Şimdi Ara

Efsane Ekran Kartları Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
7
Favori
6.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AOE, Midtown Madness, Revolt, Hl ve tabiiki CS! Hatırlıyorumda, birgün orta okul dönemlerimde cafedeki arkadaşlarımla birlikte liselileri yenmiştik. Ozamanlar onlar prof bize göre tabii. Ama ne mücadeleli bir maçtı anlatamam. Şimdi o günlere dönmek ve o maçı tekrar yapmak için imzamdaki kartı veririm inanki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

AOE, Midtown Madness, Revolt, Hl ve tabiiki CS! Hatırlıyorumda, birgün orta okul dönemlerimde cafedeki arkadaşlarımla birlikte liselileri yenmiştik. Ozamanlar onlar prof bize göre tabii. Ama ne mücadeleli bir maçtı anlatamam. Şimdi o günlere dönmek ve o maçı tekrar yapmak için imzamdaki kartı veririm inanki..

• Komik olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Komik olan?

Hüzünlü ve iç geçirici bir tebessümdü o.

Komiklik ile bir alakası yok, duygulandığımı belirttim.
  • Öyleyse melankolizme devam.
    Teşekkürler desteğin için dostum.

•  Efsane Ekran Kartları Konusu

Bundan daha iyi bir efsane yok. Bir müşterimde bundan 2 adet var sli yapmış ve sıvı soğutma kurmam için bana getirdi 1.15v 950mhz ue oc yaptım ve kartlar gtx670-680 arası performans veriyor %40 oc li halde ve max ısı fansız radyatörle bile 40 dereceyi geçmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 26 Aralık 2013; 8:52:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno

Bunu unutmayalım ekran kartını aldığımda işlemcisini soğucam diye üzerine aliminyum soğutucu kesip uydurmuştum sonra sökerken işlemcide soğutucuyla birlikte geldi ağlıyodum...
     Efsane Ekran Kartları Konusu

:D :D :D

• B.M.W kullanıcısına yanıt
    Oysaki senden bir 8800GT yorumu beklerdim
  • 8800gt nin üstüne efsane tanımam arkadaş. crysis oynicaz diye gittik sınırlı sayıda gelen ATI 2900pro aldık. 2 hafta sonra daha ucuza daha hızlısı 8800gt çıktı. hem daha serin hemde daha istikrarlıydı. 8800gt gibi bir fiyat performans kartı daha gelmedi.
     Efsane Ekran Kartları Konusu Efsane Ekran Kartları Konusu

• radeon x550

hey gidi günler heyyyyyyyyyyyy

carbon,vice city'ler,medal of honor'lar
  • ben şöyle koyayımda, içinde illaki efsane bişeyler vardır.

Efsane Ekran Kartları Konusu Efsane Ekran Kartları Konusu Efsane Ekran Kartları Konusu

• Kule güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demonish

winfast Leadtek 6600 GT ve kutu tasarımındaki çakma Gandalf

2005 - Ağustos ilk ekran kartım yaa, o zamanlar bir aşk duymuyordum ama 2 3 yıl beni hiç yüz üstü bırakmamıştı

• İlk GeForce efsanelerin efsanesidir ki Geforce 2 GTS kaymağıdır.

Daha önce grafik kartları sadece pixel basma kısmını yapardı.
    GeForce ile donanımsal T&L, hızlandırma, vertex vb zamazingoları geldi.
  • İlk ekran kartım benim için efsanedir 2mb s3trio ekran katı işlemcim 166mmx 16 mb edorem le tam bir canavardı nfs2se ve fifa98 i takılmadan oynatan tek bilgisayar bendeydi hey gidin.
  • Ah ya Voodoo'lar ile hedefe yaklasanlar olmus ama yine de en rutbeli ben olacam diyordum ki emhhre s3trio ile bir boy one gecmis.

Bu da benim efsanem ilk kartim Diamon Stealth 3D 2000 (nam-i diger s3 virge!). O kadar basarisizdi ki 3D konusunda takma ismi "3D Decelerator" olmustu :)

Sene 1996-1997 civari Pentium 133, Gigabyte HX chipset mobo, 16mb EDO RAM, 15" 1024x768 CTX monitor ama en onemlisi ustune 33.6 ISA modem (markasi dilimin ucunda ama) ve PCI Ethernet karti (Windows for Workgroups 3.11 ile pencerelerden sarkittigimiz BNC kablolar ve T sonlandiricilar ile komsular arasi 3'lu LAN kurmus, Red Alert oynardik)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHArcadia -- 26 Aralık 2013; 22:05:58 >

• Elektrik canavarı olan kartımız

Soba borusu gibi olan kartımız:

Eskiden ekran kartları daha bir hoştu ya. Yeni modeller öyle değil. Eski tasarımlara bakınca onlara bakmak zevk veriyor. Ama şimdiklerde ise tak işini görsün yeter..

• Benim ilk bilgisayarımın ekran kartı 256K idi :) sene 93 ..
    sonraları bir ara oyun oynarım diye Ati Rodeon 9550 aldım. Kısa süre sonra evlendim :) bilgisayar ikinci plana itildi. şimdi bile sadece internete girdiğim bilgisayarım.
    AMD Athlon 2500+ epox 8rda3g anakartlı bir cihaz :) bilgisayarı aldığımda fx5500 vardı sonra bozulduğu için değiştirdim.
    Evlenince öncelikler değişiyor. masraflar değişiyor.. Tamam tamam vurmayın cimriyim :) en kısa zamada bir cihaz topluycam inşallah:)
  • Voodoolar efsanedir

• quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Bundan daha iyi bir efsane yok. Bir müşterimde bundan 2 adet var sli yapmış ve sıvı soğutma kurmam için bana getirdi 1.15v 950mhz ue oc yaptım ve kartlar gtx670-680 arası performans veriyor %40 oc li halde ve max ısı fansız radyatörle bile 40 dereceyi geçmedi

Ahh be 2010 yili eylul ayiydi.kullandigim en guclu ekran kartiydi. Aylarca para biriktirip hd 4650 den geçmiştim satarken icim ciz etti

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.