Şimdi Ara

Effortless English sistemiyle çalışan var mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
57
Favori
120.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gitar

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanozturk16

arkadsım artık gelişmeleri yazmıyorsun sanırım. şu an ne durumda ingilizcen tekrar bilgilendirilmek istiyoruz:) ben netten indiriyorum fakat benim indirdiğim 11 gb. flow english, success business english,new method englis setlerini indirdim şu an. sen ilk sette level 1 :8ders level 2 :8 ders level 3:20 ders demişsin fakat bende level 1 ve 2: 8 ders level 3 :6 ders. ben mı yanlıs ındırıyorum acaba.. sen indirdiğin linki ozelden atarmısın arkdasım rıca etsem. bırde ben ılk parcayı dınledım fakat acıkcası herpsını anlayamıyorum yanı. bana uygunmu bılmıorum ama bır de rosetta stone var onu da iyi diye duymustum bilgin olsun.paylasımlarını beklıyoruz..

cumartesi detaylı bir yazı yazacağım, 2 gün sonra 36 ders 36 haftalık çalışmam ile Effortless English bitmiş olacak.

Power English e başlayacağım.

tamm kardsm beklıyoruz ozaman. lınk atma ımkanın varsa memnun olurm ozelden..

• quote:

Orijinalden alıntı: gitar

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanozturk16

arkadsım artık gelişmeleri yazmıyorsun sanırım. şu an ne durumda ingilizcen tekrar bilgilendirilmek istiyoruz:) ben netten indiriyorum fakat benim indirdiğim 11 gb. flow english, success business english,new method englis setlerini indirdim şu an. sen ilk sette level 1 :8ders level 2 :8 ders level 3:20 ders demişsin fakat bende level 1 ve 2: 8 ders level 3 :6 ders. ben mı yanlıs ındırıyorum acaba.. sen indirdiğin linki ozelden atarmısın arkdasım rıca etsem. bırde ben ılk parcayı dınledım fakat acıkcası herpsını anlayamıyorum yanı. bana uygunmu bılmıorum ama bır de rosetta stone var onu da iyi diye duymustum bilgin olsun.paylasımlarını beklıyoruz..

cumartesi detaylı bir yazı yazacağım, 2 gün sonra 36 ders 36 haftalık çalışmam ile Effortless English bitmiş olacak.

Power English e başlayacağım.

helal olsun başladığın işi bitirdiğin için.

yazında bu zamana kadar elde ettiğin gelişmeler haricinde, günlük çalışma programını tavsiyelerle paylaşırsan çok iyi olur.

• takip
  • Sürekli aynı metni 1 hafta boyunca dinleyip cevaplamak bana çok sıkıcı geldi ve eğitimi yarıda bıraktım. Bu eğitimi tamamlayan adamın sabrını ve azmini takdir etmek gerekir.
  • Kesinlikle gitar tebrik etmek lazım tamamını bitirmiş.
    Ben ikinci bölüm 1.derste kayışı kopardım.

Yeniden başlayacağım ama bir türlü ısınamadım.

Gitar geldiği aşamayı paylaşırsa iyi olacak...
  • @gitar halen beklemedeyiz?
  • Bu setle yaptığım 36 haftalık çalışmayı bitirdim.

Detaylı yazıyı buradan takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_73959529/tm.htm

Bu hafta Power English setinin ilk konusuna başladım.
  • bende power english setinin içinde pdf dosyaları yok torrent indirdim 7.5 gb olan dosyaydı yardımıcı olabilirmisiniz
  • indirme linkini özelden atmanız mümkün mü?
  • power english - effortless english - flow english ve point of view stories real conversation english setlerini ücretsi isteyen herkes pm atsın ÜCRETSİZ VE FULL BÜTÜN İÇERİKLİ OLAN SETLER VARDIR.
  • Yeni başlayan arkadaşlar Flow English'ten başlayabilir. Oldukça kolay ve anlaşılır.
  • Beyler link var mı deneyelim şu seti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 17 Temmuz 2013; 13:55:57 >
  • zamundadan torrentle indirin beyler
  • eminayan E kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 1. ders Day of the Dead. dosyanın içinde şunlar var

Day of the Dead Audio

Day of the Dead MS

Day of the Dead Vocab

Day of the Dead.pdf

Şimdi ben hangi sırayla bu dosyalara çalışmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: Razer

I think books are better than virtual English.

