|
Bildirim
Master Ligsiz Pes , meyvesiz ağaca benzer
|
Hasan Mustan nerede abi şaka mısınız ne Gökhan Abdik'i falan? Bunlar hiç mi Türk community'si hakkında fikre sahip değil. PES ve Türkçe spiker dedin mi Hasan Mustan gelir akla. Bu adam sayesinde koca bir nesil PES'i sevdi belki de bu ülkede. |
Koskoca Pes markasını öldürdüler çok yazık
|
hala master league yok |
Pes 5 ya da 6'ya yaptığı spikerden tanıyorum onu. WE serisinden beri oynarım. Herkesin kendi zevki bi şey diyemem ama tv'de spikerlik yapacak düzeyde biri değil. Komik komik gol anonsları vs vardı. Yine yamayla yapsın engel yok. |
Hasan Mustan ne abi dalga mı geçiyorsunuz? Youtube kids mi bu? Murat Kosova'ı isterdim ama gerçekten. |
|
hala master league yok |
|
|
|
|
Hasan Mustan nerede abi şaka mısınız ne Gökhan Abdik'i falan? Bunlar hiç mi Türk community'si hakkında fikre sahip değil. PES ve Türkçe spiker dedin mi Hasan Mustan gelir akla. Bu adam sayesinde koca bir nesil PES'i sevdi belki de bu ülkede. |
|
hem ücretsiz hemde türkçe spikerli çıksın bir bakalım umarım türkçe spiker modunda oyun sınıfta kalmaz |
|
Bu oyun yaşıyor mu halen eFootball olduktan sonra bitti benim için. |
PES serisini bitirerek oyunu öldürmüşlerdi şimdi de Hasan Mustan'ı seçmeyerek oyunu ikinci kez öldürmüşler. Yazık oldu güzelim PES e... |
Hasan Mustan ne abi dalga mı geçiyorsunuz? Youtube kids mi bu? Murat Kosova'ı isterdim ama gerçekten. |
|
bu oyunun hala piyasada olması bile mucize değil mi ya |
Aynen oyle. Atari oyunu gibi oldu iyice |
|
FİFA ile başa çıkamadılar maalesef. Fifa bu işin coca colasıdır :) |
|