Şimdi Ara

Efsana Kasa W126 Balinacılar (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
23
Favori
355.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s747; teşekkür ederim. Mercedes ayrı bir dünya. İlgilenmeden yapamaz araba meraklısı hiç kimse. STILO'mla mutluyum.
  • Herkese selamlar
    Öncelikle yazılarını okudum ve çok hoşuma gitti,dünya devi bir markanın hakkında böyle bilgileri paylaşmak mükemmel.Ben öğrenciyim ve 126 kasa mercedes hastasıyım.Tüm merak ettiklerimi buradan okudum zaten,dada da hasta olmaya başladım,Bir tane serçe arabam var bir an önce satıp güzel bir 280 s almak istiyorum.Takıldığım yerler olursa sizlere sorarım,şimdiden teşekkür ederim.
  • Herkese Selam;

Cok uzun zaman once bu konuyu actim, baslarda cok takip ettim, katkida bulundum ama sonra ozel sebeplerden dolayi ilgilenemedim. Sonunda yine buradayim... ve ne yazik ki hala benim Marea ile buradayim

Su siralar iyi bir musteri denk gelirse aracimi satmayi dusunuyorum. Sattiktan sonra da bir kac ay elimi kolayladiktan sonra insallah W115 ile Mercedes'ciler dunyasina girecegim. Eskiden bir bure binmistik, cok guzel bir araba... temiz duzgun birsey bulabilirsem alacagim insallah...

Yeni katilanlar olmus, bir suru faydali bilgi paylasilmis... bu arada su Suriye isi cok ilgimi cekti... arabaya parca almaya degil sadece benzin almaya bile gidilir valla

Herkese iyi forumlar...

Bos gecmeyelim, guzelinden de bir resim ekleyeyim bari...

Efsana Kasa W126 Balinacılar

• selam herkese tekrar
    ben izmirde oturuyorum bir tane mercedes 300 se buldum.araba manuel vites,döşemeleri falan temize benziyor,şimdi sorum şu;sizden okudugum yorumlara göre otomatik vites daha makbbul sanırım,manuel olması bana bir fayda sağlarmı,yada zararı nedir?ikinci sorum arabanın motoruna bakınca kara motor diye tabir edilen motoru nasıl anlayabiliriz,kara motor en makbuluymus sanırım,şimdiden teşekkür ederim..BU arada düşündüğüm araç bu,yorum yaparsanız sevinirim.
    http://www.sahibinden.com/gorde_alma_bundan_daha_temizi_kesinlikle_yok-78WQQaXQQ19613948WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orijinalden alıntı: battal-17

selam herkese tekrar
    ben izmirde oturuyorum bir tane mercedes 300 se buldum.araba manuel vites,döşemeleri falan temize benziyor,şimdi sorum şu;sizden okudugum yorumlara göre otomatik vites daha makbbul sanırım,manuel olması bana bir fayda sağlarmı,yada zararı nedir?ikinci sorum arabanın motoruna bakınca kara motor diye tabir edilen motoru nasıl anlayabiliriz,kara motor en makbuluymus sanırım,şimdiden teşekkür ederim..BU arada düşündüğüm araç bu,yorum yaparsanız sevinirim.
    http://www.sahibinden.com/gorde_alma_bundan_daha_temizi_kesinlikle_yok-78WQQaXQQ19613948WQQpXQQdisplayitem

Battal kardeş bahsettiğin arac benim de favori listem de ancak Manual vites olması benim açımdan istenmiyor ben Otomatik istiyorum.Alırsan güle güle kullanmanı isterim.Siz İzmirde oturduğunuza göre yakından bakma, inceleme imkanın olur görüşlerinizi yazarsanız bilgi sahibi oluruz.Güzel görünüyor ama yakından görmeden bir şey denemez.

• Teşekkür ederim halil abi bilgilendirdiğin için,en kısa zamanda arabaya gidip yakından bakıcam,sizi araçla ilgili bilgi sahibi ederim.Kara motoru sormuştum 300 lerde kara motor gibi motor seçeneği varmı yoksa hepsi standartmıdır.
  • herkese gunaydin;
    arac duz vites olmasi haricinde guzel duruyor ama sanki bagajda bir islem var gibi geldi... gormeden bisey demek dogru olmaz tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: battal-17

Teşekkür ederim halil abi bilgilendirdiğin için,en kısa zamanda arabaya gidip yakından bakıcam,sizi araçla ilgili bilgi sahibi ederim.Kara motoru sormuştum 300 lerde kara motor gibi motor seçeneği varmı yoksa hepsi standartmıdır.

Kara motorla ilgili bazı yazı ve görüşler okudum ama yeterli bilgiye sahip değilim.Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlar ümit ederim bana göre çok önemli değil gibi geliyor o konu.Aracla ilgili izlenimlerini bekliyorum bende İzmire yakın yerdeyim amaişin olmayınca gelinmiyor.Edremitteyim.
  • Selamlar dostlar 2001 yılında kuzenım 1986 model W126 300 SEL satın aldı.

Araç su anda 500000 km de.

gümüş gri rengi

koltuk ısıtması hariç full aksesuarlı.

yaklasık 5 senden beri LPG mevcut araçta.

O zamanlar şimdiki gibi LPG için özel markalar yoktu.
    Viella sanırım sistemin ismi yanlıs olmasın tam yazılısını hatırlamıyorum.
    Su anda 5 senelık bu sistem ile 280 krs yakıyor km de ankarada sehir içi trafikte.

Özellikle hazzı inanılmaz bi araçtır.

Fakat yaslı olmasınında yasattıgı eziyetler oluyor arada :)

Parça fiyatları olara her zaman 124 kasalara gore pahalıdır.
    (özellikle motor rektefiyesine iyi usta ve güçlü bütce gerektirir.)

