Şimdi Ara

Effortless English İle Geçen 36 Hafta / Seti Bitirdim / Tecrübelerim / Önerilerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
249
Cevap
54
Favori
74.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

quote:

Orijinalden alıntı: kenjimikee

beyler bu seti 2 ya da 3 ay güzelce kullansam (toefl'a ön hazırlık) bana yine de bişeyler katar mı? setin methini çok duydum ama benim 40 hafta günde bir saat bu sete ayırabilmem çok zor.. aslında bu derslerle çalışmayı çok istiyorum ama sırf şu zaman sıkıntısı yüzünden kolaylisan.com'daki seti düşünüyorum.

siz ne der, ne önersiniz..

Kolaylisan setinin ilk 7 dersini ücretsiz indirebilirsin fikir sahibi olursun...

sağol hocam indirdim daha önce, kolaylisan konusunda belki bi şansımı denerim diyorum da daha çok bu seti seçip seçmeme konusunda kararsız kaldım 40 hafta sıkıntısı yüzünden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenjimikee -- 9 Temmuz 2013; 12:01:08 >

• DÜN İTİBARİ İLE POWER ENGLİSH SETİNE BASLADIM. GELISMELERİ SIZLERLE PAYLASACAGIM.

UMARIM ISE YARAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: meyyy

DÜN İTİBARİ İLE POWER ENGLİSH SETİNE BASLADIM. GELISMELERİ SIZLERLE PAYLASACAGIM.

UMARIM ISE YARAR.

Nereden satın alıcağız bu seti

https://www.e-junkie.com/ecom/cc.php?client_id=5336&cart_id=48559353&cart_md5=6189417ff9cdbeec9f31b78d238d001d

buraya yönlendiriyo kredi kartı numarası filan girip sonra adresemi geliyo güvenemedim ama Siz buradan mı aldınız ?

• Parayı yatırdıktan sonra link veriyor, ordan indiriyorsunuz ;)
  • yıl olmuş 2013, yaş 31. 3 yıl orta okul, 1 yıl lise, 1 yıl lisans ingilizce gördüm. sonuç; hello, how are you, I'm fine bla bla.. 10 yıldır öğretmenim(branşım matematik) gerçekten işe yarayacağını düşünüyor musunuz değerli meslektaşlarım ve konudaki değerli arkadaşlar. içimde kaldı artık öğrenmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgeoyunlari

yıl olmuş 2013, yaş 31. 3 yıl orta okul, 1 yıl lise, 1 yıl lisans ingilizce gördüm. sonuç; hello, how are you, I'm fine bla bla.. 10 yıldır öğretmenim(branşım matematik) gerçekten işe yarayacağını düşünüyor musunuz değerli meslektaşlarım ve konudaki değerli arkadaşlar. içimde kaldı artık öğrenmek istiyorum.

Merhabalar,

Bizim eğitim sisteminde en büyük sorun konuşmadan sadece çalışarak dil öğretmeye çalışmaları oldu. Bizde şunuda öğrenelim, bunuda öğrenelim diye sürekli pratik yapmayı erteledik.

Yabancılara bakıyorum 2 kelime öğreniyorlar hemen o dili konuşan birini bulup pratik yapmaya çalışıyorlar. Gramer kitap vs hepsi boş. Yazarken düşünme fırsatın oluyor ama konuşurken bu imkan yok. Bu seti kullanırken internetten o dili öğrenen değil, o dili anadili olarak konuşan birini bul. Kısa sürede konuşmaya başlarsın.

Başarılar.

