Şimdi Ara

eFootball PES 2020 [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
14
Favori
112.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşin ters tarafı dünya çapında en çok satanlarda 2020 5. sırada
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • tam iş saati çıkışıma denk geliyor 12 mbs internet hızım var bugünde oynamayacağım konami resmen pc oyuncularına 2.sınıf muamelesi yapıyor bu cok sinir bozcu olsada we7 den beri bütün pes serileri oynamış biri olarak pes benim için vazgeçilmez birşey yaşım ne kadar artsa bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nameofblood -- 10 Eylül 2019; 17:50:10 >
  • Kaldı 2 saat. 1 mbit internetle 30 gb ı indirsem 20 eylül gibi başlarım oyuna
  • steam .... croatoan
    ekleyin arkadaşlar
  • Kaldı 1 saat. İstekleri kabul ettim.

cro@oan hocam 1490 saat pes nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Kaldı 2 saat. 1 mbit internetle 30 gb ı indirsem 20 eylül gibi başlarım oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

Kaldı 1 saat. İstekleri kabul ettim.

cro@oan hocam 1490 saat pes nedir
    valla ne bilim sardım işte :)
  • Steam YuMi__YuMi beklemedeyiz bakalım millet oyunu bitirdi vallahi :)
  • ulen fifa 20 nin demosu bile indi parasını verip ön sipariş aldığımız pesten ses seda yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 10 Eylül 2019; 18:37:24 >
  • Forumdaki arkadaşlarla discord yada farklı bir platformdan da görüşme için bişeyler yapabiliriz.. co op zevkli olur.
  • Konu sahibi 3 hafta önce en son foruma girmiş ...Başlığı değiştirelim diyecekdim...
    Ben hallediyim kendisinede bilgi veriyim ayıp olmasın
  • 1 saat kaldı. Pc başında alık alık bekliyorum hey Allahım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

Forumdaki arkadaşlarla discord yada farklı bir platformdan da görüşme için bişeyler yapabiliriz.. co op zevkli olur.
    Co op'u oyundaki görevleri yapmak için oynuyordum. Onu da oyundan kim denk gelirse onunla oynuyordum hiç zevkli olmuyordu hiç anlaşamıyorduk. Eğer forum içinde sesli şekilde oynarsak çok zevkli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Co op'u oyundaki görevleri yapmak için oynuyordum. Onu da oyundan kim denk gelirse onunla oynuyordum hiç zevkli olmuyordu hiç anlaşamıyorduk. Eğer forum içinde sesli şekilde oynarsak çok zevkli olabilir.

Alıntıları Göster
    Bende sesli oynama adına düşünmüşdüm..Haklısın daha zevkli olur bencede

Neyse son bir iki maç yapıyım 19 da ...Umarım hayal kırıklığı olup 19 a dönmez kimse
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• şimdiden hayırlı olsun ama size diyeyim her çıkan oyun çok daha yüksek grafik özelliklere sahip ve daha iyi bilgisayar ve oyun konsolu istiyor çok yakında zaten yeni oyun konsolları ve pc ler ateş pahası artık bundan sonra çıkacak oyunları üst ekonomik sınıf ailelerin çocukları oynar
  • Bu oyun yaklaşık olarak bir saatten az bir süre içinde erişime açılacaktır ):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vc1903 -- 10 Eylül 2019; 19:7:27 >
  • Modemden bütün bağlantıları kaldırdım ...Bu gece kimse girmesin, despot olacağım bugun
    O değilde baya havaya girdim daha oyunu indirmedim ..Bu gece bu iş zor... indirme başlasada bari yarına yetişse...
  • cro@oan kullanıcısına yanıt
    50 megabit netim. Hemen insin diye nitro 100 mb alacağım 3.99 a
  • Açacağınız oyunun ızdırabını....

STEAM ID: PEGASUS71 ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 10 Eylül 2019; 19:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

50 megabit netim. Hemen insin diye nitro 100 mb alacağım 3.99 a
    Bari bizi gömme Üstad....
    Senin yüzünden şimdi telefon edip müşteri hizmetlerine küfür edicem
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.