Şimdi Ara

Effortless English sistemiyle çalışan var mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
57
Favori
120.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar indirmek için link atabilecek kimse var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: franpiero

Arkadaşlar indirmek için link atabilecek kimse var mı acaba?

Torrent için arama yaptırırsanız tüm setler çıkıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suivant -- 27 Şubat 2013; 15:00:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suivant

quote:

Orijinalden alıntı: franpiero

Arkadaşlar indirmek için link atabilecek kimse var mı acaba?

Torrent için effortless set:
    Effortless 1.5 GB
    Effortless Tüm setler 7.53 GB

Bence linkler kaldır hemen..
    Yönetim bu tür link paylaşımlarına izin vemiyor.
    Uyarı cezası alabilirsin.

Özelden paylaşın..

• quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

Bence linkler kaldır hemen..
    Yönetim bu tür link paylaşımlarına izin vemiyor.
    Uyarı cezası alabilirsin.

Özelden paylaşın..

Dostane uyarı üzerine kaldırılmıştır. Özelden gönderdim.

Set vakit ayırabilecekler için çok güzel. En iyi tarafı konuşmada geçenleri anladığınız için özgüveni artırması. Bir iki ders sonra kulağınız daha aşina oluyor. Oturup çalışamıyorum. Fakat 1-2 kur sonunda haber programlarını çok rahat takip edecilecek seviyeye getireceğini düşünüyorum. Eğer derdiniz benim gibi telaffuz ve genel olarak konuşma ise ilk etapta sesli chat vb. ile desteklemek gerekli.
  • Arkadaşlar bu set de dersler tamamıyla ingilizce mi?
    Örneğin;konuya başlamadan önce tanıtım amaçlı Türkçe yazı,ses,video falan var mı?Tv'de gördüğümüz eğitimler gibi?

Eğer Türkçe bilgi içerikleri yoksa sıfırdan nasıl İngilizce öğrenebiliyorsunuz?
    Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach-db

Arkadaşlar bu set de dersler tamamıyla ingilizce mi?
    Örneğin;konuya başlamadan önce tanıtım amaçlı Türkçe yazı,ses,video falan var mı?Tv'de gördüğümüz eğitimler gibi?

set sıfırdan ingilizce öğretmiyor, hatta ingilizce öğretmiyor.

belirli seviyeye gelmiş, bilgi birikimi edinmiş birinin, kendi anadilini düşünmeden, nasıl bir ingiliz veya amerikali gibi düşünüp konuşursun, bunu öğretiyor.

Verilen yeni kelimeleri ve cümle kalıplarını öğrenip, hergün hocanın sorduğu sorulara türkçe düşünmeden hızlıca saatlerce cevap vermek gerekiyor, uzun soluklu ve sabır isteyen bir iş.

Daha detaylı bilgiyi yukarıdaki yazılarımı okuyarak inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitar -- 28 Şubat 2013; 14:58:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gitar

quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach-db

Arkadaşlar bu set de dersler tamamıyla ingilizce mi?

set sıfırdan ingilizce öğretmiyor, hatta ingilizce öğretmiyor.

belirli seviyeye gelmiş, bilgi birikimi edinmiş birinim, kendi anadilini düşünmeden, nasıl bir ingiliz veya amerikali gibi düşünüp konuşursun, bunu öğretiyor.

Verilen yeni kelimeleri ve cümle kalıplarını öğrenip, hergün saatlerce cevap vermek gerekiyor, uzun soluklu ve sabır isteyen bir iş.

Daha detaylı bilgiyi yukarıdaki yazılarımı okuyarak inceleyebilirsiniz.

