Bildirim
EEOSE SAKAL SERUMU TARTIŞMA ((;
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konu Güncel -
geşime varmı -
Beyler bu ilacı almazsanız sakal kökü ektirin o tam çözüm :)) -
bilmemde sakalla uğraşmaktan vazgeçtim :D resmen yaaa ben daha bir fayda göremedim öyleee sadece daha hızlı çıkıyor ama çok az daha hızlı -
quote:
Orijinalden alıntı: Uglyabo
bilmemde sakalla uğraşmaktan vazgeçtim :D resmen yaaa ben daha bir fayda göremedim öyleee sadece daha hızlı çıkıyor ama çok az daha hızlı
nekadar süredir kullanıyorsun eeose yi dostum? etkisi sadece hızlı uzamasımı oldu? -
YAKLAŞIK BİR AY OLDU VE AYNEN DEDİĞİM GİBİ BENDE SADECE HIZLI UZAMASINA SEBEB OLDU BAŞKA ARTIŞ VS ETKİ GÖREMEDİM BEN -
quote:
Orijinalden alıntı: Anabolic
quote:
bilmemde sakalla uğraşmaktan vazgeçtim :D resmen yaaa ben daha bir fayda göremedim öyleee sadece daha hızlı çıkıyor ama çok az daha hızlı
nekadar süredir kullanıyorsun eeose yi dostum? etkisi sadece hızlı uzamasımı oldu?
SEN KULLANIYORMUSUN KARDEŞİM ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Anabolic
quote:
nekadar süredir kullanıyorsun eeose yi dostum? etkisi sadece hızlı uzamasımı oldu?
SEN KULLANIYORMUSUN KARDEŞİM ?
Dün aldım kullanmaya basladim bende. yalniz yorumunu gorunce canim sıkıldı az para degil sonucta etki bekliyor insan haliyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kardeşim benim çene altı ve yanaklar hafif boşluklu bak emin ol aldım zerre kıl çıkarmadı şimdi 2 aşama var herkezde aynı etkiyi vermeye biliri ama hiç sakalı olmayan bir adamında herhalde 10 kutu falan kullanması hedeflenmiş o ney ya bide her gün düzenli traş olduk o kadar dikkat ettik amma velakin tırt bir ürün bence -
Tırt olma ihtimali yüksek urun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlaç bile değil ya kozmetik krem işte, 60tl gitti bağara bağara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar ürünü bende aldım bugün 3.gün bitiyor evet sakal hızlı bir şekilde çıkıyor ve yüzde yağlanma yaptı sanki bende ben bi sabah bide yatmadan evel çok az sürüyorum yeni tüy adına birşey diyemem hergün kesiyorum gelişmeleri yazacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kombu çayı içenlerin yorumları
- erkeklerin özel bölgeye tekme atılırsa ne olur
- en iyi steteskop markaları
- reishi mantarı kullanıcı yorumları
- kalçadan iğne sonrası geçmeyen ağrı
- ateş ölçer tavsiye
- ev tipi koşu bandı
- en iyi tansiyon aleti
- bol boxer giymek zararlımı
- klozapin kullananların yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X