Şimdi Ara

Effortless English sistemiyle çalışan var mı? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
57
Favori
120.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmin

Ben büyük bir hızla çalışmaya başladım ve devam ediyorum. Bence çok eğlenceli konular var. Çalışırken mini story bölümleri var, hocanın sorduğu sorulara cevap veriyorsun. Bir sabah bir de akşam dinlesen bile yeter. Boşa geçen vakitleri bile bu derse çalışarak değerlendirebilirsin. Ben her boş anımda dinliyorum. Dışarda yürürken dahi dinliyorum ve cevaplıyorum soruları. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Keşke daha önce bulsaydım böyle bir seti.
    Aynı zamanda da englishtown sitesinden ingilizce çalışıyorum. Eğer uzun soluklu ingilizce çalışmak istiyorum derseniz, o siteyi kesinlikle öneririm.
    Yaklaşık 4 ay çalıştım ve hiç bir zaman sıkılmadım. Eğer englishtown'dan çalışmasaydım kesinlikle dayanamazdım bu kadar uzun süre. Çünkü kendi imkanlarımla çalışmaya gayret gösterdim. Hiç bir kursa gitmedim. İlk ay bir euro diğer aylar 49 euro. Düşünen arkadaşlar varsa bana söylerse iyi olur. Davetiye yollarım ve benim yolladığı davetiyeyle üye olduğunuzda benim fatura kesim tarihi bir ay uzuyor. Yani bir ay ücretsiz kullanmış oluyorum. Siz de üye olduktan sonra arkadaşlarınızı davet ederek fatura kesim tarihinizi erteleyerek bir ay daha ücretsiz kullanabilirsiniz. Bu işlemi bir kaç sefer yapabilirsiniz. Kaç sefer olur bilmiyorum ama ben 2-3 ay uzattım aynı anda. Mesela ocak ayında üye olduğumda normal fatura tarihi şubat ayı ama 3 arkadaşımı üye yapsam direk mayıs ayına kadar fatura kesim tarihi uzar. Ancak 30 adet konuşma sınıfına girme hakkı vermez. Neyse konudan saptım biraz :)

hocam şöyle yapsak ilk ay 1 euro yeni hesap yine 1 euro veya sürekli yan hesap açıp uzatsak süreyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioShui -- 8 Eylül 2013; 12:05:26 >

• arkadaşlar link var mı? özelden paylaşırsanız çok mutlu olurum. teşekkürler...
  • Up bir link de ben rica etsem
  • Link var mı arkadaşlar
  • arkadaşlar link bulmanız çok zor, torrent prog. ile google veya torrent sitelerinden torrent linkini bulup indirebilirsiniz.
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    tamamen yanlış
    insanlık tarihi boyunca kitaplardan dil öğrenmiş tek bir kişi bile yoktur.
    ben görmedim ve duymadım ama iddia ediyorum, tarih boyunca da tek bir kişi yoktur.
    saz çalmayı kitaptan öğrenen varsa, dil öğrenen de vardır.
    saz çalarak, dil de dinleyerek ve konuşarak öğrenilir, başka bir yolu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminayan

tamamen yanlış
    ben görmedim ve duymadım ama iddia ediyorum, tarih boyunca da tek bir kişi yoktur.

haklısın da yanlız bu dinleterek öğretiyor. bu arada tabiki konuşmaya falan çalışacaksınız yoksa bu yöntem de işe yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 16 Ekim 2013; 17:09:25 >
  • quote:

tamamen yanlış

Sayın kardeşim, kusura bakma ama sen de tamamen sallamışsın.

Hiçbir şey okumadan, öğrenmeden bir kişi durduk yerde nasıl konuşmaya başlayacak?(Ana dilini öğrenenlerden bahsetmiyorum.) Yoksa mucizevi bir yöntem buldun da haberimiz mi yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerhangiBiriyim -- 16 Ekim 2013; 17:34:33 >
  • quote:

tamamen yanlış

ne kadar güzel bie cevap. ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.

uygulama gerektiren konuları tamamen kitaplardan öğrenilceğini iddia etmek ineklik etmeyi sevmekten başka bir şey değil. burada "ineklik" etmekten kastım kafasını kitaba gömenlerle ilgilidir.

teşekkürler eminayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotofrank

quote:

tamamen yanlış

ne kadar güzel bie cevap. ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.

uygulama gerektiren konuları tamamen kitaplardan öğrenilceğini iddia etmek ineklik etmeyi sevmekten başka bir şey değil. burada "ineklik" etmekten kastım kafasını kitaba gömenlerle ilgilidir.

teşekkürler eminayan

Sap ile samanı karıştırarak bir şeyler söylemişsiniz. Pratik ve uygulama gerektiren şeylerde, pratik/uygulama yapmamak ciddi eksiklikler doğurur. Bir dil için, pratik yapmak konuşma ve duymayı geliştirir ve güçlendirir. Konuşma kabiliyetiniz hızlanır.

