Şimdi Ara

Efsane Ekran Kartları Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
7
Favori
6.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle!
    Bende hiç olmadı, ama çalıştığım şirketin patronunun bilgisayarında Ati Radeon 9600 XT vardı ve önüne gelen hiçbir oyunda banamısın demiyordu. 7-8 yıl çalıştı ve emekli oldu genç yaşta.
    Sürücülerini güncellemek için gogılladığımda neredeyse yüzlerce video bios güncellemesi olduğunu görünce çok şaşırmıştım.
  • Tnt 32 mb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: last06

Tam konuya uygun bir resim... Geçenlerde yeni kart alınca evde 2 pc olunca ondan ona geçiyor kartlar .....Eski kart ve yeni kartların resmini çekmiştim...Hey gidi günler heeyy......
     Efsane Ekran Kartları Konusu

5770i yolla da cf yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Tam konuya uygun bir resim... Geçenlerde yeni kart alınca evde 2 pc olunca ondan ona geçiyor kartlar .....Eski kart ve yeni kartların resmini çekmiştim...Hey gidi günler heeyy......

Kartın birini ezobir arkadaşımıza gönderim, birini 5770 i başka bir arkadaşa bağışladım şu an elimde iki aktif kart kaldı .....Eski günleri özlemiyorum dersem yalan alır.....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Kartın birini ezobir arkadaşımıza gönderim, birini 5770 i başka bir arkadaşa bağışladım şu an elimde iki aktif kart kaldı .....Eski günleri özlemiyorum dersem yalan alır.....

Özlenmez mi...Kart ne ısınıyor, ne ses çıkarıyor.Çok da iyi oc potansiyeli var.

• Benim Efsane kartım bu karttı bunu bırakırken çok duygulanmıştım.
    Eski bilgisayarımda hala çalışır durumda ne oyunlar oynardım 85 derecelerde.

• Bu da benim ilk ekran kartım. SIS 6202 1MB. NFS2SE, HL1, CS, Armyman, Future cop LAPD, Ceasar 3, Duke Nukem, Doom vs. oynardık. CD Oyun diye dergi vardı. Oyunları o dergiden çıkan cdlerden yüklerdik. İnternet yoktu tabi. Creative cd sürücü vardı. Kopya cdleri okumaz, insanı çileden çıkarırdı. Ne günlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygar2580 -- 30 Ekim 2014; 2:19:52 >

• 8500 gt yazan olmamış
  • Şöyle Bi UP çekelim

• S3 trio64 plus 1 mb. İlk kartım. Pentium 100 ilk işlemcim. 1996 da dedem almıştı. red alert için az sabahlamadım. Gençler, internet yoktu . Win 95 kurmuştum yeni. İlk dial up Modemi 1999 da taktım buna. Hız 14.400 kb. Bu hızla bir jpeg10 veya 15 sn de açardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pal kullanıcısına yanıt
    çevirmeli
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Şu da fena değildi sanki efsane sayılır mı gerçi orası soru işareti Amd, atiyi satın almadan önceki dönemden ati radeonlar hey gidi hayat boş zaman nasıl da geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 13 Kasım 2019; 21:40:57 >
  • aga dünyanın en iyi forum konusu olmuş duygulandım resmen elinize sağlık
  • Sapphire S kullanıcısına yanıt
    Benzer sipstem bende var ve hala çalisiyor.nostalji olsun diye arada calistiriyorum eskiyi yaad ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 13 Kasım 2019; 22:36:0 >
  • Ekran kartının altın çağları bence gtx 6xx serisi ve amd 7xxx serisinin olduğu dönem. Bu iki kartı çok istedim alamadım hala da alamıyorum içimde ukte bırakan modeller. :)

• Mx420 amma sevinmiştim aldığımda.

9550 yi , 9600 pro yapmaya ne demeli.

6600 GT de en efsane karttır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Efsane Ekran Kartları Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arka Destroyer -- 14 Kasım 2019; 4:18:10 >
  • Kimse inkar edemzki 3dfx Vodoo devrimi bambaşkaydı ,arkasından tnt32-64 ler Nvidia piayasa girşi küçük geforce devrimi geforce 2 rüzgarı , geforce 3 ün Ati 8500 e boyun eğişi, nvidanın 6600 gt si ,gtx 1060 - 1080 ti ilk aklıma gelenler
  • Temmuz'un o yakıcı akşamlarında 85 derece olmuş 90 derece olmuş umurunda olmaz gıkı çıkmaz

Sabahlara kadar Crysis aktırırdı

•  Efsane Ekran Kartları Konusu

Hala kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.