Şimdi Ara

effect tam olarak neye yarıyo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt buz okçu kullandıgımdan effecte dikkat ediyorum basta dusuk donma ve yawaslatma efecti weren ıce el yakması ileride 150 efect weriyo bu efect ne işe yarıyo donma etkisinimi uzatıyo universtal pilimi etkisiz kılıyo ne işe yarar bu

• mesela small large yada buyuk pillerde cure die bisi vardır attıyorum 150 cold efect verdiysen smalla da diyelim 50 cure var 3 tane kullanmin gerekir bole biliorm ben
  • peki nezaman buzla rahatsız etmeye baslarım suanda dahi işe yarıyo ama ideal efect nedir birde efectle ilgili bişi bilenlerde yazabilir konu amacını aşmasın
  • bildiim kadarıyla onun belli bir efecti yok ama lvl ler ilerledikce onun efectinin de ilermesi iyi olur daha cok sorun yaratırsın rakilerin mesela 50 lvl char 70 efect vursa dahi bi ise yaramaz heralde
  • herkezi bekliyom sizde bi yardımda bulunun
  • effec ne kadar çok olursa karşı tarafın donma yanma vs süresi okadar daha uzun olması gerekio bunlar kendi izlenimlerimdir kendi üzerimde denedim savaştıgım bir thief beni dondurdu ve ben ufak pilllerden kullandım donma suresi hemen yarıya indi tekrar kullandıgımda donma kalkmış oldu
    bu şekilde bi yorum getirdim kendime göre nekadar doğrudur orasını deneyimli arkadaşlara soralım???
  • Birde kalkanı olanlar için fire da efect azaltıcı bir skill wardr 2. skilldi sanırım buda pvp lerde işe yarıyacak bir skildr bence pilldende biraz tasaruf edeblrsnz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.