Şimdi Ara

eFootball PES 2020 [PC ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
14
Favori
112.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _msttrk

Merhaba, Gtx1050 Ti ekran kartıyla oynuyorum. Fps sürekli 60 ama oyun asla akıcı değil ve oynamak işkence gibi. Yardım edebilecek olan var mı acaba

Edit: 90-100 fps alırken de ufak ufak donmalar oluyor tuhaf bir şekilde
    bende de aynı sorun var,ağırlaşmalar oluyor,nasıl çözebiliriz?yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Gamepadle oynayanlar sıfır gecikme olarak hangisini önerirsiniz*
  • Arkadaşlar sizde benim gibi 850-900 bandında oynayan bir player iseniz üzülerek söylüyorumki biz oyunla değil resmen oyun bizimle oynuyor. 1000 üzeri puanlı oyuncular işi bir şekilde çözüyor.500 lük adamlar geliyor.1 şut çekip maçı alyor.10 şutun 8 i isabetli ama gol yok.3 direk var.bu momentum geçen senede vardı ama bu kadar abartılı değildi.konami artık iyi bir oyun yerine oyunu oynayamayan vasat oyuncuları sırf coin alsın diye oyunda tutuyor.Artık iyice soğudum my cluptan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Gamepadle oynayanlar sıfır gecikme olarak hangisini önerirsiniz*
    Lohitch f310 kablolu eğer kablosuz istiyorsan f710

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox kollarını öneririm. Örneğin Xbox one kolu. Bluetooth ile bilgisayara bağlıyorum

• Pes 2020’de Yetenek avcısıyla daha önce oyuncu almadım,bu görüntüye göre Baresi kesin gelecek mi?
    eFootball PES 2020 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganyan78 -- 5 Ocak 2020; 20:32:9 >
  • ganyan78 G kullanıcısına yanıt
    Evet.

• Şu oyunda kaleci topu yere bırakamıyor mu ya
  • ademis kullanıcısına yanıt
    teşekkürler...
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    R1'e iki kere hızlı şekilde basarsan bırakıyor
  • ganyan78 G kullanıcısına yanıt
    Sağ ol Eskiden tek basıştaydı değişmiş demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakko_22

Beyler elimde 2 adet siyah top takas var ve 3 adet sarı var takas oyuncu önerisi verebilir misiniz aklımda _
    Van dijk
    Modric
    Kante
    Pogba
    Toni kros
    Sizin daha iyi deneyimleriniz varsa yazın sağolun
    takas olayı yapmaya fırsatım olmadı henüz,1'er kart lazım birkaç oyuncudan.Nasıl yapılıyor takas?3 tane fazladan kartı olan oyuncuyu verince kimleri alabiliyoruz acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun ben de uzun süre yaşadım pes 2019da. Wifi alıcım oldukça kaliteliydi yerine evde yedek ucuz dandik bi tane vardı taktım ve sorun çözüldü. Pes dışında kusursuz çalışıyordu alıcım. Bi şekilde bazı alıcılarla sorun oluyor, aynısı arkadaşımda da oldu. Şu an sorunsuz oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ganyan78

R1'e iki kere hızlı şekilde basarsan bırakıyor
    Ben alternatif de oynuyorum da hem r1 hem r2 ye basıyorum bırakmıyor
  • Pes 2020 pc deki kadroma falan cep telefonundan ulaşılabiliyor mu?oluyorsa nasıl yapacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Ben alternatif de oynuyorum da hem r1 hem r2 ye basıyorum bırakmıyor

Alıntıları Göster
    Evdeyken bakarım tuş ayarlarına...

• lite versiyonunu indirdim yarabbi oyun nekadarda sabır istiyor . Sabrınız yoksa bu oyunu oynamanız ikanmsız neden bukadar zor geliyor bana anlayamıyorum pes 2013 ten sonra alışamıyorum yada çoğunlukla yenilek koyuyor adama
  • Gelen update ten sonra formalar ve armalar gitti bende.Her güncellemede patchin de güncellenmesi mi gerekiyor?
  • Arkadaşlar myclub da istediğim oyuncuyu nasıl satın alabilirim.Kadromda bi sağ bek eksiğim kaldı açılan toplardan bi sağ bek gelmiyor.Örneğin kimmich yada arnoldu nasıl satın alabilirim ?
  • Konu >> Oyuna Özel Forumlar >> PES - Pro Evolution Soccer 'e taşındı. Orijinal konumu artık burası olacak.
    >> Pc Oyunları >> Spor Oyunları forumuna yansıma yaratıldı, yani burada da görünmeye devam edecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.