Kitaplar dediğine göre heralde kitaptan öğren diyor arkadaş

:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

I think books are better than virtual English.

Bence kitaplar,sanal ingilizceden daha iyi.Cümlede kelimemi eksik ne.
  • İngilizcesi hiç olmayan birine tavsiye eder misiniz bu seti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

İngilizcesi hiç olmayan birine tavsiye eder misiniz bu seti?

ingilizceniz olmalı. basit cümleleri anlayabilmelisiniz.

http://effortlessenglishclub.com/

burada ortada videolar var onları dinleyin ve anlamaya çalışın anlayabiliyorsanız sete başlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdasgun

quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

İngilizcesi hiç olmayan birine tavsiye eder misiniz bu seti?

ingilizceniz olmalı. basit cümleleri anlayabilmelisiniz.

http://effortlessenglishclub.com/

burada ortada videolar var onları dinleyin ve anlamaya çalışın anlayabiliyorsanız sete başlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar daha öncesinde effortless english hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla bende bir sürü araştırma yapıp sorular sormuştum. Şimdi power english derslerine geçmiş biri olarak bende sizlere birkaç cümle bilgi vermek isterim.

Bu set eğer temeliniz de varsa, yani grameriniz en azından orta seviyeye yakınsa ve kelime bilgisi olarak da günlük hayatta sık kullanılan kelimelere hakimseniz konuşma refleksini geliştirmek için birebirdir. Hiç temeliniz yoksa ve sadece bunu dinleyeyim derseniz 3-4 yılda orta seviyeye gelirsiniz. Onun için bilmeyenlere önce 2-3 ay sıkı bir gramer çalışması ve kelime öğrenme çabası içine girmelerini öneririm. Kelime öğrenme işinde de setin textlerindeki kelimelere öncelik vermek hilesine de başvurabilirsiniz

Sabır ve merak ister. Düzenli ve sürekli dinlemek önemli, boş anlarınızda sürekli kulaklık kulağınızda olsun. Dinlerken ne söylediklerine odaklanmak için kendinizi zorlamanıza gerek yok, odaklanabileceğiniz anlarda odaklanın yeter her ne kadar A.J hocamız hiç odaklanmasanız da olur dese de bana göre bu biraz iddalı olmuş odaklanma bazen bir mp3 de, bir cümlede yada bir kelimede olabilir kafanıza takmayın, "ne dediğini anlayamadım" yada "anladım ama cümledeki bi kelimeyi kaçırdım" gibi hislere kapılmayın. Unutmayın ki mp3 birkaç saniye sonra bitip yeniden başlayacak ve daha 1 hafta vaktiniz var. Sadece devam edin, sebat etmek önemlidir. Zaten bahsettiğim temele sahip kişi bir süre sonra odaklanmaya gerek kalmadan anlamaya başlayacaktır. Setleri, başlangıç seviyesinde iseniz her bir mp3ü bir hafta dinlemek yoluyla bitirmelisiniz ama dil refleksiniz geliştikçe bunu 4-5 güne çekebilirsiniz.Fakat 4 günün de altına düşürmeyin. Tabi bu bahsettiğim azaltma power english e kadar geçerli.

Power english te 1 hafta kuralına uymanız şiddetle tavsiye edilir. Eğer gerçekten sürekli biçimde dinlediyseniz power english e geçtiğinizde basit ve orta seviye cümleleri takılmadan kurabilir hale geliyorsunuz ayrıca kulağınız da geliştiğiden orta hızda söylenenleri anlayabilir durumda oluyorsunuz. Bu sistemde küçük bir çocuktaki konuşma refleksinin gelişme şekli temel alınmıştır. Bu sebeple tek yapmanız gereken üşenmeden sürekli dinlemenizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 8 Eylül 2013; 10:05:42 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.