Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Oyun arcade mi simülasyon'a yakın mı?Direksyonla oynamaya değer mi?

Oyun arcade.

Bu arada 2. patch'i kuranlar. Yağmur felan var mı oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acerium

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

ses olayı cidden çözülmüş en azından..ancak 100watt subwoofer a rağmen motor uğultusu sesi gelmiyor sadece motorun sesi ön hoparlörden geliyor..ben inletme tarzı beklerdim biraz daha..

edit: oyun tamamen akıcı giderken ara ara 2 3 sn lik takılarak ilerliyor sonra yine yağ gibi olmaya devam ediyor bu sorunu yaşayan var mı? (yamayı yapmadan da vardı)

evet bende bu sorunu olan var mı diye merak ediyordum..laptop ile oynuyorum oyunu ne kadar driver denediysem hep aynı şekilde oluyor. 40 fps civarı giderken birden 7 8 e düşüyor 4-5 saniye. sonra birden düzeliyor tekrar 40 a çıkıyor. acaba küreğinden mi

bence bu olay nfs kronik sorunu shift den önceki undercover sürümünde de böyle sorunlar yaşadım.Shift güzeldi akıcıydı ama bunda da yine undercover gibi ara ara takılmalar yapıyor...

bende acaba kürekte mi sorun var acaba diye düşünmüştüm. oyunu orijinal almayı düşünüyordum ancak orijinalde de böyle yapacaksa almam sanırım.. neyse sorunu yaşayan tek kişi olmadığımı bilmek rahatlattı

• oyunu kurdum kurara kurmazda hastası olup tüm kariyerleri bitirio 20 level olana
    kadar bırakamadım şimdi tüm yarışlar bitti bu dafa fa kemdi rekorlarımı kırmak
    gibi bir hedef seçtim kendime ( oyunu oynamaya devam etmek için mazerete ihiyacım vardır.)
  • quote:

Oyun feci halde arcade Asla direksiyon ile oynamanızı tavsiye etmem hele ki G25 türevi bir direksiyonunuz varsa yazık olur cidden. Oyunda manuel vites seçeneği bile görünmüyor, direksiyon tepkileri malesef çok kötü. Klavye veya gamepad yeterlidir Nfs: HP için.
  • Konu biraz canlansın, TDU2 çıkana kadar devam...

• Sağolun arakdaşlar,gelenek hala bozulmamış demekki.Arcade oyunlar açmıyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Oyun arcade.

Bu arada 2. patch'i kuranlar. Yağmur felan var mı oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Ben sırf bu AA için yüklemiştim. 266.35'te AA desteği olduğunu garantileyemedğim için dönmedim. Sen söyleyince anında sildim tabi 266.44'ü

Şimdi 32xAA + 4xTRSSAA akıyor. 8xQ AA'dan performansı ve görüntüsü daha iyi geldi bana

Hangi işletim sisteminde oynuyorsun oyunu?
    Ben XP Home kullanıyorum GeForce 8800 GT ekran kartı ve Intel D930 işlemcim var. 2. patch çıkmış onu kurup senin yaptığın ayarları yapsam ben de aynı performansı yakalayabilir miyim acaba?

Bi' de şu AA ayarı nereden ve ne şekilde yapılıyor? Az önce kontrol ettim 260.99 kuruluymuş bende, şimdi 266.58 çıkmış. 266.58 nasıldır acaba bi' fikri olan var mı? Bu ayar işlerinden pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 24 Ocak 2011; 16:48:21 >

• Ben yağmur-kar hiçbişey göremedim yanarımda buna yanarım.. bir Polis görevi sonrası yağmur simgesi olan yarış var açılacak, ama o yarışıda bir türlü bitiremiyoruzki. süreli bir yarış ve yol dışına çıkıp kenara köşeye çarptığın an süreye 2 sn eklenip duruyor deli ediyor hiç bu kadar zorlanmamıştım. oyunmu zorlaşmış yoksa benmi yapamıyorum anlamadım. en azından NFS:HP oyununa BURNOUT: PARADISE muamelesi yapılmayacak bu belli oldu BURNOUT kadar basit kolay değilmiş sanki bundan daha zor olmuş... Burada paylaşılan ekran görüntüleride super yaw oyunu silmeyede kıyamıyorum...
  • bu arada bi güzellikte benden bilen vardır belki oyunda aracın hızı 0 iken I tusuna basarsanız motor istop ediyor sonra ileri tusuna basınca marsa basıp calıstırıyor
  • Ne yaptıysam motor sesini çıkartamadım :( bugün yarın z5500 alıcam, o sistemle motor seslerini duyamayacağım sanırım :(
  • Şimdi farkettim son patchi yükledim ama NFS11.exe de hala sürüm 1.0.0. olarak gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 24 Ocak 2011; 17:35:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksfno1

quote:

