Şimdi Ara

EEOSE SAKAL SERUMU TARTIŞMA ((;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ KONU SÜREKLİ KAPATILIYOR GENEDE BEN PES ETMEDİM UMARIM GENE BURADA BERABER TARTIŞMAYA KONUŞMAYA BİR ZARAR GÖRMEDEN DEVAM EDEBİLİRİZ .

• Konu Güncel
  • geşime varmı
  • Beyler bu ilacı almazsanız sakal kökü ektirin o tam çözüm :))
  • bilmemde sakalla uğraşmaktan vazgeçtim :D resmen yaaa ben daha bir fayda göremedim öyleee sadece daha hızlı çıkıyor ama çok az daha hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uglyabo

bilmemde sakalla uğraşmaktan vazgeçtim :D resmen yaaa ben daha bir fayda göremedim öyleee sadece daha hızlı çıkıyor ama çok az daha hızlı

nekadar süredir kullanıyorsun eeose yi dostum? etkisi sadece hızlı uzamasımı oldu?
  • YAKLAŞIK BİR AY OLDU VE AYNEN DEDİĞİM GİBİ BENDE SADECE HIZLI UZAMASINA SEBEB OLDU BAŞKA ARTIŞ VS ETKİ GÖREMEDİM BEN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakal serumu aldım
    10 yıl önce açıldı
    Minoxil Sakal Çıkarma
    11 yıl önce açıldı
    Saç kaş sakal dökülmesi...
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

bilmemde sakalla uğraşmaktan vazgeçtim :D resmen yaaa ben daha bir fayda göremedim öyleee sadece daha hızlı çıkıyor ama çok az daha hızlı

nekadar süredir kullanıyorsun eeose yi dostum? etkisi sadece hızlı uzamasımı oldu?

SEN KULLANIYORMUSUN KARDEŞİM ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

SEN KULLANIYORMUSUN KARDEŞİM ?

Dün aldım kullanmaya basladim bende. yalniz yorumunu gorunce canim sıkıldı az para degil sonucta etki bekliyor insan haliyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim benim çene altı ve yanaklar hafif boşluklu bak emin ol aldım zerre kıl çıkarmadı şimdi 2 aşama var herkezde aynı etkiyi vermeye biliri ama hiç sakalı olmayan bir adamında herhalde 10 kutu falan kullanması hedeflenmiş o ney ya bide her gün düzenli traş olduk o kadar dikkat ettik amma velakin tırt bir ürün bence
  • Tırt olma ihtimali yüksek urun

• İlaç bile değil ya kozmetik krem işte, 60tl gitti bağara bağara

• Merhaba arkadaşlar ürünü bende aldım bugün 3.gün bitiyor evet sakal hızlı bir şekilde çıkıyor ve yüzde yağlanma yaptı sanki bende ben bi sabah bide yatmadan evel çok az sürüyorum yeni tüy adına birşey diyemem hergün kesiyorum gelişmeleri yazacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.