Şimdi Ara

eFootball PES 2020 [PC ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
14
Favori
112.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 yesen 7 yesen ne olur?
    İşimi kolaylaştırdı
  • Bu konu çok garip millet buraya gelip burda olmayan rakibine sesleniyor:D
  • arkadaşlar 2 haftadır oyun sürekli atıyor online oyunda kopma yaşıyorum neden böyle acaba internet hızım da iyi
  • Son mesajda yazılanı gördüm bende aynı şekilde bir mesaj yazacaktım. 5-6 maç online deniyorum ama sürekli bağlantımda sorun olduğunu söyleyip atıyor ve sürekli maçı kaybetmiş oluyorum.
    Bu durumu nasıl çözerim? İnternet bağlantı değerlerim bu şekilde; ping değeri 18 ms, download hızı 40mbps.
  • Böyle saçmalık mı olur bir tane online maçı tamamlayamıyoruz, nasıl düzelecek bilmiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, oyuna yeni başladım bazı ayarları bulamadım. oyun içinde kontrol ettiğimiz oyuncuyu herhangi bir tuşa basmadan topa en yakın adama kontrolü otomatik verecek bir ayar yok mu? inşallah sorum anlaşılmıştır :)
  • Arkadaşlar oyunda v-sync ayarı açık olmadığında sorun yaşayan arkadaşlar için yeni bir çözüm var. Nvidia yeni sürücülerde MAX FRAMERATE ayarı koymuş. Nvidia denetim masasından 60fps'ye kilitleyip, oyun ayarlarından da vsync kapalı yapabiliyorsunuz. Böylece Vsync yüzünden oluşan tuş gecikmesi sorunu da ortadan kalkıyor.
  • Şu oyun beni çıldırtmak üzere...
    Özellikle klan maçların da sıkıntı hat safa da

işlemci kullanımım %100 le re ulaşıyor. Bundan sebep ki anlık takılmalar yaşıyorum.

FPS 'im yüksek ama. Çıkmadımı güncelleştirmesi falan yok mu çözümü ?
  • Myclub dostluk maçı yapacak olan var mı? Steam 3vr1m1903

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imgokhans holdmybeer denen şeref yoksunu annane kucak dolusu sevgilerimi ilet
  • Arkadaşımla online maç yapmak istiyoruz ama bir türlü yapamadık. Maç odası hazırla diyorum ama maça başla dediğimde bağlantı kurulamadı hatası veriyor sürekli. Bu sorunu yaşayan başkaları var mı nasıl online karşılıklı maç yapabiliriz bilen var mı ?

• Demodaki oyunla alakasi kalmadigi icin 3 aydan fazladir oynamıyorum. Olmaz olsun böyle oyun en sonunda fiyati düşünce fifa 20 ye geçeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam al birini vur ötekine. Ben aylardır Fifa 19 oynuyorum huzurluyum mutluyum. Arada Pes20 de de tek tük maç yapıp geçiyorum. Fifa 20 yi de sevemedim, 19'un betası gibi geldi.

Fifa 19 da güncel tüm transferlerin olduğu yama da var google da aratırsan bulursun kolayca. Kariyer modu için yamayla gayet güncel oluyor oyun. Onlineda da kısa sürede rakip bulunuyor. Tavsiye ederim Fifa 19 a devam etmeyi.

• Fifa 19 yükledim daha ilk macim top içeri girerken yon degistirip gol olmadı. Ilk kariyer maçımda oldu bu sinir oldum sildim oyunu.

Bu videoyu ben cektim

nooxnyoutube
    Top Kendi Kendine Dışarı Çıkıyor
    https://www.youtube.com/watch?v=bj4q9cNJW9E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 28 Mart 2020; 22:50:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bıktım hilecilerden herifin pingi berbat benimki süper ama topa vuruyorum 36 saat sonra tepki veriyor sanki ben pingliyim sildim kurtuldum kanser oyundan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bugün yükledim mükemmel olmuş. Pes 6 da aldığım zevki aldım bu oyunda.
  • Online klan maçlarında sesli sohbet sesi oyuna verildi diyor ama sohbet edilmiyor tam ayarını bilen var mıdır?
  • Merhaba arkadaşlar dünden bu yana online maçlarda ilk yarı biterbitmez bağlantı hatası verip beni mağlup yapıyor bunu çok sık yaşamaya başladım bir çözümünü bilen veya aynı sorunu yaşayan varmı?
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    evet o ayar var pas ayarını yaptığın yerde adam kontrolü var onu otomatik yap veya seviyeyi yükselt oyun kendisi yapıyor o kontrolü.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.