Şimdi Ara

Effortless English sistemiyle çalışan var mı? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
57
Favori
120.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu konuşma konusunda hız kazanırsınız diyor da nasıl olacak bu? sadece dinleyerek konusamayız ki? nasıl bi yontem izlemek lazım dinlerken sesli bi şekilde tekrar mı edecem?
  • bende başlıyacam bu sete

sabah akşam kursa giderken otobüste dinlesem yeter heralde

7x2 haftada 14 defa yavaştan birfaydasını görürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soryy

bende başlıyacam bu sete

sabah akşam kursa giderken otobüste dinlesem yeter heralde

7x2 haftada 14 defa yavaştan birfaydasını görürüm.

Aynı şekli ben uyguluyorum çok faydası oluyor. Sabah giderken akşam dönerken dinliyorum günde 2 defa ve otobüs yolculuğum çok verimli ve zevkli geçiyor.
    Evde oturup dinlemek çok sıkıyor ama otobüsde hiç sıkılmıyorum Yarın 4. sete başlıyorum. Her seti 1 hafta dinliyorum. İlerlemeler çok iyi bende kursta kendimi farkediyorum bariz bir şekilde.
    En yakın zamanda başla hocam ilerlemelerini ara ara sende yaz değişimlerini filan yazarsan insanlar motive olabilir.

• Konu biraz geçmiş ama ben de bir kaç şey eklemek istedim.

Effortless English harika hazırlanmış bir set. Ama tamamen ingilizce olduğu için Beginner ve Elementary seviyesinde olan birisi için biraz sıkıcı olabiliyor. "Sıkıcı" derken kesinlikle seti kötülemek istemiyorum aksine övgüyü hakeden bir set. Ama bu sette süreklilik şart. Sık sık aynı şeyi dinlemek gerekiyor. Günde bir kaç defa. Böyle olunca da bir süre sonra insan sıkılmaya başlayabiliyor. Bunun için ilk önce "Kolay Lisan" İngilizce setinden başlamakta fayda var diyorum. Gerçekten güzel bir şekilde hazırlanmış. Ezberlerken farketmiyorsunuz bile. Beyniniz otomatik olarak kuruyor cümleleri. Konuşmanız siz farketmeden hızlanıyor. "aaa bu cümleyi ben mi kurdum şimdi" diyebilirsiniz kendi kendinize. Ama şunu da eklemeliyim, effortles english ve kolay lisan ingilizce gibi setlerde kesinlikle karşılıklı çalışılması lazım. Yani dinlerken arada bırakılan boşluklarda kesinlikle katılmalısınız. Ve bunu sesli olarak yapmalısınız. Konuşmanızın temelini bu şekilde oluşturuyorsunuz ve bunun için konuşmaktan başka çare yok. Bunu da otobüste giderken yapmak elbette mümkün olmuyor. Ben öğle arasında arabamda oturup yarım saat bu seti dinliyor ve konuşma uygulamasını da yapıyorum. Çok da faydasını görüyorum. Sizlere naçizane tavsiyem, sabah, akşam otobüste dinleyin ama gün içinde mutlaka bir defa sesli olarak dinleyin ve konuşun.
    Belli bir yol katettikten sonra englishtown.com vb. bir siteden canlı sohbet odalarına katılıp bu konuşmanızı pratiğe dökebilir, kendinize olan özgüveninizi arttırabilirsiniz ki bu mutlaka gerekli birşey.
    Umarım en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız.

• OzgunSelim kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bana da göndermeniz mümkün mü? Çünkü linklerden kontrol ettiğimde problem oluyor.
  • power english in linkini atabillecek biri var mıdır?
  • Power english kolay geliyorsa neyden başlamamı önerirsiniz? Power english çok kolay geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktyylmz35

Power english kolay geliyorsa neyden başlamamı önerirsiniz? Power english çok kolay geliyor.

Hocam Power English kolay geliyorsa zaten artık radyo, dizi haber vs izlemeniz uygun olur diye düşünüyorum veya advanced podcastlar vardı açtığım bir konuda pdf'li...

Ancak bu hocaya sempatiniz varsahttp://learnrealenglish.com/ advanced düzeyde diyorlar bir ilgilenin derim belki beğenebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

quote:

Power english kolay geliyorsa neyden başlamamı önerirsiniz? Power english çok kolay geliyor.

Hocam Power English kolay geliyorsa zaten artık radyo, dizi haber vs izlemeniz uygun olur diye düşünüyorum veya advanced podcastlar vardı açtığım bir konuda pdf'li...

Ancak bu hocaya sempatiniz varsahttp://learnrealenglish.com/ advanced düzeyde diyorlar bir ilgilenin derim belki beğenebilirsiniz..

Merhaba,
    Okan hocam sizin paylastıgınız bı podcast sitesi vardı britishcouncil diye bristish council sitesinden degıldı başka bır siteydi orada britishcouncilin podcastlerinin pdf dokumanları vardı hatta callan metodu da aynı sıtedeydi hatırlarmısınız bılmıyorum o kadar cok paylasım yaptıgın ıcın forumda tekrar aradım bulamadım bristishcouncilin kendi sayfasında podcastlerının yazılı halını ındıremedım indirip cıktı almak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım.
    tesekkur ederım sagolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mitchu99

quote:

quote:

Merhaba,
    Okan hocam sizin paylastıgınız bı podcast sitesi vardı britishcouncil diye bristish council sitesinden degıldı başka bır siteydi orada britishcouncilin podcastlerinin pdf dokumanları vardı hatta callan metodu da aynı sıtedeydi hatırlarmısınız bılmıyorum o kadar cok paylasım yaptıgın ıcın forumda tekrar aradım bulamadım bristishcouncilin kendi sayfasında podcastlerının yazılı halını ındıremedım indirip cıktı almak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım.
    tesekkur ederım sagolun.

