Şimdi Ara

EF71 veya EL71

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki telefondan hangisini tercih etmeliyim ikisi farklı biliyorum ama ikisi de hoşuma gitti yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
    EL71-189 YTL
    EF71-299YTL(yanında nokia 1600 hediye)

• kişiselleştirilebilir ve kaliteli bir ekranlı cihaz arıyorsan kesinlikle el71, görselliği, sıradışı özellikleri olan (fm verici) ve en önemlisi de iyi video çeken bir cihaz arıyorsan ef71 i seçmelisin.çünkü bu konuda el71 sınıfta kalıyor

fiyatlara bakacak olursak el71 in fiyat performans oranı daha iyi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 6 Ocak 2008; 0:32:02 >
  • el71 im vardı tamire gitti gelmedi bende parasını geri aldım ef71 aldım pişmanım

ekranı iğrenç çözünürlük çok kötü
    teması bile yok deiştiremiyosun hiç bi şeyini menüler oyuncak gibi

Ama ark dediği gibi iyi video çekiyo resim de daha iyi çekiyo bi de fm vericisi var okadar bi de tipi güzel
  • bende bişiler ekliyeyim....eger siemens almak istiyorsan el71.......ben-q almak istiyorsan ef71........ve eger el71 1000 mili amperlik pilini bulurum dersen kesinlikle el71..derim....yada ben telefonu fazla kullanmam dersen bana sadece kaliteli foto ve cok kalitelşi video ceker dersen(30fps)ve kaliteli muzik dinlemek isterim dersen ef71....tema yok kişisellestir me sadece menu imkanları ile sınırlı yok bunlar beni asar ve ben pek kurcalamak istemiyorum dersen kendi ozellikleri yerterli diyorsan kesinlikle ef71...........ama el71 birde cin gibi telefon....

ayrıca o vermiş oldugun fiyat nerede yada sen 289 yazacaktın herhalde.....
  • ikisinin de çok eksikleri var gibi görünüyor
    umarım başarı bana bunlardan birini yollamak yerine paramı verir
  • senin el71 de sorun neydi de parasını verdiler ki :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.