Şimdi Ara

Efsana Kasa W126 Balinacılar (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.366
Cevap
23
Favori
355.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dtmmustafa adlı abimiz ankarada sanırım. Usta konusunda sana yardımcı olabilir. V8 motor çok güzeldir ama ustasını bulmak lazım. w126'lar biraz masraflı arabalar, gülü seven dikenine katlanır... pazarlık yapın, silindir kapağını açtırın önce bir baksınlar. Keseme uyarsa yaptıracağım filan deyin. Benim 88 300 SE vardı, 80 liraya açıp bakmışlardı, sekman-gömlek vs. saymaya başladılar ben tamam kapatın, gerek yok dedim, sattım hemen mersoyu.. 2750 lira masraf çıkarmışlardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: npw126

dtmmustafa adlı abimiz ankarada sanırım. Usta konusunda sana yardımcı olabilir. V8 motor çok güzeldir ama ustasını bulmak lazım. w126'lar biraz masraflı arabalar, gülü seven dikenine katlanır... pazarlık yapın, silindir kapağını açtırın önce bir baksınlar. Keseme uyarsa yaptıracağım filan deyin. Benim 88 300 SE vardı, 80 liraya açıp bakmışlardı, sekman-gömlek vs. saymaya başladılar ben tamam kapatın, gerek yok dedim, sattım hemen mersoyu.. 2750 lira masraf çıkarmışlardı..

dtmustafa'ya mesaj attim ama, henuz cevap gelmedi, tesekkur ediyorum cok saolsun, 2,750 de cokmus epey :/

• 1990 model w126 300 SEL sahibiyim, arkadaşlar bu araçlar başka hiç bir araçla kıyas kabul etmez, w126 kasadan bahsediyoruz, w126 mercedes mühendislerinin 6 yılda tasarladığı bir dünya harikasıdır. w126 kasa kendinden önceki seriyi (w116) kolaylıkla unutturmuş ancak kendinden sonra gelen w140 kasa, w126 kasayı unutturamamıştır. şimdi şunu bilmek gerekir ; bir araçtan neyi bekliyoruz..? eğer ilk kriteriniz ekonomi ise 1,2 motor araçlara bakmanızı tavsiye ederim. çünkü w126 kasanın en düşük hacimli motoru 2,6 dır. şunuda söyliyeyim insanların düşündüğü kadarda inanılmaz fazla yakıt tüketimi yok, öte yandan parça sıkıntısı da yok, evet rektefiyesi pahalı olabilir ancak düzenli kullanılan mercedes motoru rektefiyeden sonra 350-400 bin km gider hatta daha da fazla. kriterleriniz içerisinde güvenlik yakıttan evvel geliyorsa size w126 yı tavsiye ederim, nitekim full şasi araba ve güvenlik had safhada.
    son olarak w126 kasa düşünen arkadaşlara tavsiyem şudur ; baktığınız araçta çürük olmasın (gerçi kolay kolay çürümezler), çürük olmayan araç her türlü adam edilir merak etmeyin. tabiki alabildiğiniz kadar temizini alın.
    eğer kafanıza takılan sorularınız olursa yardım etmeye hazırım özel mesaj atabilirsiniz.

herkese kazasız belasız günler dilerim...

• herkese selam bayadır foruma bakamıyordum yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. arkadaşım aracın rolantide çalışırken tekleme yapırsa sibopların tij lerinde sorun vardır sekman olayı felan olduğunu zannetmiyorum üst kapağı açtır sibop tijlerini komple değiştitdir tanesi 20- 25 arasında selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sermerhat