• gitar G kullanıcısına yanıt
    teşekkürler deneyeceğim ama biraz dinlemek istiyorum. bizim buralarda yabancı birini bulmak zor az biraz bir kaç şey bileyim sonra sizinde dediğiniz gibi yabancılarla iletişime geçmeye çalışacağım.
  • hocam öncelikle deneyimlerinizi bizimle hiç sıkılmadan paylaştığınız için teşekkürler . ben de seti temin ettim fakat kafamda 1-2 ufak soru var . cevaplarsanız çok memnun olurum . bende orta seviye ingilizceye sahip biriyim . seti inceledim şunu sormak istiyorum . parçaların %60-70 lik kısmını anlıyorum fakat hoge hoca vocabulary ses dosyasında sadece metinde koyu yazılmış kelimeleri anlatıyor. metin içinde başak bilmediğim kelimelerde çıkıyor bundn dolayı metne tam hakim olmam zorlaşıyor. hoge hoca kesinlikle ezber yapamyın ve çalışmayın diyor sadece dinleyin diyor sizinde daha önceki yorum ve açıklamalarınızda belirttiğiniz gibi. ben şöyle yapmak istiyorum sizce bana yardımcı olurmu yapmalımııym yapmamalımıyım ? bilmediğim kelimeleri not almak istiyorum defetere ezber yapmıcam fakat 3-4 kere kelimeleri gözden geçirdikten sonra metni dinlemeye ve mini story bölüme geçicem sizce bunu yapmalımıyım teşekkürler şimdiden .

• quote:

Orijinalden alıntı: hulusi07

hocam öncelikle deneyimlerinizi bizimle hiç sıkılmadan paylaştığınız için teşekkürler . ben de seti temin ettim fakat kafamda 1-2 ufak soru var . cevaplarsanız çok memnun olurum . bende orta seviye ingilizceye sahip biriyim . seti inceledim şunu sormak istiyorum . parçaların %60-70 lik kısmını anlıyorum fakat hoge hoca vocabulary ses dosyasında sadece metinde koyu yazılmış kelimeleri anlatıyor. metin içinde başak bilmediğim kelimelerde çıkıyor bundn dolayı metne tam hakim olmam zorlaşıyor. hoge hoca kesinlikle ezber yapamyın ve çalışmayın diyor sadece dinleyin diyor sizinde daha önceki yorum ve açıklamalarınızda belirttiğiniz gibi. ben şöyle yapmak istiyorum sizce bana yardımcı olurmu yapmalımııym yapmamalımıyım ? bilmediğim kelimeleri not almak istiyorum defetere ezber yapmıcam fakat 3-4 kere kelimeleri gözden geçirdikten sonra metni dinlemeye ve mini story bölüme geçicem sizce bunu yapmalımıyım teşekkürler şimdiden .

hocam ben 6. derse geçtim gitar hocam kadar tecrübeli olmamammla, birlikte bana kalırsa ilk dersi pdf okurken aynı anda dinleyerek geçir ve bilmediğiniz kelimeleri yazın zaten 7 gün dinleyince öğrenecekseniz o kelimeleri o kelimeler geçtikçe defrtere göz atarsınız maximum

• hocam teşekkürler bilgilendirmeniz için şöyle söyliyim 5. 6. dersleri inceledim pdf lerini okudum ve gerçekten bazı cümlelerde bir çok kelimeyi bilmiyorum sizin ingilizce seviyeniz nedir bu durum normalmidir yoksa çalışmayı bırakmalımıyım sizce ? siz metinlerin ne gibi bi kısmını ilk okumada yada dinlemede anlıyabiliyorsunuz.
  • hocam zaten vocabulary lesson ve main articleda mğrenirsiniz onları ama 1. den yavaş yavaş başlayın isterseniz power english yerine effortlessin daha kolay olan diğer setlerinden başlayın istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozcann

quote:

Orijinalden alıntı: meyyy

DÜN İTİBARİ İLE POWER ENGLİSH SETİNE BASLADIM. GELISMELERİ SIZLERLE PAYLASACAGIM.

UMARIM ISE YARAR.

Nereden satın alıcağız bu seti

https://www.e-junkie.com/ecom/cc.php?client_id=5336&cart_id=48559353&cart_md5=6189417ff9cdbeec9f31b78d238d001d

buraya yönlendiriyo kredi kartı numarası filan girip sonra adresemi geliyo güvenemedim ama Siz buradan mı aldınız ?

Satın aldıktan sonra e-posta'na bağlantı geliyor ve oradan indiriyorsun tüm seti.