Biraz bakarsanız basınızı agrıtmaz.

Biz yaklasık 1 seneden beri duydugumuz itici sesiyle 60000 km yol yapabildik kahır ceker.

Ama iyi bakmazsanız sizi hayattan sogutur bu arac :)

Bir iki resim ekiyim ankara batıkentten sd689 300 sel

• Yaşına rağmen diri duruyor maşallah.Allah sahibine bağışlasın güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil48

Yaşına rağmen diri duruyor maşallah.Allah sahibine bağışlasın güle güle kullanın.

Saolasın üstad
  • konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • mrb lar bu kasa benim de hoşuma gidiyor bakalım nasipse bu sene içerisinde alırız
  • selamun aleykum
    oncelıkle foruma yenı ve gec kaltıldıgımı belırtmek ıstemıyorum.goruyorum kı benım gıbı 126 meraklısı bır cok arkadas forumda goruslerını belırtıyor bu cok guzel.sızlerın muhakkak kı benım gıbı deneyeımlerınız vardır arac hususunda bu deneyımlerınızden faydalanmak ıstıyorum.ornegın bu arac sahıbı otomatık şanzuman sorunu yasayayan oldu mu? ben bu harıc dıgerlerını yasadım aracımda vıtes gecıslerınde her hangı bır sorun yok sadece gazı kestıgım zaman 1500 ıle 2000 devır arasında bır uguldama oluyor daha once bır sey yoktu fakat dun şaft bılyalarını şanzuman takozlarını ve şaftın balansı ıle ılgılı bır kac ıslem yaptırdım bunları yaptırana kadar boyle bır sey yoktu sımdı bu ses bana rahatsızlık verıyor bırde kullanan arkadaslar bılır mercedes hasta yerı ıyılestırldıgı surece canınızı yakmaz fakat kendı halıne bırakırsanız mercedestır gıder dersenız kotu sonuc dogurabılır bu konuda deneyımı veya bılgısı olan arkadaslar varsa bılmek ıstıyorum saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: forcun

Selamlar dostlar 2001 yılında kuzenım 1986 model W126 300 SEL satın aldı.

gümüş gri rengi

Su anda 5 senelık bu sistem ile 280 krs yakıyor km de ankarada sehir içi trafikte.

Biz yaklasık 1 seneden beri duydugumuz itici sesiyle 60000 km yol yapabildik kahır ceker.

İtici ses derken neyi kastediyorsunuz? İçeriye motor sesi mi alıyor yoksa başka bir şey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stiilloo -- 19 Ocak 2010; 20:53:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

quote:

Orijinalden alıntı: forcun

Selamlar dostlar 2001 yılında kuzenım 1986 model W126 300 SEL satın aldı.

gümüş gri rengi

İtici ses derken neyi kastediyorsunuz? İçeriye motor sesi mi alıyor yoksa başka bir şey mi?

daha önceden bi operasyon gecirmişti

motor sesi anca yuksek devirlerde geliyor içeri bu daha net bi ses kaputu açtıgında duyuyosun

içerden hafif bi vuruntu sesi yapıyor.

• ya bu araçlar içinde halk içinde mafya aracı falan diye geçiyor. Mesela benim şehrimde denizlide abinin biri 280 almış babası evden kovmuş git sat gel bunu diye bu ne böyle diye adam bi anlatıyor yere yattık gülmekten...Halbuki kullanan çok mülayim adamlarda var ama.. Sizler ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zselek2008

ya bu araçlar içinde halk içinde mafya aracı falan diye geçiyor. Mesela benim şehrimde denizlide abinin biri 280 almış babası evden kovmuş git sat gel bunu diye bu ne böyle diye adam bi anlatıyor yere yattık gülmekten...Halbuki kullanan çok mülayim adamlarda var ama.. Sizler ne dersiniz ?

Ne alakası var. Kurtlar Vadisinde bakınız ZA ZA'nın aracı.
  • Arkadaslar selam;
    arabami sattim. kafamda farkli planlar vardi. vazgecer gibi oldum. 8000 civari bir butcem var. bu paralara w126 alamayız tabi ama cevrenizde w115, w123 satan varsa temiz duzgun ilk planda çok masraf istemeyen.. ileride keyfe keder orjinalliği bozmadan masraf yapabileceğim bir araba bakiyorum. kulagınıza calınırsa haber verir misniz?
  • mrb arkadaşlar w126 kasa ile ilgili böyle bi forum olduğunu daha önce bilmiyordum yani aranıza yeni katıldım. 88 model 560 sel kullanıyorum. araçla ilgili bi kaç sorum olucak belki sizler de aynı sorunları yaşamış olup deneyimlerinizi paylaşırsınız diye yazıyorum. öncelikle aracı benzinle kullanıyoruz hiç lpg ile kullanmadık ancak araç alındığında lpg sistemi takılı idi biz söktürdük. soğuk havalarda araç çalıştıktan bi 5-6 dk sonra benim kanımca transmission yağının ısınmasıyla alakalı olarak ivmelenmesi farklı oluyo. ilk çalıştığında araç gaza basmadan hareket etmio ancak ısınınca vitesi takar takmaz hareketlenio sanırım transmisson yağı ile iligli sürekli kontrol ediyorum eksildikçe tamamlıyorum ama yine de çok souk havalarda aynı sorun yaşanıo ta ki araç ısınana kadar. bi başka sorum aracın fren balatalarının özellikle arka balatalarının ses çıkarması. balatalar bitmiştir diye değiştirdim en yumuşak balataları taktırdım ama yavaş giderken frene yavaş bastığımda balatalardan aynı şiddette olamsa bile tiz ses çıkıo bu sorunu yaşayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.