Fiat ın tasarım ekibini odaya kapatıp sabaha kadar dövmek istiyorum
Darısı aveo clasic ve loganın da başına.
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
Fiat ın tasarım ekibini odaya kapatıp sabaha kadar dövmek istiyorum
daha etkili bi fikrim var yerli sitkom izletelim tasarımda bmw ye rakip olmazsa bişey bilmiyorum
yeni paliolar nerede üretilecek acaba
üretimden kalkmasına bir şey demiyorum firmanın tercihidir.ancak burada yorumlara gülüyorum açıkçası.iyi oldu,yok şöyleydi vb.. tarzındaki, sana zorla satan mı var kardeşim bu otomobilleri?sonuçta bir dönem boyunca belirli bir kitlenin otomobil ihtiyacını karşılamışlardır.bu arada ne albea ne de palio otomobilim hiç olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz
yeni paliolar nerede üretilecek acaba
Brezilya'da üretilecek.
quote:
Orijinalden alıntı: maivesiyah
quote:
Orijinalden alıntı: alex2017
taksiciler boykot etmezse iyidir...
ya hocam neyini boykot etcekler örneğin : sıcakta şöföre klimayı aç diyorsun adam araba çekmiyor abi diyor
yok artık !!! Multijet palio da aldım albeada aldım.. bir kere klimayı açınca çekiş sorunu yaşamadım.. bu kadar sallamasyon yorum yapmayın..
tamam konforlu araç değildirler ama eşşek gibi kullanırdım bir kere sanayi yüzü görmemiştir
İçim burkuldu.Son Palio ve son Albea yazan arabaları görünce
Tüh be üzüldüm ... 2013 'ün Haziran ayında Fiat Albea almayı planlıyordum. İnşallah yeni gelecek model daha iyi olur.
quote:
ya hocam neyini boykot etcekler örneğin : sıcakta şöföre klimayı aç diyorsun adam araba çekmiyor abi diyor
Amma salladım be kardeşim sende. O zaman Fiat'ın tüm araçlarında klimayı açınca çekmeme sorunumu yaşanıyor. Fiat Albea'yı kötülemek için ortaya yalan yanlış şeyler atma
quote:
Orijinalden alıntı: bykush99
quote:
Amma salladım be kardeşim sende. O zaman Fiat'ın tüm araçlarında klimayı açınca çekmeme sorunumu yaşanıyor. Fiat Albea'yı kötülemek için ortaya yalan yanlış şeyler atma
o taksici araba çekmediğinden değil kayıt arttığından açmıyordur klimayı.
quote:
Orijinalden alıntı: North Korea
Afedersiniz albea ve palio nun nesi efsane
güzel yorum
Hayırlısı olsun.Fıat severlerin karşısına, inşallah daha iyi ve sağlam araçlar ile çıkarlar..
bnm açımdan iyi oldu , belki şimdiki paliolar biraz olsun ucuzlar ben de bir tane palio van alabilirim
bir efsaneydi efsaneydi senle beraber olmak...?
Üzüldüm ehliyeti palio da almıştım tatlı bi anım vardı