Şimdi Ara

eFootball için beklenen Türkçe spiker geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eFootball için beklenen Türkçe spiker geliyor
    Konami’nin popüler futbol oyunu eFootball, 2024/25 sezonuna hızlı bir başlangıç yapıyor. Yeni güncelleme, oyun mekaniklerinde yapılan değişiklikler ve oyuncuların ilgisini çekecek çeşitli oyun içi kampanyalarla oyunculara daha zengin bir deneyim sunuyor. Ancak en büyük haber ise Türkçe spiker tarafında. Yapılan açıklamaya göre Müjdat Muratoğlu ve Gökhan Abdik, Aralık ayında eFootball’a Türkçe spiker olarak eklenecek.

Oynanış değişiklikleri

Yeni sezonun en dikkat çekici yeniliklerinden biri, topluluk geri bildirimleri doğrultusunda yapılan değişiklikler. Sözleşme sınırlamaları kaldırılarak, oyuncuların artık sözleşmesi bitmiş futbolcuları dahi kullanabilmesi sağlanıyor. Bu, oyuncu kadrolarını özgürce oluşturmak isteyen kullanıcılar için önemli bir avantaj. Ayrıca oyuncu ilerlemesine otomatik seçenekler eklenmiş durumda, böylece karmaşık denge ayarları ile uğraşmadan futbolcuların gelişimi daha kolay hale geliyor. Bu ayrıca GP harcamaya gerek kalmadan oyuncu ilerlemesini sıfırlama özgürlüğü de getiriyor.

Ayrıca Bkz.Starfield, Diablo 4 ve daha fazlası Game Pass'ten ayrılıyor: Standart abonelikte olmayacak 

Bir diğer yenilik ise "İncelikli Top Sürme" (Finesse Dribble) özelliği. Bu özellikle oyuncular, hücum ve savunma arasındaki taktiksel mücadelelerde daha fazla manevra yapma şansına sahip olacak. Bunun yanında, yeni "Booster Yuvası" (Booster Slot) özelliği de futbolcuların kişiselleştirilmesine ve onlara ekstra istatistikler sağlamaya yardımcı oluyor. Kullanıcılar, "Rastgele" veya "Seçmeli" Booster Jetonları kazanıp kullanarak, 17 farklı Güçlendirici türü aracılığıyla futbolcularına ince ayar çekebilirler. Ronaldinho, Ludovic Giuly ve Deco gibi futbol efsaneleri ise bu özellik sayesinde yeni güncellemeyle birlikte Epic kartlar olarak oyuna ekleniyor.

Oyuncuları bekleyen kampanyalar

eFootball 2024/25 sezonunda kullanıcıları pek çok özel kampanya ve bonus bekliyor. Rüya Takım'ını güçlendirmek isteyen oyuncular için yeni etkinlikler ve eğitim programları sunuluyor. Oyuncular, özel eğitimleri tamamladıktan sonra Showtime Messi kartını kazanabilecek. Ayrıca kampanya süresince ücretsiz giriş bonusu olarak 7 rastgele güçlendirici jeton, 7 beceri eğitim programı ve 300 eFootball jetonu kazanabilecekler.

Startup kampanyasında ayrıca Highlight: FC Barcelona Robert Lewandowski, Highlight: FC Bayern Leroy Sané ve FC Barcelona ile FC Bayern için 2 Highlight çekiliş şansı fırsatı gibi özel giriş hediyeleri de yer alacak. Bunlara ek olarak Messi, Neymar ve takım arkadaşları "Ambassador (Sözcü) Sürümü"ne booster’larıyla birlikte geliyor. eFootball’un dünyaca ünlü elçisinin yanı sıra, onunla oynayan 10 dünya klasmanındaki oyuncuyu da içeren paketler (Mobil ve Steam için “elçi paketi” olarak adlandırılacak) oyuna yeni gelenler arasında.

• 1 hafta önce öğrendik bu haberi daha yeni giriyorsunuz
  • hala master league yok

• Master Ligsiz Pes , meyvesiz ağaca benzer
  • Umarim su grafik ve oynanisi artik gunumuz standartlarina cikarabilirler.
  • Koskoca Pes markasını öldürdüler çok yazık
  • Geçen hafta Instagram da görmüştüm haberi. Lag var galiba DH'de
  • Hasan Mustan nerede abi şaka mısınız ne Gökhan Abdik'i falan? Bunlar hiç mi Türk community'si hakkında fikre sahip değil. PES ve Türkçe spiker dedin mi Hasan Mustan gelir akla. Bu adam sayesinde koca bir nesil PES'i sevdi belki de bu ülkede.

• yerdavader kullanıcısına yanıt
    Lag yok. Resmi olarak dün tanıtımı yapıldı.
  • hem ücretsiz hemde türkçe spikerli çıksın bir bakalım umarım türkçe spiker modunda oyun sınıfta kalmaz

• Oyuna sadece güncelleme geliyor, oynanış değişiyor mu? 2023 versiyonu sevmemiştim
  • Bu oyun yaşıyor mu halen eFootball için beklenen Türkçe spiker geliyor  eFootball olduktan sonra bitti benim için.

• PES serisini bitirerek oyunu öldürmüşlerdi şimdi de Hasan Mustan'ı seçmeyerek oyunu ikinci kez öldürmüşler. Yazık oldu güzelim PES e...

• Hasan Mustan ne abi dalga mı geçiyorsunuz? Youtube kids mi bu?

Murat Kosova'ı isterdim ama gerçekten.

• Oyunu uzun zamandır oynamıyordum, epey hızlanmış, paslar daha kaliteli olmuş. FC 25'e kadar denemeye devam edeceğim. PC versiyonu için 60 fps kilidi üçüncü parti araçlarla kaldırabiliyoruz keşke FC gibi Konami'de bunu seçenek olarak koysaymış, 120 fps bariz fark yaratıyor PC'de.
  • bu oyunun hala piyasada olması bile mucize değil mi ya  

• falterubbix kullanıcısına yanıt

Aynen oyle. Atari oyunu gibi oldu iyice eFootball için beklenen Türkçe spiker geliyor 

• Türk değil ama Jon Kabira'nın üstüne Konami spikeri bu cihana gelmemiştir be.
  • ctntas C kullanıcısına yanıt

FİFA ile başa çıkamadılar maalesef. Fifa bu işin coca colasıdır :)

• Pes 2013... Özlüyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.