Şimdi Ara

eFootball PES 2020 [PC ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
14
Favori
112.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takım listesine ekleniyor. Yani önceden oluşturduğunuz takımlarla da oynayabilirsiniz. Dlc takımı resmi klüp mantığında olduğu için dışarıdan başka oyuncu yada teknik direktör eklenemiyor. Resmi kadro neyse o. Bence dlc takımlar co-op için biçilmiş kaftan. Sözleşme maliyeti yok, istediğin kadar oyna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

2-3 sene ara vermistim oyun isine pes ve fifa 2020 demoyu indirip deniyim dedim. Pes olani Pes lite olarak indirdim tam olarak nedir bu normalinden farki ne anlamadim steamden ucret odemedim ama online falan oynayabiliyorum. Birde rakip cok zor denk geliyor nedendir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egee17

Merhaba

2-3 sene ara vermistim oyun isine pes ve fifa 2020 demoyu indirip deniyim dedim. Pes olani Pes lite olarak indirdim tam olarak nedir bu normalinden farki ne anlamadim steamden ucret odemedim ama online falan oynayabiliyorum. Birde rakip cok zor denk geliyor nedendir acaba ?
    Normal Pes'de ki ana lig efsane olun gibi modlar yok. Ve sadece 3 tane stadyum var. Yani sadece MYClub ve gösteri maçı oynanabiliyor lite sürümde.
  • wifi üzerinden online maçı rahatlıkla oynayabilen var mı ? Ben de sürekli tek çizgi oluyor bağlantı ve aşırı lag oluyor.

Uydunet modemi var fakat kabloyla tp link routera bağladım wifiyı routerdan alıyorum. Yapmam gereken bir ayar var mı ? Kablodayken problem çıkmıyor.
  • Rx 570 ekran kartım var.Adrenalin 2020 Edition 19.12.2 sürümünü yükledikten sonra oyun kasmaya başladı. Sorun yaşayan varmı?
  • punishir2302 nickli burdan sana sesleniyorum atağa giderken arkadan kayıyorsun öne geçince 2. yarı 1 tane atak vermeden defansa yatıp 45 dakika pas veriyorsun oyunu buga sokuyorsun burdan annene selamlar olsun punisher.
  • Oyunun lite sürümünü kurdum. Tek kelimeyle rezalet.Maçı kazanmak için oynamayı bilmenize gerek yok. Myclub modunda siz değil momentum oynuyor. 5 atacağım her maç 3 yiyorum.Boş kaleye kaç tane kaçırdım hatırlamıyorum. pasların rezilliği apayrı.Hele çalınan fauller.Rakip iki kişinin içinden geçiyor yürüyerek biz yapamıyoruz. En önemlisi OYNAMAYI BİLMEYENLERİN KENDİNİ OYUNCU ZANNETMESİ. PES 19u mumla arar olduk
  • eFootball PES 2020 [PC ANA KONU]
    alın size momentum. bursa çocuğu pas atmayı bilmiyor bala mala gol attı. size yemin ediyorum 10 maçtan 7 si böyle bitiyor tek kale yapıp yeniliyorum. oyunu rakibe değil konamiye kaybediyorum
  • Arkadaşlar ben oynarken kol kası yapıyorum resmen,verdiğim paslar ya adamın arkasına gidiyor ya tersine gidiyor,oyunda akışkanlık yok.sistemim de oynamak için gayet iyi,daha akıcı oynayabilmek için ne yapmam gerekiyor?

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ama daha önce duymadım böyle birşey,nasıl dediğin gibi yapabiliriz

• arkadaşlar geçen hafta steamden lite sürümünü indirmiştim şimdi sürümü yükseltip standart sürüme geçmek için satın almak istiyorum , olmuyor.Bu problemi nasıl aşabilirim.

eFootball PES 2020 [PC ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexsis83

arkadaşlar geçen hafta steamden lite sürümünü indirmiştim şimdi sürümü yükseltip standart sürüme geçmek için satın almak istiyorum , olmuyor.Bu problemi nasıl aşabilirim.

ben de bu sorunu çözmeye çalışıyorum, bulursan yazar mısın

• Arkadaşlar oyunu yaklaşık 3 ay önce aldım ve özel dönem hediyeleri dışında 1 tane bile 5 yıldız yetenek avcısı gelmedi henüz. Bende mi bir sıkıntı var yoksa bilmediğim bir şey mi var?
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Lİte sürümü hesaptan kaldırıp daha sonra satın almayı deneyin sorun olmayacaktır. Hesaptan oyunu silin oyun dosyalarını değil. Oyunu da yeniden indirmeniz lazım çünkü hata verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rembur -- 31 Aralık 2019; 10:17:19 >
  • Cidden lanet olsun yapacakları oyuna. Usandım momentum dan. Yenerken de yeniyor muyuz meçhul.oyun kimi isterse kazanıyor karşı durmanın imkanı yok. 3 direk 5 direk kendi kalene gol.

• yıl olmuş 2020 sistemim iyi olmasına rağmen oyun kasıyor,ağırlaşıyor,tad alamıyoruz.Ne gibi ayarlar yaparsak rahat oynarız,birçok şeyi denedim çözüme ulaşamadım
  • ekran kartım rx580 de ara ara takılma gibi kasma oluyordu rtx 2060 geçtim bu sorun tamamen ortadan kalktı
    ayrıca oyun güncellemelerden sonra çok güzel akıcı hale geldi o ilk çıkıştaki hatalar tamamen gitti demodaki hale geldi diyebilirim.
    bu söylediklerim analiğ ve normal maçlarda myclup oynamıyorum o kadar vaktim yok günde 2 maç atıp bırakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexsis83

arkadaşlar geçen hafta steamden lite sürümünü indirmiştim şimdi sürümü yükseltip standart sürüme geçmek için satın almak istiyorum , olmuyor.Bu problemi nasıl aşabilirim.

oyunu satın alma büyük hata yaparsın

• Beyler elimde 2 adet siyah top takas var ve 3 adet sarı var takas oyuncu önerisi verebilir misiniz aklımda _
    Van dijk
    Modric
    Kante
    Pogba
    Toni kros
    Sizin daha iyi deneyimleriniz varsa yazın sağolun

• yakko_22 kullanıcısına yanıt
    Kante olabilir bence. Diğerleri haftalık olarak sürekli geliyor. Kante sadece 1 hafta geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.