Bildirim
EF71 veya EL71
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kişiselleştirilebilir ve kaliteli bir ekranlı cihaz arıyorsan kesinlikle el71, görselliği, sıradışı özellikleri olan (fm verici) ve en önemlisi de iyi video çeken bir cihaz arıyorsan ef71 i seçmelisin.çünkü bu konuda el71 sınıfta kalıyor
fiyatlara bakacak olursak el71 in fiyat performans oranı daha iyi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 6 Ocak 2008; 0:32:02 > -
el71 im vardı tamire gitti gelmedi bende parasını geri aldım ef71 aldım pişmanım
ekranı iğrenç çözünürlük çok kötü
teması bile yok deiştiremiyosun hiç bi şeyini menüler oyuncak gibi
Ama ark dediği gibi iyi video çekiyo resim de daha iyi çekiyo bi de fm vericisi var okadar bi de tipi güzel -
bende bişiler ekliyeyim....eger siemens almak istiyorsan el71.......ben-q almak istiyorsan ef71........ve eger el71 1000 mili amperlik pilini bulurum dersen kesinlikle el71..derim....yada ben telefonu fazla kullanmam dersen bana sadece kaliteli foto ve cok kalitelşi video ceker dersen(30fps)ve kaliteli muzik dinlemek isterim dersen ef71....tema yok kişisellestir me sadece menu imkanları ile sınırlı yok bunlar beni asar ve ben pek kurcalamak istemiyorum dersen kendi ozellikleri yerterli diyorsan kesinlikle ef71...........ama el71 birde cin gibi telefon....
ayrıca o vermiş oldugun fiyat nerede yada sen 289 yazacaktın herhalde..... -
ikisinin de çok eksikleri var gibi görünüyor
umarım başarı bana bunlardan birini yollamak yerine paramı verir -
senin el71 de sorun neydi de parasını verdiler ki :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X