Şimdi Ara

EF71 :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALLAH AŞKINA EF71 E SAHİP OLAN VEYAHUT ŞUAN KULLANMAKTA OLAN Bİ MÜSLÜMAN BANA ULAŞSIN YAHU...
    ÇILDIRACAM ABİLER ABLALAR YARDIM EDİN DE ŞU SORU İŞARETLERİNİ KAFAMDAN SİLEYİM..

MSN: taner@alyurt.net

TEŞEKKÜRLER..

(forum yöneticilerinden özür dileyerek konuyu açtım fakat benim için çok önemli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talyurt -- 26 Ağustos 2007; 1:13:20 >

• soruya falan gerek yok.... paran denkse al teli memnun kalmazsan bana sat.....
  • teli estore.den sipariş verdim.
    süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    tam bilgisayarla bütünleştirmişler...
    kahrol nokia.
    nokia kurbanlarına acıyorum
  • ayrıca satmayada hiç niyetim yok.
    telefon çok hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
    ne istersen var.
    ama cidden ne istersen var yaaa. yok böyle bişe..
  • hayırlı uğurlu olsun cebinde paralansın...estoreden alan bir tek sen değilsin bende aldım...menüsü diğer siemensler gibi değil....daha sadece ve hızlı...

gelen 512 kartda bazen okumama yapıyor sende olacak mı bir haber ver bana sana zahmet...yani ilk taktıgında....birkac kez demek gerekiyor...
  • kardeş aynı problem.
    lütfen msn.ni yazsana bi konuşalım. nolcak bu kart okumama?
  • arkadaşlar telefonun şarjı hakkında bilgi verebilir misiniz? ne kadar açık kaldığında hangi işlemleri yaptığınızda ne kadar gidiyo şarjı vs..

bi de program yüklemelerinde sorun çıkıyo mu? msn falan rahat kullanabiliyo musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6230i
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şarj benim problemli çıktı. Fakat msn i anlamadım? Bu ceptelefonuna program uygulama atımıyoki yada ben öyle biliyorum. Bilen biri varsa yazsın.
    (Tel süper tamamen bilgisayar ile bütünleşmiş bir telefon fakat uygulama çalıştırdığını bilmiyorum. Eğerki cep için msn messenger olan varsa buraya link koysun ben bir atayım tele)
  • VAZGEÇTİM KESİNLİKLE ÖNERMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
    HERŞEY MÜKEMMEL FAKAT
    ARIZALANIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    ALMAYIN!
  • quote:

Orjinalden alıntı: talyurt

VAZGEÇTİM KESİNLİKLE ÖNERMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
    HERŞEY MÜKEMMEL FAKAT
    ARIZALANIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    ALMAYIN!

Ne arızası var, biraz daha açıklar mısınız. Almayı düşünüyorum da. Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum da?
  • Daha ikici hafta FM Radyo yazılımı açılmıyor. Hata veriyor. (Yani dedikleri gibi siemens gerçekten yazılım problemleri hayli çok çıkarıyor)
    Haa derseniz şuan hangi telefonu alırsın ben derim yine ef71 ama bile bile almak gibi birşey oluyor buda :(
    Cidden yazılım problemleri kötü.
    Bakalım Başarıya götürcem telefonu ne cevap alıcam.
    30 gün bekletecekleri kesin. (Daha telefonu 30gün bile kullanmadığım halde)
    Kötü bi durum. hayırlısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnr22

buradaki yorumları inceleye bilirsinhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepbqsief71

Hepsiburada daki yorumlarada aldanmayın.
    Oraya yazılan yorumlar. İlk 5 günkü sevnç heycanı içinde yazılanlar.
    Yukarıya bakarsanız bende çok sevinmiştim.
    Ama gelin görün ki bu sevinç kursağımda kaldı.

• quote:

Daha ikici hafta FM Radyo yazılımı açılmıyor. Hata veriyor. (Yani dedikleri gibi siemens gerçekten yazılım problemleri hayli çok çıkarıyor)
    Haa derseniz şuan hangi telefonu alırsın ben derim yine ef71 ama bile bile almak gibi birşey oluyor buda :(
    Cidden yazılım problemleri kötü.
    Bakalım Başarıya götürcem telefonu ne cevap alıcam.
    30 gün bekletecekleri kesin. (Daha telefonu 30gün bile kullanmadığım halde)
    Kötü bi durum. hayırlısı.

Bu sorun genel bir sorunmu yoksa sizin telefonda çıkan bir sorun mu. Servis sonucunu buraya yazarsanız sevinirim. Ayrıca üzüldüm sorun çıkmasına geçmiş olsun.
  • belirtmekte yarar var; kullandığın cihazın yazılımının siemens ile hiçbir alakası yok.tamamen benq üretimli ve yazılımlı bir cihaz EF71.siemens in yalnızca adı var ( hoş niye varsa )

quote:

(Yani dedikleri gibi siemens gerçekten yazılım problemleri hayli çok çıkarıyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

belirtmekte yarar var; kullandığın cihazın yazılımının siemens ile hiçbir alakası yok.tamamen benq üretimli ve yazılımlı bir cihaz EF71.siemens in yalnızca adı var ( hoş niye varsa )

quote:

(Yani dedikleri gibi siemens gerçekten yazılım problemleri hayli çok çıkarıyor)

e napcaz peki?
    Benim radyonun yazılımı mafiş... :(
    Açılmıyor başarısız diyor..
    Nasıl fw atacaz servise vermeden?

• mecburen servis tabii ki ...
    siemens in güzel yanı birçok sorunu kendimiz halledebiliyorduk.
  • buradaki sorunlara rağmen estoreden sipariş ettim teli. Tipi çok hoş dayanamadım. Umarım sorunsuz olur çünkü verecek başka param yok. Şu an için ayırabileceğim para o idi ve gitti. . Ama benim telefon çok iyi olacak eminim . Bundan önce z2 kullandım haylada duruyor. Tık demedi maşallah. Merak ettiğim ef71 kulaklığı z2 deki gibi kumandalı mı yoksa düz mü. Gerçi düz olsa z2 nin kulaklığını ona kullanıcam sanırım olur. Estoreden kaç günde geldi size söyler misiniz. Ben bu gün sipariş verdim de. Sipariş takipte daha tedarik durumunda diyor. ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: join

buradaki sorunlara rağmen estoreden sipariş ettim teli. Tipi çok hoş dayanamadım. Umarım sorunsuz olur çünkü verecek başka param yok. Şu an için ayırabileceğim para o idi ve gitti. . Ama benim telefon çok iyi olacak eminim . Bundan önce z2 kullandım haylada duruyor. Tık demedi maşallah. Merak ettiğim ef71 kulaklığı z2 deki gibi kumandalı mı yoksa düz mü. Gerçi düz olsa z2 nin kulaklığını ona kullanıcam sanırım olur. Estoreden kaç günde geldi size söyler misiniz. Ben bu gün sipariş verdim de. Sipariş takipte daha tedarik durumunda diyor. ?

İyi mi ettin bilmem.
    Telefonun bende tipine aldandım.
    Estoreden ve yeterkiisteden aldım.
    Estore 5güne geldi. (Bi o kadar da telefon parası ödedim. Ara babam ara.)
    Yeterkiiste 2güne..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talyurt -- 19 Eylül 2007; 5:28:29 >

• Hadi ya keşke yeterki isteden isteseydim. Ya estore daha kargoya varmemiş cihazi iki gün oldu isteyeli. Kargoya verecekte buraya gelecekte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.