Şimdi Ara

Efsane Albea ve Palio Üretimden kaldırıldı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • palionun yerine yenisi gelecek albea içinde artık linea ile davam ederler bence
  • Bu görüntü bana 2000'li yılların başını hatırlattı nedense...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maivesiyah

quote:

Orijinalden alıntı: husam74

quote:

Orijinalden alıntı: maivesiyah

quote:

Orijinalden alıntı: alex2017

taksiciler boykot etmezse iyidir...

ya hocam neyini boykot etcekler
    örneğin : sıcakta şöföre klimayı aç diyorsun
    adam araba çekmiyor abi diyor

yok artık !!! Multijet palio da aldım albeada aldım.. bir kere klimayı açınca çekiş sorunu yaşamadım.. bu kadar sallamasyon yorum yapmayın..

tamam konforlu araç değildirler ama eşşek gibi kullanırdım bir kere sanayi yüzü görmemiştir

hocam taksici bana bunu söyledi
    Bende yazdım buraya bunun neresi sallamasyon şimdi ?

taksicilerin bir Allah dediğine inanırım diğerlerine asla

• Taksici senin tipini beğenmemiş o yüzden yuvarlamış

Şaka maka nedense kulaktan dolma lafların arkasında hep "taksici söyledi" "ben onun yalancısıyım" yalanı var yemezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 1 Ocak 2012; 18:23:49 >
  • Beğenmiyorsunuz bu arabaları ama adamlar yine de satıyor karını yapıyor ben anlamıyorum nasıl bir çelişki var beğenmeyenler sadece buraya mı toplanıyor
  • Albea yerine Linea , Palio yerine Punto Evo yetmez mi?
  • Palio fiyatları çok uygun bütçesi kısıtlı olanlar bu son palioları bence kaçırmasınlar yıllardır piyasa da bilindik bir model herhangi bir sıkıntı sorun çıkartıcak araç değil.

5K ACTIVE 1.4 FIRE 77 HP 23,236
    5K ACTIVE 1.3 MULTIJET 70 HP 27,678
    5K DYNAMIC 1.4 FIRE 77 HP 25,158
    5K DYNAMIC 1.3 MULTIJET 70 HP 29,628
    5K PREMIO 1.4 FIRE 77 HP 28,112
    5K PREMIO 1.3 MULTIJET 70 HP 32,610
  • geçen ay tofaştaydım. Oradaki yetkili kişiye palio ve albeanın üretiminin durdurulup yerine başka araçların geleceği doğru mu dedim. Hayır böyLe bir biLgi yok dedi. Herhangi yeni bir araç projesinin olmadığını söylediler. Üretim durduruLdu. Yerine mutlaka bişey yapacaklardır. FAkat adamın söylediğine şaşırdım açıkcası. Yeni bir araç üretimi yok dedi
  • Sevgili arkadaşlar bir palio kullanıcı olarak bir kaç şey yazmak istiyorum.

Aracımız 2008 model 1.4 Fire Dynamic 77 HP Palio Sole.
    Biz aldığımızda (2008 Nisan) 20.500'e aldık.
    Şuan 5K DYNAMIC 1.4 FIRE 77 HP 25,158 olmuş.

Arabayı gereksiz şeylerle övmeyeceğim lakin Türkiye özellikle şehir içi kullanımda biçilmiş kaftan diyebilirim.

Araba yüksek, kaldırıma çıkar, altını vurmak zordur, parçası ucuzdur, süspansiyonları yumuşaktır, park etmesi kolaydır.
    Şuan araç 40 binde çoğu şehir içi olmakla birlikte her yaz İstanbul-Didim arası gerek düzgün gerek bozuk yolarda gitti geldi.
    Bir tek sorun çıkartmadı bize.
    Bizim de beklentimiz buydu zaten.
    Yol tutuşu kötü, yalıtım kötü.
    Motoru LPG'ye tam uyumlu.
    Bakımları pahalı değil.
    2. eli iyi.

Son İstanbul buluşmasında forumdaşlarım da görmüştü.

Şuan ki fiyatı bana pahalı geldi ama o fiyatta kesin büyük bir pazarlık olur, çok takmamak lazım.

Beklentileriniz bunlar ise Palio çok güzel bir arabadır, fiyatı ucuz 0 araba almak istiyen ve çok bütçesi olmayan için çok ideal bir arabadır.

Sevgiler.

• fiat resmen yeni yıl hediyesi verdi bize bu aracların üretimini durdurarak. artık daha yenilikçi bir tasarım ve daha konforlu araclar bekliyoruz bunlardan cok sıkıldık.
  • C segment ayarında MPV araç üretse,
    reno grand scenic e rakip olabilecek birşey.
    yada linea nın SW sini üretse çok güzel olurdu.
  • Üretimin sonlanması isabetli bi karar olmuş.

Hangi markanın yeni üretilen kasası,ilk üretilen kasadan ucuz olabilir.Sahibinden.com a şöyle bi göz gezdirdim,ilk jenerasyon paliolar,yeni jenerasyon paliolardan daha pahalı

İlk jenerasyon paliolar tekrar üretilse,şu anki paliolardan daha çok satacağına eminim...

Efsane Albea ve Palio Üretimden kaldırıldı.
  • yollarda daha güzel tasarımlı araçlar görmek istiyoruz.
  • Tamda Palio bakınıyordum clio'ya kayacagız artık
  • Bir de Allah rızası için bir aracı da efsane yapmayın. Efsane kasa corolla dediniz hurdaya çıkmış araca dünya para ister oldular. Prestij falan dediniz bomboş arabaya lüks araç parası ister oldular. Gazlamayın alıcı ve satıcıları....
  • yeni kasa şahin,doğan ve uno gelecek muhtemelen
  • Albea' nın yerine Şahin, Doğan üretmek daha güzel. 1.6 ie modellerinde kapı içi barlar, enjektörlü motor vardı. Kör noktada yok gibi birşeydi. Zaten kör noktalar, kalın sütunlar kaza yaptırıyor. Sonra da 2011 model Mercedes yola fırlayıveriyor.
  • Albea'nın arkası ve bagajı geniş ama ön tarafını çok beğenmiyorum.

• Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

Üretimin sonlanması isabetli bi karar olmuş.

Hangi markanın yeni üretilen kasası,ilk üretilen kasadan ucuz olabilir.Sahibinden.com a şöyle bi göz gezdirdim,ilk jenerasyon paliolar,yeni jenerasyon paliolardan daha pahalı

İlk jenerasyon paliolar tekrar üretilse,şu anki paliolardan daha çok satacağına eminim...

toyotaya corolla ya bakmanı tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.