaba bunuda söylerseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler saygılar :)

Kullanan birinin tavsiyesine ihtiyacim var benimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhaegar kullanıcısına yanıt
    ben aldım 15gündür kullanıyorum. sanki sakallarım daha hızlı uzuyor ve sanki arttı gibi ama daha 2ay kullanıp net sonucu yazarım.
  • arca0148 A kullanıcısına yanıt
    Şuan vaziyet nasıl hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil Sakal Çıkarma
    11 yıl önce açıldı
    Cilt Beyazlatıcı Krem
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.