Şimdi Ara

eFootball PES 2020 [PC ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
14
Favori
112.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda adam kaçırma ve topu saklama tuşları nedir? Fifa da kolaylıkla yapıyorum bunları ama Pes de bulamadım.
  • steamde lite ı bulamadım
  • Konamıdan bi cacık olmaz yine belirtilen tarihte gelmedi oyun 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun sayfasına girdiğimde oyunu yükle dedim ve oyun hesabıma eklendi. 24Gb dosya boyutu. Bu lite mi orjinal mi?
    eFootball PES 2020 [PC ANA KONU]
  • Lite versiyonda her takım ve stadyum var mı?
  • eFootball PES 2020
    eFootball PES 2020 LITE: Şimdi Çıktı! | eFootball PES 2020
    https://www.konami.com/wepes/2020/eu/tr/pc/page/lite

• BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Orijinal de 24 gb indi hocam, muhtemelen lite çıkaralım derken orijinali açtılar yanlışlıkla.
  • Koca oyunda hepi topu 3 tane stadyum var.
  • Myclubta beraber klan coop oynayacak arkadaş var mı
  • Lite versiyona bypass yapılıp ana lig falan oynanabiliyor.
  • MY Club parası satın alacaktım ama kafama bir şey takıldı. Bu Squad DLC takımlarından satın alan var mı? Bu takımların yanında 200 my club parası verildiği yazıyor açıklamalarda. Yani ben 7 takımın Squad DLC'sini alsam yaklaşık 70 TL'ye hem 7 takımın tam kadrosunu alıp hem de 1400 my club parası mı alacağım? Bu şekilde çöp futbolcuları da DP Antrenörü olarak basabilirim. Var mı bir fikri olan?
  • Lite versiyonu ücretsiz indirdim bir iki maç yaptım fena değil ama klavye ile oynanmıyor tabii ki. Şu kolu alsam sorunsuz oynar mıyım?
    www.hepsiburada.com
    Hadron Hd302 Bilgisayar Pc Usb Oyun Kolu Gamepad Analog Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hadron-hd302-bilgisayar-pc-usb-oyun-kolu-gamepad-analog-titresim-p-HBV000009OG2T

Bir de bu ücretsiz olunca insan kıllanmıyor değil myclub modunu adam akıllı oynayabilir miyim?

• Arkadaşlar ses çıkmıyor oyunda ne yapmam gerek
  • PES 2020 hesap arayan varsa cok uyguna hesabimi satiyorum. Oyun 200 TL ben 140 TL ye satiyorum arti hesapta guzel 4-5 oyun daha var...

https://forum.donanimhaber.com/pes-2020-steam-hesabi--141170756

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestie -- 13 Aralık 2019; 12:29:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online division da rakip bulmak icin 10 dk bekliyorum. Bu ne sacmalik yahu. Kimse oynamiyor mu bizde mi sorun var.

• worldmaster61 W kullanıcısına yanıt
    valla millet şu aralar matchday ve klan savaşı yapıyor
  • sadece online oynamak için pes 20 almayı düşünüyorum. çabuk oyun buluyor mu? oyuncu sayısı çok mu az?
  • Pegasus0403 P kullanıcısına yanıt
    Ben Juve aldım hocam, 200 coin hediye verdi. Yalnız dlc takımdaki olyuncuları geliştiremiyorsunuz. Antrenman yaptırılmıyor. Dizilişi değiştiremiyorsunuz. Sözleşme maliyeti ve yorgunluk olayı yok. Bir de maçlardan gp kazanamıyorsunuz.

• nusibet kullanıcısına yanıt
    Hocam peki sadece Juve ile mi oynayabiliyorsun? Yani takıma farklı oyuncular ekleyebiliyorsun değil mi? Bir de yanına bir takım dlc daha alsan ne olur onu merak ediyorum. 7 tane takım var bu şekilde 1200 coin ediyor ve daha ucuza denk geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.