Anladım hocam teşekkür ederim

• http://www.zahmetsizingilizce.net/

Önceki sayfa da sanırım paylaşılmıştı sanırım ama birkez de ben tekrarlamak istedim. Effortless English hakkında edindiğim bilginin çoğu bu siteden. Bilgi almak isteyen, setin nasıl kullanılacağı hakkında fikri olmayan, ingilizce açıklamaları anlamayan herkes faydalanabilir. Özellikle konuların altındaki kullanıcı yorumları çok faydalı.
  • Slm umarım nereden indirebleceğim konusunda bana da yardımcı olursunuz..şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirulan

Slm umarım nereden indirebleceğim konusunda bana da yardımcı olursunuz..şimdiden teşekkürler

Açtığın konuyu biraz okusan bu gereksiz mesajı atmayacaksın.
  • ben konu açmadım arkadaşım.. sadece ücretsiz indirebileceğim link var mı ? onu sordum sağol
  • konu faydalı googledan arayıp buldum.google ı kullanmayı bilen bulur
    pmler geldiği için editleme ihtiyacı duydum benim bulduğum link patlamış arkadaşlar doğru zamanda bulmanız gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3_majestik -- 8 Mart 2013; 20:38:44 >
  • Yaklaşık 2 aydır bu sete çalışıyorum. Bazen ağır geliyor anlamadığım yerler olabiliyor. Ama genelde anlıyorum ve cevap verebiliyorum hocanın sorularına. Bu seti uzun süre kullanmış olan arkadaşların görüşlerini buradan yazmalarını isterim. Ben henüz büyük bir değişim yaşamadım ama setin etkili olduğunu düşünüyorum. ilerleyen aylarda gelişimleri yazarım, sizlerde yazabilirseniz iyi olur. Ayrıca bu set dışında başka öğrenme yöntemi uygulayanlar varsa bilgilerini paylaşabilirler.
  • merhaba,
    benimde bu sete ihtiyacım var, bana da gönderebilir msiniz?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue2013 -- 28 Mart 2013; 13:40:37 >
  • arkadaslar merhaba,
    Ben de yaklaşık 1 aydır efortless 'ın derslerini almakla almamak arasında kararsızım. Indırebileceğim yer bilgisini bana da paylasabilirmisiniz. Burada yasakmıs sanırım, özelden atabılırsınız.
    Tşkler.
  • faydalı bir konu olmuş.
  • 3. hikayedeyim. devam
  • arkadsım artık gelişmeleri yazmıyorsun sanırım. şu an ne durumda ingilizcen tekrar bilgilendirilmek istiyoruz:) ben netten indiriyorum fakat benim indirdiğim 11 gb. flow english, success business english,new method englis setlerini indirdim şu an. sen ilk sette level 1 :8ders level 2 :8 ders level 3:20 ders demişsin fakat bende level 1 ve 2: 8 ders level 3 :6 ders. ben mı yanlıs ındırıyorum acaba.. sen indirdiğin linki ozelden atarmısın arkdasım rıca etsem. bırde ben ılk parcayı dınledım fakat acıkcası herpsını anlayamıyorum yanı. bana uygunmu bılmıorum ama bır de rosetta stone var onu da iyi diye duymustum bilgin olsun.paylasımlarını beklıyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanozturk16

arkadsım artık gelişmeleri yazmıyorsun sanırım. şu an ne durumda ingilizcen tekrar bilgilendirilmek istiyoruz:) ben netten indiriyorum fakat benim indirdiğim 11 gb. flow english, success business english,new method englis setlerini indirdim şu an. sen ilk sette level 1 :8ders level 2 :8 ders level 3:20 ders demişsin fakat bende level 1 ve 2: 8 ders level 3 :6 ders. ben mı yanlıs ındırıyorum acaba.. sen indirdiğin linki ozelden atarmısın arkdasım rıca etsem. bırde ben ılk parcayı dınledım fakat acıkcası herpsını anlayamıyorum yanı. bana uygunmu bılmıorum ama bır de rosetta stone var onu da iyi diye duymustum bilgin olsun.paylasımlarını beklıyoruz..

cumartesi detaylı bir yazı yazacağım, 2 gün sonra 36 ders 36 haftalık çalışmam ile Effortless English bitmiş olacak.

Power English e başlayacağım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.