Şimdi Ara

EFSANE ALIEXPRESS KAMPANYASI BİTMİŞTİR. (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
48
Favori
103.788
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ilk sayfayı iyice okuyun ben 4 telden kullandım rahatça @bulutcuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

6. telefonuda buldum kurdum bu promonyana katılamazsınız diyor.

ben dün kullandım, herhangi bir sorun yok. aynı wifi hattından bağlanıyorsanız onun için olmayabilir, bir diğeri de google hesabınıza giriş yapmadan deneyin. varsa hesabı silin, AE uygulamasını kaldırın, sonra tekrar deneyin
  • closed

Bu kampanya katılmazsınız sorunu çözdüm.

biri söylemiş ama üzerinde duyulmamış.

böyle durumda chat kısmına gelin ve ekran görüntüsü vs varsa kanıt sunun. sipariş numaranızı söyleyin.

adamlar Sizin için kuponu açıyor. sipariş geçebiliyorsunuz ben yaptım oldu.

hatta

başka bir telden hesap açtın.

Tel gitti yanında değil.

kendi telefonun ile yani AliExpress önceden yüklenmiş kupon kazanılmış vs vs.

Bu telefon ile başka arkadaşının telefonundan aldığın hesapla giriş yap. alışverişini tamamla.

sorun olursa yine chat bölümüne yaz hemen çözüyorlar. 3 4 kere kullandım yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bu saat için kupon bulabilir miyim daha ucuza almanın bir yolu var mı ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

EFSANE ALIEXPRESS KAMPANYASI BİTMİŞTİR.

• beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    bunu yazdıydım ama terslenen çok insan oldu belki hala ilk sayfada duruyordur belki silmişimdir herkes düzgün cevap almadı maalesef
  • Masked Manhunter kullanıcısına yanıt
    valla amacım yardım etmek.hakkımız olan kuponu almak. Allah razı olsun dese biri yeter, sövenler de sövsün sorun değil. bir Müslümana faydamız olması hepsini gölgeler ;)

• samasung icin kablo alacagim tavsiyesi olan var mi ?
  • Kural dışı olduğu bilindiği halde, nedense birisi paylaşınca geri kalmamak için ısrarla birçok kişinin günde birkaç kez paylaştığı referans kodlu link paylaşımı yasaktır.

Linkler temizlenene kadar konu kilitlenmiştir.

Şimdilik kimseye uyarı ve uzaklaştırma verilmeyecektir...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar ana hesabımdan mi band 2 aldım yan hesaptanda (bu ana hesabın 5$ referansıyla açtığım yan hesap) 4 $ üzerine 3 $ ve 6 $ üzerine 5 $ kuponlar var bunlarıda kullanmak istiyorum.

Öncelikle yan hesaptan yapacağım alışverişte sorun olması ban yemem halinde ana hesaba birşey olurmu ana hesap daha önemli çünkü benim için ana hesaptaki mi band 2 bugün kargoya verildi onla ilgili.bir sorun olurmu?

İlk 4 $ üzerine 3 $'ı kullanmaya çalışıyorum kartı ekliyom siparişi ver ödemeye geç diyorum ödeme sayfasına feçiyor ödemeyi almıyor üzgünüz diye hata veriyor ve siparişlerim kısmında closed olarak gözüküyor parayıda çekmiyor hesaptan bu sorunu nasıl aşarız aynı telefonda denediğim için mi böyle oluyor annemin telefona ilk kez uygulama yüklendi ondan denesem olur mu?

6 $ üzeirne 5 $ kuponunda ise bildiğiniz üzere bu promosyona katılamazsınız hatası veriyor onuda yeni telefondan denesem olur mu bir yöntem ipucu vs varmı?

Kart olarak farklı ama yine benim adıma olan kart ile denedim bu işlemleri alıcı adı ve adresi tamamen değiştirdim. Alıcı adı ile kart sahibi adı uyuşmadığı içinde olmuş olabilir mi bu hata?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 30 Mart 2017; 18:27:29 >

• Yaklaşık 20 adet sipariş verdim aynı telefon üzerinden,sürekli yeni sanal kart oluşturarak.Hepsi kargolanmış Şimdi alacak bir şey bulamıyorum,var mı tavsiyesi olan?
  • En paradan nasıl sanal kart oluşturuluyor

• Acil yardım edin. Aliexpresste arkadaş davet edip 35 dolarlık alışverişe 5 dolar indirim kazandım. Ama daha önce davet ettiğim kişi ile aynı kartı kullandığım için kuponum iptal edildi ve siparişlerim kapalı duruma geldi. Şimdi aynı hesaptan başka kart ile alışveriş yapıp kuponu kullanırsam tekrar iptal olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl alınıyor kupon , kaç dolar kupon veriyor ? özetleyecek var mı?
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Enparayı bilmiyorum hocam ben finansbank kredi kartıma oluşturup siliyorum her oluşturdugumda yeni kart numarası atıyor bana
  • İlk defa yorum yaptığım için aliexpress 5 dolarlık üyelik linki gönderdi. birisi benim linkimden üye olursa ben de 5 dolar kazanacakmışım. daha önce hiç telefonuna aliexpress yüklemeyen 6/5 indirim yararlanmak isteyen olursa linkimi özelden gönderebilirim.
  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    6 dolar ve üstü alışverişlerinize 5 dolar indirim veriyor

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Alıcı ve kart sahibi adı uyuşmak zorunda yani kart kısmındaki uyuşmak zorunda onun dışında iki hatadan da kurtulmak için ilk sayfa

• Hala mevcutsa bana gönderebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Yaklaşık 20 adet sipariş verdim aynı telefon üzerinden,sürekli yeni sanal kart oluşturarak.Hepsi kargolanmış Şimdi alacak bir şey bulamıyorum,var mı tavsiyesi olan?

allah aşkına ne aldın o kadar ben karta yüklendim diye kendimi zorladım çok almadım. sen 20 ürüne kaç para verdin
  • Elinde kod olan biri bana verebilir mi?

Düzeltme: Teşekkürler bulundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkakb -- 31 Mart 2017; 12:13:13 >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.