1990 model w126 300 SEL sahibiyim, arkadaşlar bu araçlar başka hiç bir araçla kıyas kabul etmez, w126 kasadan bahsediyoruz, w126 mercedes mühendislerinin 6 yılda tasarladığı bir dünya harikasıdır. w126 kasa kendinden önceki seriyi (w116) kolaylıkla unutturmuş ancak kendinden sonra gelen w140 kasa, w126 kasayı unutturamamıştır. şimdi şunu bilmek gerekir ; bir araçtan neyi bekliyoruz..? eğer ilk kriteriniz ekonomi ise 1,2 motor araçlara bakmanızı tavsiye ederim. çünkü w126 kasanın en düşük hacimli motoru 2,6 dır. şunuda söyliyeyim insanların düşündüğü kadarda inanılmaz fazla yakıt tüketimi yok, öte yandan parça sıkıntısı da yok, evet rektefiyesi pahalı olabilir ancak düzenli kullanılan mercedes motoru rektefiyeden sonra 350-400 bin km gider hatta daha da fazla. kriterleriniz içerisinde güvenlik yakıttan evvel geliyorsa size w126 yı tavsiye ederim, nitekim full şasi araba ve güvenlik had safhada.
    son olarak w126 kasa düşünen arkadaşlara tavsiyem şudur ; baktığınız araçta çürük olmasın (gerçi kolay kolay çürümezler), çürük olmayan araç her türlü adam edilir merak etmeyin. tabiki alabildiğiniz kadar temizini alın.
    eğer kafanıza takılan sorularınız olursa yardım etmeye hazırım özel mesaj atabilirsiniz.

herkese kazasız belasız günler dilerim...

Tüm biraderlere merhaba daha önce 560 SEL kullanıcısı biraderime mesaj attım yukarıda ama henüz cevap gelmedi neyse Sermerhat biraderim sana da merhaba gerçekten takdir ediyorum kaç yıldır biniyorsun bilmiyorum ama nasıl yürüttüğünü merak ediyorum neticede ister istemez bakım parça vs maliyetli arabalar kalitesine güvenliğine laf yok tabi LPG ile genelde bir sorun olduğu da açık. Maddi durum nasıl bilmiyorum ama uzun süre kullanan birini tecrübelerini bilmek isterim. Vesselam

• arkadaslar bende 1987 model 300 se aldım forumlarınızı okudum cok begendım artık bende aranızdayım yakında aracımın fotolarınıda yuklerım
  • MERSOLU ARKADAŞIM 300 ÜN HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN EN UFAK SORUNUNDA YAZ ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR BİLGİMİZ DAHİLİNDE YARDIMCI OLALIM. SELAMLAR.
  • tesekkur ederım abıcım tek sıkıntım ben 23 yasındayım bu araba sana gıtmemıs dıyenler ama zevk ve hastalık bılmeyene anlatamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersolu

tesekkur ederım abıcım tek sıkıntım ben 23 yasındayım bu araba sana gıtmemıs dıyenler ama zevk ve hastalık bılmeyene anlatamayız.

Formumuza hoş geldin kardeşim ayrıca benim sevdalısı olduğum 300 serisini sahip olduğun için de kutlarım güle güle kullan, Allah kazasız belasız kullandırsın.Huyu huyuna uymuşsa BOYU BOYUna uymasın varsın diyenlere boş ver!!!Doğru, gençlere pek yakıştırmıyorlar ama önemli değil önemli olan sizin fikriniz.
  • allah hıc bırımıze kaza bela vermesın bu arada bu kasa araclarda lpgde patlama oluyomus bendede vardı ama motor ustam kendı gelıstırdıgı bır yontemle bu sorunu cozuyo kapak kırmaya yada yolda kalmaktan kurtuldum benle aynı dertten sıkıntı ceken arkadaslara yardımcı olurum
  • aracımın resımlerını paylasıyorum yorumlarınızı beklıyorum

Efsana Kasa W126 Balinacılar
  • boyle

• ...

• ...
  • ...

• Hayırlı olsun çok temiz ve güzel duruyor.

Sorun olmazsa kaça aldınız.
  • Mercedesiniz çok güzel duruyor maşalah, Allah kaza bela vermesin
    Ancak birşey gözüme çarptı sadece meraktan soruyorum mazur görün. döşemeleriniz sonradan mı yapılmış...? zira bu desen deri döşeme w126 da hiç görmemiştim.
    Tekrardan hayırlı olsun aracınız harika bir seçim
  • hayırlı olsun biraderim döşemeler sonradan yapılmış ama bu yaşta olur önemli olan ciğerler sağlammı vesselam
  • dosemeler hakkında bır fıkrım yok aracı 13000 bın tl ye aldım lastık jant sonradan alındı ufak tefek topladım sonuc bu ancak farlara kaş yaptırmak ıstıyorum tek eksık gordugum o bu konudada yardımcı olursanız sevınırım yorumlarınız ıcın tesekkur ederım
  • Fiyat fazla gibi ama hayırlı olsun, temizse değer, iyi günlerde kullanın..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.