Şimdi Ara

EFSANE ALIEXPRESS KAMPANYASI BİTMİŞTİR. (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
48
Favori
103.788
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • siparişim iptal oldu direk closed dedi ama karttan parayı kesti siparişi kapattı. 1 ay oldu hala kartıma iade yapmadı aliexpres. başına böyle iş gelen oldu mu ?
  • 2 adet başka telefondan hesap açıp kendi telefonumdan alışveriş yapmıştım ürünler kargoya verdikten sonra 2 hesapta sahte diye kapandı inşaAllah ürünler sorunsuz gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar aliexpressten alisveris yaptm. 1 haftayi geçti saticiya msj atiyorum cvp vermiyor kargo durumumu ss atiyorum kargoya vermis mi yoksa iptal mi edeyim bilir kisilerden yardim bekliyorum

• Arkadaslar aliexpressten alisveris yaptm. 1 haftayi geçti saticiya msj atiyorum cvp vermiyor kargo durumumu ss atiyorum kargoya vermis mi yoksa iptal mi edeyim bilir kisilerden yardim bekliyorum.

• Takip bilgisinde waiting for pick up yaziyor herhangi bir gelisme yok satici kargoya vermis midir yoksa iptal mi etmeliyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hell_to_hell

Takip bilgisinde waiting for pick up yaziyor herhangi bir gelisme yok satici kargoya vermis midir yoksa iptal mi etmeliyim ?

ay sonu geldi, ne gelisme oldu, ne yaptin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Şu an güncel olarak 5 dolar indirimi yok değil mi?

şu an yok olsaydı zaten buralar bayram yeri olurdu

03 Mart 2017 den itibaren "EFSANE ALIEXPRESS KAMPANYASI BİTMİŞTİR." topic 'i bu gune yazilan telas, izdiham 5$ icinmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 30 Mayıs 2017; 21:42:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

quote:

03 Mart 2017 den itibaren "EFSANE ALIEXPRESS KAMPANYASI BİTMİŞTİR." topic 'i bu gune yazilan telas, izdiham 5$ icinmi ?

kupon, coin ve çeşitli başka kampanyalar vardı yıldönümüne özel.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hatırladım , her ne alırsan 5$ mıydı yoksa miktara göre değişiyormuydu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

miktarına göre kuponlar vardı. 6 dolar üstüne 5 dolar indirim. 10 dolar üstüne 2 dolar indirim vs gibi birçok kampanyası vardı. ben baya alışveriş yapmıştım yarısından ucuza gelmişti

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

miktarına göre kuponlar vardı. 6 dolar üstüne 5 dolar indirim. 10 dolar üstüne 2 dolar indirim vs gibi birçok kampanyası vardı. ben baya alışveriş yapmıştım yarısından ucuza gelmişti

anladım, eyw

• Arkadaşlar banada bi ref linkini pm atarmısınız ?
  • umutbilisim kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende oluyor. Telefon hesap inernet kart adres isim telefon hepsi sıfır

AMA OLMUYOR. 4 DOLARLIK KUPONU KULLANDIRMIYOR. NE YAPABILIRIZ ?????

• Arkadaşlar merhaba,
    Bu kampanya şu anda güncel biliyorsunuzdur.
    İlk alışverişimi sorunsuz yaptım ve ürünü teslim aldım.
    İkinci bir telefondan yeni bir mail ile kullanıcı adı açtım ve bir alışveriş daha yaptım ancak bu alışveriş iptal edildi. iptal edildikten 2 gün sonra kupon yeniden hesabımda aktif oldu. Fakat para henüz gelmedi. o da gelir diye düşünüyorum. sizce gelir mi?
    ek olarak iptal edilen bir hesap ile yeniden sipariş vermek istediğimde siparişiniz dondurulmuş ya da kapatılmış oluyor. bu durum sanırım aynı kredi kartı ile alışveriş yapmak istediğim için oluyor. başka kk kullanma şansım yok. bu durumu çözmenin bir yolu var mı ?
  • Alaskalı Suikastçi kullanıcısına yanıt
    Bir gelişme var mı aynı şey benimde başıma geldi.

Paran iade oldu mu?
  • Bu sistem o kadar akıllı ki, ya yeni bir telefonla alışveriş yapmanız gerekiyor yada telefonu rootlayip telefon kimliğini değiştirmeniz gerekiyor. Her alışverişte farklı bir kredi kartı ile alışveriş yapmalısınız. aynı gün içinde aynı internet bağlantısı ile alışveriş yapmamaniz gerekli. Hatta adresi yazarken dahi adreste bazı kısaltmaları degistirerek adresi yazdığım oldu. Bir defa kullandığınız telefon ve kart ömür boyu ikinci defa ilk alışveriş olarak sayılmıyor. Bunlari yapmama rağmen ilk alışverişimin 30 undan 20 si kadarı gönderildi. Gonderim yapılan hesaplar dahi daha sonra bankandi. Hatta sıfır telefon aldınız, daha önce alışveriş yapılmış hesaba girip çıkmanız dahi o telefonun ilk hakkını kaybettirir. Efsane kampanyaya efsane onlem alinmis.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.