Albea ve Palionun üretimi yılsonunda bitirilecekti ve bitirildi. Bakalım fiat bu boşluğu hangi yeni modeller ile kapatacak. http://www.haber7.com/haber/20090914/Albea-ve-Palio-uretimden-kalkacak.php
sokakta gördüğüm her 5 arabadan biri palio veya albeaydı bıkkınlık geldi artık kalksında yeniler gelsin
quote:Orijinalden alıntı: alex2017 taksiciler boykot etmezse iyidir... ya hocam neyini boykot etcekler örneğin : sıcakta şöföre klimayı aç diyorsun adam araba çekmiyor abi diyor
quote:Orijinalden alıntı: somet 16 geçen hafta birmotta albea premio anahtar teslim 35 bin tl yazıyodu Evet bende gördüm birmotta, yanında da linea vardı 36000'e.
quote:Orijinalden alıntı: tassa sokakta gördüğüm her 5 arabadan biri palio veya albeaydı bıkkınlık geldi artık kalksında yeniler gelsin aynen gina gelmisti..
albea ve palio nun sonlandırılması tamamda efsane olan aracın resimleri gözükmemiş tekrar yükleseniz?
quote:Orijinalden alıntı: tassa sokakta gördüğüm her 5 arabadan biri palio veya albeaydı bıkkınlık geldi artık kalksında yeniler gelsin aynen gina gelmisti..
quote:Orijinalden alıntı: laax albea ve palio nun sonlandırılması tamamda efsane olan aracın resimleri gözükmemiş tekrar yükleseniz? Bende bir sorun gözükmüyor. Yine de görüntüleyemezseniz size mail atarım.
quote:Orijinalden alıntı: timarsizsipahi quote:Orijinalden alıntı: somet 16 geçen hafta birmotta albea premio anahtar teslim 35 bin tl yazıyodu Evet bende gördüm birmotta, yanında da linea vardı 36000'e. linea varken kim bakar albea ya ,+ punto 36 punto evo 38 bin tl ydi yanlış hatırlamıyorsam
quote:Orijinalden alıntı: somet 16 quote:Orijinalden alıntı: timarsizsipahi quote:Orijinalden alıntı: somet 16 geçen hafta birmotta albea premio anahtar teslim 35 bin tl yazıyodu Evet bende gördüm birmotta, yanında da linea vardı 36000'e. linea varken kim bakar albea ya ,+ punto 36 punto evo 38 bin tl ydi yanlış hatırlamıyorsam Evo varken hiçbirine bakmam.