Şimdi Ara

EFSANE ALIEXPRESS KAMPANYASI BİTMİŞTİR. (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
48
Favori
103.788
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siparişi vereli 10gün oldu hala orjinal ülkeden bile çıkmamış
  • Şu an güncel olarak 5 dolar indirimi yok değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Şu an güncel olarak 5 dolar indirimi yok değil mi?

şu an yok olsaydı zaten buralar bayram yeri olurdu
  • sanırım yeniden devam ediyor kampanya ben annemin telefonunda ali'ye bakıyordum kupon kazan dedi reklamda tıkladım yeni mail ile üye oldum verdi hemen

• Nasıl kampanya bitmiş ya? Daha dün yeni bir hesap açtım kendim linke tıklayıp uygulamayı indirdim ve verdi kuponu üstüne kullandım kuponu çiçek gibi oldu. Hala ben davet kodu atarken arkadaşınız 5 dolar kazansın diyor ama ben öbür hesaplarla bir türlü kullanamadım. Uygulamayı komple temizleyip baştan kuruyorum falan ama kesmiyor. ip değiştirip cookieleri vs her şeyi silmek lazım galiba
  • 1Ceko kullanıcısına yanıt
    Kart satın alan ismi ve adresini nasıl girdiniz

• MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Ben 10 tane aldım yaklaşık :D hepsinde sanal kart oluşturdum sildim aldım,her olusturdugumda yeni numara atıyor sanal kart şuan devam ediyor mu gerçekten alabiliyor muyuz?
  • elimde halen 3 adet 6 ya 5 dolar yeni davetten uyelikten kazanilmis kupon var ama son kalan 3 tanesini ne yaptiysam kullanamadim hep hata verdi degisik kartlar isimler adresler hep ayni.

kullanabilen varmi yardimci olsun lütfen.

• yeni telefon,yeni hesap,yeni kart deniyorum ama olmuyor yine hata

EFSANE ALIEXPRESS KAMPANYASI BİTMİŞTİR.
  • Benim bu konudan haberim yoktu bu aralar takip edemediğim için , işlemci almak için öylesine takılayım dedim cepten kayıt olursan 5 dolar hediye diye uyarı geldi tıkladım oldum kayıdı 5 dolar geldi gelmesine ama hep promosyon hatası veriyordu bir araştırayım dedim bu konuya rast geldim buradaki çözümlerde yaramayınca bende açtım bilgisayarı birde şansımı bilgisayardan deneyim dedim ve oldu 13 dolarlık işlemciyi 8 dolara düşürdüm 20 lira kazancım oldu , hala devam ediyor yani kampanya birtek bana rast gelmiş olamaz ☺.

• ultraslan_trap U kullanıcısına yanıt
    hocam yazmıyor alanı da kaldırdılar mobilde bilemiyorum ilk sayfayı da sildim ki bi daha hazırlayamam sanırım onu istiyorsanız yöneticilerle konuşun konuyu devralın ama link paylaşmak yasak demişti bi admin 2 gün kala
  • yapabilen varmı beyler bende hala bu promosyondan yararlanamazsınız diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

yapabilen varmı beyler bende hala bu promosyondan yararlanamazsınız diyor

Aynı uyarıyı bende veriyordu bu gece , bir de şansımı bilgisayardan deneyeyim dedim ve siparişi verebildim en sonunda.

• Link isteyen yazsın beyler kampanya devam ediyor

• Kuponla sipariş vermeyi denedim telefondan izin vermedi. Ben de bilgisayardan deniyim dedim hata verdi try again dedi sonra bir de sanal kartla denedim yine hata verdi. Az önce mesaj geldi yapı krediden aliexpress tarafından 2 alışverişin de parası çekilmiş fakat sipariş yok ortada.
    Kupon kurallarını çiğnediğin için siparişin kapandı paran hesabına iade edilecek diyor. Acaba Kartıma mı iade edilecek yoksa hesapta bi bakiye falan mı olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrathChild -- 13 Nisan 2017; 1:56:40 >
  • Link alabilir miyim özelden

• link verebilecek olan var mı arkadaşlar kampanya devam ediyorsa eğer
  • link alabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitmedi mi bu kampanya
  • bitti, çok oldu biteli, artık üyelik içinden referans link de vermiyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.