Bildirim
EF81 E TEMA ARIYORUMMMMMM
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
SXG 75 temalarıda uyacaktır büyük ihtimal. -
quote:
Orjinalden alıntı: e125527
SXG 75 temalarıda uyacaktır büyük ihtimal.
uymaz... ef81 çift ekranlı bir telefon. temaları farklı... -
aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiil yardııııııım ef 81 e temaları nasıl kuruluyo -
sxg ile aynı sistemi kullanıyorlar. tema yüklenmeside aynıdır herhalde.
sxg'de iki yol var: 1. yol; bluetooth ile yollamak 2. yol brew/mod/cmgr/pp dizini içine "thm"; thm içine "usr" klasörü oluşturup temaları içine kopyalamak... 2. yol kablo ile yapılıyor. gereken programlar: bitpim yada sxg controller... her iki yoldada temalar telefona restart çektikten sonra yükleniyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: adigehalil
sxg ile aynı sistemi kullanıyorlar. tema yüklenmeside aynıdır herhalde.
sxg'de iki yol var: 1. yol; bluetooth ile yollamak 2. yol brew/mod/cmgr/pp dizini içine "thm"; thm içine "usr" klasörü oluşturup temaları içine kopyalamak... 2. yol kablo ile yapılıyor. gereken programlar: bitpim yada sxg controller... her iki yoldada temalar telefona restart çektikten sonra yükleniyor...
sxg controllerin setup ını bulamadım yardımcı olurmusunuz
daha önce sx1 kullanıyodum bu konuda acemiyim -
quote:
sxg controller v0.7
"""indir"""
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 13 Mart 2007; 14:29:39 > -
quote:
quote:
sxg controller v0.7
"""indir"""
EYWALLAH KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK
-
Mobile Theme Editor 2.2.2.047] adında bir tema editörü arıyorum ancak indirmeyi bi türlü beceremedim mutlaka bilen birileri vardır
YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM EDİN LÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEEEN -
hafıza kart okuyucuyla nasıl yükleriz ? acil yardım yzarsanız cok sevinirim -
kart okuyucuyla yükleyemezsin...
şöyle bir yol var karta atarsın temaları, bluetooth ile başka bir telefona gönderip tekrar alırsın... bu şekilde olur... -
dostum kart okuyucuylada yükleyebiliyorum artık önce kartın içinde çeşitli klasörüne atıyorum sonra karttan cihazın kendi içindeki çeşitli isimli klasöre atıyorum kapatıp açıyorum tamamdır :D -
benq-siemens ef81 tema yukleyemıyorum ayrıntılı anlatabılırmısnız -
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin136
benq-siemens ef81 tema yukleyemıyorum ayrıntılı anlatabılırmısnız
temayı bluetoothla kendi telefonuna gönder , temayı aldıktan sonra telefonu kapat geri aç , açılırken temayı kendisi yükler zaten telefonun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefon ekranı neden yanıp söner
- ınsert sım ne demek
- sivas wap
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- firmware nedir
- telefonda ekran görüntüsü alma
- samsung s24 plus özellikleri
- asker telefonu
- türk telekom numara değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X