Adım adım anlatayım hocam..

-http://learnenglish.britishcouncil.org/en/elementary-podcasts

-Series 1

-Series 01 Episode 01

-Download audio 10.99MB (right click & save)

-Instructions & downloads (bu genelde bazılarının gözünden kaçıyor tıklarsanız, PDF dosyaları çıkıyor )

-----------------------------------

Sonra aynı şekilde series 1 episode 2 diye indirerek gidersiniz..
    -------------------------------------------------------------------------------

• Bu arada İstanbuldaysanız ucuza çıktı alacağınız yer önerebilirim. iyi çalışmalar..
  • quote:

Bu arada İstanbuldaysanız ucuza çıktı alacağınız yer önerebilirim. iyi çalışmalar..

Çok teşekkür ederim hocam sagolasin.Calistigim yerden cikti aliyorum.
    İyi aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Power english in son dersinde biel anlamadigim bir sey yok. Learn real english sizce uygun mudur? Siz kullandiniz mi? Ayni sekilde kullaniyoruz degil mi onu da?

• quote:

quote:

quote:

Power english in son dersinde biel anlamadigim bir sey yok. Learn real english sizce uygun mudur? Siz kullandiniz mi? Ayni sekilde kullaniyoruz degil mi onu da?

Bende de öyle power english çok kolay geliyor ama kolay geldiği halde bilinçaltına tam olarak otursun diye dinliyorum. Dönüşümlü olarak iki hafta power english iki hafta learn real english dinliyorum. Real english benim hoşuma gidiyor, idiom ve slang üzerine bir set. Bildiğim idiomlarda karşıma çıkabiliyor ama bilmesem bile çok çabuk kavrıyorum anlamını. Tek eksi yanı mini story ve vocabulary dosyalarının 30-40 dk sürmesi, ana konuşma 5-6 dk civarı. Evet aynı şekilde kullanılıyor. 6. dosyasına kadar geldim şimdiye kadar hiç Aj'nin sesini duymadım. Kristin, Joe ve onların arkadaşlarının konuşmaları var çoğunlukla. Sanırım bazı yerlerde Aj'de varmış.

Eğer real english ilginizi çekmiyorsa başka bir seçenek daha var. VIP membership, bunda her ay düzenli para veriyorsun ve her ay yeni bir ders gönderiyor Aj. 10 günlük denemesi 1 dolarmış, denemeden sonra her ay 37 dolar. Bunun learn real english versiyonu Advanced Conversation Club, bunda da fiyat aynı. Tabi ben bunları denemedim nasıldır bilemiyorum.

• bu seti nereden buluyoruz
  • bende indiriyorum şuanda, ilk dersten bi başlayayım bakalım bi taraftanda grammer in use kitabına takip ediyorum (tenseleri hatırlamak adına). tekmeleyiciden 7,52 gblik indiriyorum, bu kadar övüldüğüne göre iyidir. üstte bi arkadaşımın paylaştığı

quote:

http://learnenglish.britishcouncil.org/en/elementary-podcasts/series-01-episode-01

linkini de yedeğime aldım bu bitince oradakileri dinlerim sonrasında forumda bi konudaki dizileri izlerim. sonra random dizilere geçerim

hayal kurmak güzel de bakalım ne kadar uygulayabilecem
  • flow english ile mi başlamalı power english ile mi başlamalı ?
  • flow kolay geliyor arkadaşlar hikayeleri anlıyorum arada bazı kelimeleri kelime bilgim az olduğundan bilemiyorum mesela 2 derste starving i bilmiyordum dinleyince öğrendim aama mini story de felan anlıyorum. ne yapsam geçsem mi bunu ?

power i dinleyeyim dedim biraz hızlı konuşunca anlayamıyorum buna mı çalışmalı yoksa orginal english mi çalışayım ? yoksa flowu bitireyim sonramı bunlara geçeyim
  • Ben bu sete Haziranda başladım ve bitirdim.Tabi bunun öncesinde sıkı bir gramer çalışması yaptım,hatırlama babında.Arada internetten kindle'a seviyeli kitaplar indirip bütün seviyelerden 5'er 10'ar tane kitap bitirdim.Harry Potter'ın bütün kitaplarını ve Agatha Cristie'nin 20'ye yakın kitabını okudum.Benim şöyle bir sorunum var.Power English'e geçtim ama çok kolay geliyor ve anlamadığım bir şey yok.Ama ne zaman biraz ciddi takılsam,gazete ya da makale okumaya kalksam bilmediğim bir sürü kelime çıkıyor.Dediğim gibi gramer konusunda hiçbir sıkıntım yok ama kelime bilgim iyi seviyede değil.Bana şöyle 2-3 sayfalık kısa hikaye ya da haber tarzında ileri seviyede okuyup bol bol yeni kelime öğrenebileceğim ve edebi olarak gelişebileceğim bir kaynak söyler misiniz?Ya da Kindle'a indirebileceğim herhangi bir dergi türü bir şey.
  • en sevdiğim İngilizce eğitim setlerinden biridir effortless english. yeteri kadar zaman ayrıldığı zaman kesinlikle faydalı oluyor. dinleme kısmının ne kadar önemli olduğunu gösteren bir settir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.