Şimdi Ara

efsane bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya lütfen yardım edin herkesi yendim 44 kişiyi yendim fakat 2 saattir dolaşıyorum efsane bulamadım bir yerde bir yanlışlık varmı buda editteki resim

efsane bulamıyorum

efsane bulamıyorum

bir yerde bir yanlışlık varsa söyleyin yoksa aramaya devam edeyimmi yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atinalıözgür -- 11 Eylül 2007; 14:12:21 >

• çok dolaş çıkar ama istediği zaman çıkar merak etme
  • valla bemde cıkaramadım 5 gündür
  • arkadaslar bu sans işi ates haritası tek oldugu için ordan efsane yakalamanız cok daa kolay olur
  • ben butun gyme lerını yendıgım zamn hemen onume efsane cıktı bence sen kaya yerınde dolas orda cok cıko efsane
  • komik gibi ama haklısın
  • ya şaka maka bir yana saatler geçiyo hala 1 tane bile bulamadım bu ne biçim iş eskiden sürüyle çıkardı bunlar ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şifreni deiştir daha çok çıkar bende işe yaradı
  • bekle kahvede lugiayla palkia nın tavla macı var digerleri onu izlemeye gitmistir

mantıksal olarak sana cıkmaması icin bi neden yok bana tum gymleri yendikten 1 hafta sonra cıkmıstı galiba halada nadir cıkıyo bayagı günde 1 tane anca dert etme elbet sana da cıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randall -- 11 Eylül 2007; 18:19:14 >
  • ARKADAŞLAR 8 ADIM ATTIM 2 TANE MEW WE MEWTWO CIKTI SANSA BAKIN
  • İsteyene efsane verebilirim arkadaşlar
  • pointten kaynaklanıyo olabilir mi sizce??
  • banada çıkmıyo üff
  • quote:

Orjinalden alıntı: uysaltal

pointten kaynaklanıyo olabilir mi sizce??

bence olabilirçünkü bana hiç dsmg efsane çıkmıyordu.1000 puanı geçince s jirachi çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: taichi

quote:

bence olabilirçünkü bana hiç dsmg efsane çıkmıyordu.1000 puanı geçince s jirachi çıktı

hiç alakası yokkk ben yeni çar açtım tüm rozetlerini aldım puanım daha 90 dark registell çıktı 72 lwl
  • sabır sabır ve sabır ben bu sabah bulamıyodum ama sindi buldum arceus
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_ugur

quote:

Orjinalden alıntı: taichi

quote:

hiç alakası yokkk ben yeni çar açtım tüm rozetlerini aldım puanım daha 90 dark registell çıktı 72 lwl

İmza gider senin

• en kolatı tradeden almak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.