118-102 denverın kazandığı hoş bir karşılaşma oldu.. Denver genellikle yedekleri ile oynadı.. K-Mart dizindeki sakatlık yüzünden çıkmak zorunda kaldı (bari sezon içersinde adam akıllı oynayabilse).. Denverda Carmelo(22), Efeste Haislip(23 sayı 5 blok) çok iyiydi.. Jenkins 25 sayı ile en skorer oyuncu oldu.. Haislip in Camby e koyduğu blok jeneriklere geçmeli.. Cenk çok vasat idi.. NBA düşünüyorsa ki düşünüyor kendini daha çok geliştirmesi lazım.. Bu arada Denver maskotu Rocky Türkiye bayrağı ile Türk seyircilerine yaptığı şov ile beni yarmış ve onu takdir etmeme sebep olmuştur..
haislip diyorum baska bisey demiyorum
maçın başında haislip in alley hoop u beni baya şaşırttı ben denver dan beklerken efes yaptı birkaç tane
efesin kazanmasını beklemiyordum..zaten beklemek de yalnış olurdu..!! Sonucta efesin dezavantajları fazla idi..yolculuk yaptılar..3 önemli sakatı vardı.. Granger ve Prkacin olsa idi maç daha farklı olurdu... Ayrıca CENK de sanırım heyecanına kapılmış olacak ki kötü oynadı. Son olarak da ; bu maçlar inşallah daha da yaygınlaşır..Ve Nba takımları TR ye de gelirler.Bu tür maçlar Nba takımlarınca hernekadar normal bir hazırlık maçı gibi görünsede AVRUPA takımları için önemli bir sınav oluyor...
ya millet maci izleyemedim ben ozetini gosteren bi yer bilen var mi
büyük ihtimal bugün nba tv veya ntv de tekrarı olur. sahura denk geldiği için izleme şansım oldu