@eqageke

Power English setin yeni hali zorlaştırılmış hali değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 28 Temmuz 2013; 15:48:07 >

• Arkadaşlar power engliste mini story ve vocabulary mp3 lerinin text dosyalarıda mevcut ancak Effortleste ise yok, sadece genel konu text var MS ve vocab için yok.....yoksa sadece bende mi yok acaba ? sizde var mı ?
  • bende şuan ikinci dersindeyim ilk bir iki defa metni okuyorum. bilmediğim kelimeleri bir yere yazıyorum. ilk bir iki dinlemede m.s den bir halt anlamıyorum ama sonra taşlar yavaş yavaş yerine otuyor. adamın anlattığı kısımları anlıyorsun. ingilizce ne seviye öğrenilir bilmiyorum. bana faydalı olacakmış gibi geliyor. bu arada ingilizce seviyem pek iyi sayılmaz.
  • Yeşil Giresun kullanıcısına yanıt
    İngilizce seviyenizi tam olarak anlayamadım.İngilizce'de seviye tektir.B1 ise B1 dir.okuma,yazma,anlama ve konuşmanın aynı seviyede olması lazım.Bunu iş icabı Amerika'da 11 sene bulunmuş,bir kişi olarak söylüyorum.
  • golgeoyunlari kullanıcısına yanıt
    Boşuna birbirinizi kandırmayın arkadaşlar.Bu tip setler sizi ancak belli bir seviyeye kadar getirir.Ben ingilizceyi çok iyi bildiğim halde işimle ilgili nadirende olsa bazı kelimeler çıkıyor.(Hukuki terimler) bu tip setler ancak çabuk anlamanızı ve çabuk konuşmanızı ilerletir.Bir dili iddia ettikleri gibi anadil seviyesinde ancak o dilin konuşulduğu ülkede öğrenirsiniz.
  • ERT100 kullanıcısına yanıt
    İngilizce hakkındaki bilginize diyecek bir şeyim yok, lakin bende durum böyle gibi, hepsi aynı seviyede değil :)

Gerçi, şu anki seviyem ne, onun hakkında hiçbir fikrim yok :D
  • Yeşil Giresun kullanıcısına yanıt
    Ben sizi yermek için söylememiştim.Türkiyedeki durum ne yazık ki böyle.Eğer gerçekten seviyenizi öğrenmek istiyorsanız.Toefl gibi bir sınavı almanız gerek.Bu sınavda dil ile ilgili bütün becerileriniz ölçülmekte.Eğer ingilizcenizi gerçekten geliştirmek istiyorsanız size vakit buldukça yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERT100

Ben sizi yermek için söylememiştim.Türkiyedeki durum ne yazık ki böyle.Eğer gerçekten seviyenizi öğrenmek istiyorsanız.Toefl gibi bir sınavı almanız gerek.Bu sınavda dil ile ilgili bütün becerileriniz ölçülmekte.Eğer ingilizcenizi gerçekten geliştirmek istiyorsanız size vakit buldukça yardımcı olmaya çalışırım

Estağfurullah, dediğinizi zaten yıkıcı eleştiri olarak değil, "bir bilenin tavsiyesi" olarak aldım.

Gerçekten de, belirli bir kalıbı olan sınav şart.

6 yıl önce PET'e girmiştim, 4 yıldız üzerinden değerlendirmeler vardı, reading&writing 4, listening 2, speaking 1 yıldızdı :)
    Köprünün altından çok sular aktı tabii. Seviyem hakkında bir bilgim yok, sadece fikrim var

----

1 ay kadar internetsiz ortamda hiçbir iş yapmadan kalacağım. Bilgisayar olacak, sadece İngilizce çalışmayı planlıyorum. Geçen sene bir FCE kitabından rahatlıkla çalışabiliyordum, seviyemin Upper-Int dolaylarında olduğunu düşünüyorum. Yavaş yavaş Advanced'a geçmeyi de istiyorum. Neler önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşil Giresun -- 1 Ağustos 2013; 1:23:09 >

• ERT100 kullanıcısına yanıt
    haklısınız zaten çok ileri seviyeye getirmesini beklemiyorum. anlatım zaten ingilizce zaten önceden bir şeyler bilmiyorsak işe yarayacağını düşünmüyorum. ama dediğim gibi şimdilik geçtiği yerleri anlıyorum. bu konuda işe yaradığını söyleyebilirim en azından.nasıl bir seviyeye götürür onu zaman belirleyecek.
    genel olarak benim de dahil çoğu kişinin sorunu bütün kelimeleri bilmeme rağmen cümleden sağlam bir anlam çıkaramıyorum. google çevirisi gibi kalıyor. herşey.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.