Şimdi Ara

eFootball PES 2020 [PC ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
14
Favori
112.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gio88

Gelen update ten sonra formalar ve armalar gitti bende.Her güncellemede patchin de güncellenmesi mi gerekiyor?
    Sider oyun güncellemesinden en geç 1 güne güncelleniyor beklemen gerek
  • luckylukegs L kullanıcısına yanıt
    pesdb.net
    T. ALEXANDER-ARNOLD - pesdb.net
    http://pesdb.net/pes2020/?id=113405

Burada gösterilen ajanları toplayıp yetenek avcısı bölümünden alabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ademis kullanıcısına yanıt
    Dostum bu ajanları nasıl topluyoruz?Hepsinimi toplamak gerek yoksa 1tanesi yetermi?Müzayede ara kısmından deniyorum ancak bulamadım birazdaha ayrıntı yazarsan sevinirim..
  • luckylukegs L kullanıcısına yanıt
    Ajanların bazılarını bedava olarak maçlar sonrası geliyor. Ama çoğunu müzayede bölümünde almak gerekiyor. Her ajan sabit olarak bulunmuyor. Karışık olarak müzayedeye sunuluyor. Müzayede bölümünde filtreleyip ajanları arayabilirsiniz

• hzF kullanıcı adlı hileci karaktersiz burdaysan selam olsun. Yenilmeyi hazmedemiyorsan, kovayla kürek alıp kumda oynayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birseyde ben sorayim. Myclub ta rakip bulamıyorum. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir

• Sinanis07 S kullanıcısına yanıt
    :) oyun rezalet kimse oynamıyor da ondan bulamıyorsun
  • Tavsiye edeceğiniz bir lisans yaması var mı ?
  • Şaka gibi ya online da rakip bulamiyor resmen. Kimse oynamıyor mu bu oyunu?

• Selamlar bende Lite oynamaya başladım yeni. Oyunun başında gelen kadroya ek Payet var sadece. Dybala vardı kiralıkmış bilgisayara karşı oynattım sözleşmesi bitti Transfer işini çözmeye çalışıyorum şuan. Bir iki maç yaptım güzel geldi bana baya. Çok gol kaçırıyorum altıpastan direğin yanından dışarı atıyorum falan ortaya vurmak gerek sanırım. Gidip köşeye vuruyorum sürekli
  • Dostlar oyunu steam'de satın aldım, indirdim, daha ilk çalıştırışımda, ana menüye bile giremeden siyah ekrana düştü ve pc dondu, kasadaki reset tuşuna basarak yeniden başlattım

pc özelliklerihttps://forum.donanimhaber.com/rx-5700-xt-akil-almaz-problemler--141091135
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Dostlar oyunu steam'de satın aldım, indirdim, daha ilk çalıştırışımda, ana menüye bile giremeden siyah ekrana düştü ve pc dondu, kasadaki reset tuşuna basarak yeniden başlattım

pc özelliklerihttps://forum.donanimhaber.com/rx-5700-xt-akil-almaz-problemler--141091135
    ben de dün satın aldım. 1050 ti var bendede donarak çıktı sonra tekrar girdim grafikleri low a getirdim öyle oynuyorum valla. oyunu steamden iade mi etsem bilemedim. ayrıca bi online match yaptım oyuncuların ratingleri normalden yüksek göründü.her oyuncu yüksek saçmasapan bir durum oldu. bir bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: secokul

ben de dün satın aldım. 1050 ti var bendede donarak çıktı sonra tekrar girdim grafikleri low a getirdim öyle oynuyorum valla. oyunu steamden iade mi etsem bilemedim. ayrıca bi online match yaptım oyuncuların ratingleri normalden yüksek göründü.her oyuncu yüksek saçmasapan bir durum oldu. bir bilginiz var mı?

Alıntıları Göster
    iade etme dostum 1050ti için güncel driver bekle... pes2020 yeni bir oyun sayılır mecburen şartların düzelmesini bekleyeceğiz yazılımsal olarak.. ben kartımı garantiye göndericem o ayrı mesele tabi

• Oyun çözünürlüğünü 720 ye çekerseniz rahat oynarsınız. Benim ekran kartı 1050. Çözünürlüğü sona alınca oyun takılıyor. Çözünürlüğü 720 yapınca fps 120 yi geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 25 Ocak 2020; 2:17:3 >
  • arkadaşlar pes 2020 oyuna her girişimde ülke seçtiriyor (bir daha değiştiremezsin diyor bide), gizlilik sertifikası kullanım ayarları onaylatıyor. hem de bunları 2şer kez ve her girişte yaptırıyor. sinir etmeye başladı var mı bunun çözümü? (pc oyun bypass lı)
  • muratxq000082 M kullanıcısına yanıt
    Korsan olduğu için bir çözümü yok , oyunun crack i çıkmadı kadrolar filanda eski güncelleme istiyor

• Arkadaşlar selam.
    1 ay once lenovo v155-15api aldim, oyun icin almamistim cunku pesi yillardir pes cafelerde oyniyorum kuzenlerimle fakat gecen kuzenim geldi senin pc counter kaldirir yukle dedi ben de deneme amacli yukledm. Ortalama 35-40fps aliyorum ara sira takilmalat oluyor fakat 15senedir oynamadigim icin baya sardi aksam olsa da is cikisi 2 saat cs oynayayim diye bekliyorum resmen.
    Dun steamde pes2020 ucretsiz gordum fakat tam olarak emin olamadim, ekran karti vega8 islemci ryzen5 3500u sizce pesi oynayabilir miyim? Oynayabilirsem baslangic icin neler yapmam gerekir bir de oynayabilirsem kuzenlerle online oynamak istiyorum bu mumkun mu?
    Yardimlariniz icin tesekkurler
    Son olarak 1-2 ay icinde 6-7bin tlye masaustu pc toplayacagim oyun dunyasina giris yapacagim muhtemelen.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete1987 -- 27 Ocak 2020; 16:44:1 >
  • Oynatsa bile çok verim alacağınızı sanmıyorum, aynı işlemcili hatta harici 540x ekranlı kartlı bir laptop alacaktım sırf pesi tatillerde vs oynamak için. Youtube dan videoları izledim. Asgari 1050ti altı leş. 1050ti bile ucu ucuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 3 Şubat 2020; 1:9:48 >
  • Oyunu steam key olarak almayı düşünüyordum fakat bu online da rakip bulamama olayını duyunca vazgeçtim.

Lite sürüme 1-2 ayar çekip ana lig falan açabiliyormuşuz doğru mudur?
  • Arkadaşlar oyunun crackli versiyonu çıkmadığı için steamden satın almayı düşünüyorum. Ama yine kadrolar takım isimleri vs lisanssız. Orjinal aldığımızda bu olayı nasıl çözüyoruz? Cracklide ki gibi patch indirip kuruyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.