< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLLING STONES -- 30 Kasım 2019; 18:59:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLLING STONES -- 30 Kasım 2019; 18:59:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(Forumdan 4 5 arkadaş yardimci oldu sağolsunlar.)
Kimsesiz çocuklar için ; -490 adet bez (prima) -24 x 52 tane ıslak mendil aldık. Yaklaşık : 50 55 tl verdik. Onun dışında mahallemizdeki ihtiyaci olanlar için: -5 adet 2 lt yağ -6 kg Omo x 2 -6 kg şeker x 4 -1 kilo kaşar ve 1 kilo beyaz -6 kg çay -100x4 demlik poşet çay -un, pirinç , süt - temizlik malzemeleri vs. 100 tl de bunlara odedik. Baya bir güzel kampanya oldu :) |
10 yıldır ölücüyüm böyle kampanya görmedim.Pencereyi açtım bekliyorum ürünlerin gelmesini.
Yorum tutmuş kampanyayı bana söyleyen Ölücülerin godfather'ı ömer şefime selamlar :) |
20000 kod dağıtılacak demiyor, 20000 kod kullanımıyla sınırlıdır yazıyor. Canısı!
|
En sağda diğeri seçin.
|
Satarak
![]() |
Arkadaslar akıl var mantık var.20000 adet kullanım 5 günde mı hiç.25 kasımda başlayıp 29 kasımda sonlandı kampanya.5 günde 10 servis yaptılar.her bir sevkiyat saat grubunda 2000 kişinin siparişini vermeleri sizce mümkün mü.3 kagıt var.şikayet etmek gerekir bunu elbette.benim de elimde kod patladı ama inandırıcı değil kampanyayı 20000 adete geldi diye sonlandırmadılar
|
31 aralik ya da ilk 20.000 kod kullanilinca kampanya bitiyordu.
araba garantisi gibi 2 yil ya da 60.000 km hangisi once dolarsa |
Kampanya varken 3 gun sonraya siparis gunu veriyordu. Simdi girdim baktim bu aksama siparis verebiliyorum. Kodu girdim baktim kod gecersiz diyor. Kodu verdin kullandir bari yani. Yoksa kod verme. Uygulamayi direk silcem
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 25 Kasım 2019; 1:51:52 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|