Ama ÖĞRENMEK ten bahsediyorsanız, evet, bir dil büyük ölçüde kitaplar ve setlerden öğrenilebilir. Uygulama tamamlayıcı ve geliştiricidir.

Arkadaş ÖĞRENMEK'ten bahsetmiş. Bunu ayırt edebilirsiniz umarım.

Bu setleri, kitapları yapıp hazırlayan herkesin de idiot olduğunu düşünüyorsanız ona da bir şey diyemeyeceğim.

EDIT: Adamı ille söyletecekler. Yahu bir dili hakkıyla geliştirip konuşabilmek için o dilin konuşulduğu bir ülkede olmak gerekir. Yoksa birkaç arkadaş aranızda İngilizce beş-on kelime konuşarak pratik yaptığınızı zannedersiniz, bir ölçüde yararlı da olabilir ama, O DİLİ YAŞAMAK başka bir şeydir. Ne yapalım yani, hepimiz Amerika'a filan gidelim ya da İngilizce öğrenmekten vazgeçelim mi?

O dili yaşamak nedir: Annenizden İngilizce akşam yemeği pişirmesini istemek, otobüse binerken İngilizce yol sormak vb..... Burada biri ile ettiğiniz iki lakırdı ile çok da pratik yapmış olmazsınız. çünkü o dille yaşamıyorsunuz demektir. Bunun farkına varıp sonra bol keseden akıl dağıtmaya başlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerhangiBiriyim -- 16 Ekim 2013; 22:42:39 >

• HerhangiBiriyim H kullanıcısına yanıt
    HerhangiBiriyim sen forum polisi misin arkadaşım herkese cevap yetiştirmeyi adet edinmişsin. Ben sadece kitaplardan dil öğrenilemeyeceğini en önemli durumun uygulama olduğunu belirttim. Tabiki kitap set v.s. gereklidir. Velakin uygulama/konuşma hepsinden daha önemlidir. Kendi kendinize heyheylenmeyi bırakıp bildiklerinizi paylaşmaya devam edebilirsiniz. Sınavlardan geçer puan almak isteyen pekçok insan istemese de kitaplara mahkumdur. Bunun dışında anadil haricindeki bir dilin tamamını neden öğrenmek için çabalayayım ki!

Sözde üniversite mezunu olmuş bir dünya adama hiç duymadıklarına fazlasıyla şaşırdığım ve cümlelerimde sık kullandığım deyimlerin anlamını açıklıyorum habire. Yani kendi dilini bile özümseyememiş bir Türkiye gerçekliğinde yaşıyoruz.

Daha esnek olmak çok daha iyidir. Kastırmaya gerek yok.
  • orginal effortless english seti alan varsa bana ücret karşılığı dvd şeklinde gönderebilir mi?
    bende de orginal power english seti var karşılığında gönderebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rulet118

orginal effortless english seti alan varsa bana ücret karşılığı dvd şeklinde gönderebilir mi?
    bende de orginal power english seti var karşılığında gönderebilirim.

Google amcada var hepsi.
  • Bende bu setin tamami var ama nedendir bilinmez baslamaya cekiniyorum bu senede dilden sinavim var hem grammer hemde kelime ogrenmek benim icin cok onemli listening ve speaking umrumda degil reading isini halletsem yeter bana. Sizce nasil bi yol izlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • TAKİP
  • torrent veya link paylaşabilecek olan varsa özelden alabilir miyim
  • Arkadaşlar lütfen link istemek için bana pm atmayın. Eğer sistemi merak edip denemek istiyorsanız zaten sitesinden demo ders izleyebilirsiniz. Konuyu açalı kaç yıl olmuş bana her ay pm geliyor link var mı diye!
  • bu enfortless english piwer englishi nasıl indirebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torrent
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.