Ben sırf bu AA için yüklemiştim. 266.35'te AA desteği olduğunu garantileyemedğim için dönmedim. Sen söyleyince anında sildim tabi 266.44'ü

Şimdi 32xAA + 4xTRSSAA akıyor. 8xQ AA'dan performansı ve görüntüsü daha iyi geldi bana

Ben XP Home kullanıyorum GeForce 8800 GT ekran kartı ve Intel D930 işlemcim var. 2. patch çıkmış onu kurup senin yaptığın ayarları yapsam ben de aynı performansı yakalayabilir miyim acaba?

Bi' de şu AA ayarı nereden ve ne şekilde yapılıyor? Az önce kontrol ettim 260.99 kuruluymuş bende, şimdi 266.58 çıkmış. 266.58 nasıldır acaba bi' fikri olan var mı? Bu ayar işlerinden pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

aynı performansı yakalaymazsın o kartla adamda 460 var. sen 4x aa açabilirsin gibime geliyoır en fazla. herzaman güncel şeyleri kullan. tabiikide 266.58 i yükle ve orda yap ayalrarı nvidia contro lpanelin içinde bıulunuyor.

• benim bilgisayar kaldırmaz bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

quote:

aynı performansı yakalaymazsın o kartla adamda 460 var. sen 4x aa açabilirsin gibime geliyoır en fazla. herzaman güncel şeyleri kullan. tabiikide 266.58 i yükle ve orda yap ayalrarı nvidia contro lpanelin içinde bıulunuyor.

Sistemi analiz edip oyunun düzgün çalışıp çalışmayacağını gösteren/yorumlayan sitelerde yetersiz olarak gösterilen hep işlemci oldu, ekran kartı değil. Aksine ekran kartı bu oyun için yaptığım değerlendirmelerde hep "MÜKEMMEL" olarak notlandırıldı. Yeni sürücüyü indirip kurayım ayarları da biraz kurcalayayım, yapamazsam veya sonuç alamazsam tekrar yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 25 Ocak 2011; 2:43:38 >

• Bu AA olayı bende işe yaramadı nedense. Açıyorum yine aynı hiçbir etkisi yok. Sürücü versiyonu 266.58
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Bu AA olayı bende işe yaramadı nedense. Açıyorum yine aynı hiçbir etkisi yok. Sürücü versiyonu 266.58

"keskinliği yumuşatma-mod = herhangi bir uygulama ayarının üzerine yaz" seçili olsun,hedef -exe'yi de program files'ın içinden göster...
  • @astraldoors

O dediğin keskinliği yumuşatma-mod ayarı nerede 3d ayarları menüsünde mi? Benim işletim sistemim İngilizce dolayısıyla bilgisayarda her şey İngilizce bana bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim.

Buraya girdim AA kapalıydı, açtım. Daha sonra yeni ayarları uygula dedim.

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

quote:

aynı performansı yakalayamazsın o kartla adamda 460 var. sen 4x aa açabilirsin gibime geliyor en fazla. herzaman güncel şeyleri kullan. tabii ki 266.58 i yükle ve orda yap ayarları, ayarlar nvidia control panelin içinde bulunuyor.

Bu 4X AA falan nereden ayarlanıyor onu bulamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 25 Ocak 2011; 20:49:12 >

• antialsing mode u override ediyorssun sonra settingsten 4x i seçip kapatıyorsun niye yapamayasınki?
  • Bu oyunda fps ben de batmış durumda. Elimde ki intel i7 sistemi sattım download pc olarak kullandığım makineyi kullanıyorum şu an amd x3 425 5850 vaporx ve 2gb ddr2 ram var fakat oyunda özellikle yağmurlu ve bol efektli bölümlerde fps 25-30 arasında geziyor. Normaldede fps 30-35. Bir arkadaşım geçenlerde q6600 2.4(def) 9800gt ile full ayarlarda problemsiz 60 fps ile oynuyordu.

Problem işlemcinin zayıflığımıdıır nedir açıklaması olan ?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.