Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun her sistemde farklı yan etkiler gösteriyor, yamadan önce motor sesleri gayet yüksekti ama yağmur, kar yoktu, son çıkan yamayı yükledim ama şöyle, ilk yama olmadan kurdum direk ikinci yamayı busefer kontrollerde yavaşlık ve motor seslerindede baya bir düşüş oldu sebebi ilk yamayı kurmadan 2. yamayı kurmakmı acaba, ama böyle birşey olsa 2. yama kurulurken hata verip 1. yamayı istemesi gerekirdi diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Ocak 2011; 18:40:49 >
  • patch 2 yükledim crack istiyor gene aynı crackimi yapayım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeeHot

patch 2 yükledim crack istiyor gene aynı crackimi yapayım arkadaşlar.

Evet.

Bu arada ATI kullananlar yeni driver ile test yapan arkadaşlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Orijinalden alıntı: NeeHot

patch 2 yükledim crack istiyor gene aynı crackimi yapayım arkadaşlar.

Evet.

Bu arada ATI kullananlar yeni driver ile test yapan arkadaşlar var mı ?

teşekkürler.
    ben yenı driveri kurdum ama bi fark göremedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

Bu oyunda fps ben de batmış durumda. Elimde ki intel i7 sistemi sattım download pc olarak kullandığım makineyi kullanıyorum şu an amd x3 425 5850 vaporx ve 2gb ddr2 ram var fakat oyunda özellikle yağmurlu ve bol efektli bölümlerde fps 25-30 arasında geziyor. Normaldede fps 30-35. Bir arkadaşım geçenlerde q6600 2.4(def) 9800gt ile full ayarlarda problemsiz 60 fps ile oynuyordu.

Problem işlemcinin zayıflığımıdıır nedir açıklaması olan ?

İşlemci çok mu etkili acaba oyunda? Ben niye sabit 60 fps ile oynuyamıyorum acaba? Bende de 8800GT var ve hızlarıda büyük ölçüde overclocklu.
  • Bu oyun için işlemci ekran kartından daha fazla önem taşıyor diye okumuştum bir ara forumda.
  • Yahu nedir bu motor sesi sorunu..Bende hiç bir sorun yok patch falan da yüklemedim..
    1.0.2.0 yüklesem ne kazanırım ki ?

Not..: Şimdi patch i yükledim grafikler sanki daha güzelleşti gibi geldi ama psikolojik herhalde..
    Seslerde hiç bir sorunum yoktu..Hala yok..

Oyun harika bu arada..
    Laf eden cidden anlamıyordur..
    Bu oyunun amacı güzel vakit geçirmek..
    Yoksa sürüş hünerlerinizi göstermek değil..Gaz kes doğru noktada fren yap ara gaz ver vites düşür..Yok bu oyunda öyle şeyler..
    Ama eğlence had safhada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 29 Ocak 2011; 17:46:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Yahu nedir bu motor sesi sorunu..Bende hiç bir sorun yok patch falan da yüklemedim..
    1.0.2.0 yüklesem ne kazanırım ki ?

Motor sesi bendede yok denecek kadar az çıkıyordu, oyunun sesleri bi garipti, ama ben işlemci ve ekran kartını değiştirdim (bu oyun için değil, zamanı gelmişti), birazda ram takviyesi yaptım, oyuna girdim motor sesleri bas bas bağırır oldu, sanırım oyun sistem seçiyor, bazı çok iyi sistemlerde düşük fps alanlar var, normal sistemle daha iyi fpslerle sorunsuz oynayanlarda var.
  • Oyunun ps3 versiyonunu da denedim.Motor sesleri aynı pc'de ki gibi az.Yani rezalet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Oyunun ps3 versiyonunu da denedim.Motor sesleri aynı pc'de ki gibi az.Yani rezalet..

motor sesleri artık pc de düzeldi arkadaşım hele hele o turbo sesi varya of of 3 saat oynadım bugün bi zevk aldım inanamazsın yeni arabalarla tadı daha iyi çıkıyor oyunun
  • Ben update yaptım düzelmemiş.Yine aynı.Bence oyunun motor sesleri berbat.Eğer sadece pc'de böyle olsa neden ps3'de de aynı.
  • bende motor seside de düzeldi, karda var yağmurda var fakar, yarım saat kadar oynadıktan sonra, araba kendi kendine sağa sola dönmeye fren basmaya başladı, resmen kendi kendine bişeyler yapıyor kesinlikle bastığım tuşlara tepki vermiyor. bu kürektenmi böyle oluyor sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

bende motor seside de düzeldi, karda var yağmurda var fakar, yarım saat kadar oynadıktan sonra, araba kendi kendine sağa sola dönmeye fren basmaya başladı, resmen kendi kendine bişeyler yapıyor kesinlikle bastığım tuşlara tepki vermiyor. bu kürektenmi böyle oluyor sizce?

Takılı gamepad felan varsa çıkar...
  • Ya o 2.turbo nedir öyle ya.. Nasıl bir efect dir içinde sandım kendimi.
  • Deli gibi yarışıyorum bende hala turbo açılmadı..Ne işe yarii..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yve

Ya o 2.turbo nedir öyle ya.. Nasıl bir efect dir içinde sandım kendimi.

aynen öyle benim aklımı alıyor
  • Turbonun ilk açıldığı zaman yanımda iki kişi daha vardı, turboyu aktifleştirdik ses kısıldı ses sisteminin seside yüksekdi normalde, bi açıldı turbo 3 kişiden aynı anda vauv...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Turbonun ilk açıldığı zaman yanımda iki kişi daha vardı, turboyu aktifleştirdik ses kısıldı ses sisteminin seside yüksekdi normalde, bi açıldı turbo 3 kişiden aynı anda vauv...

hehe bende gündüzleri sesi epeyyi açık oynuyorum aşağıdaki sistemle manyak oluyor fakat geceleri ses kısık oynyınca zevki çıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Turbonun ilk açıldığı zaman yanımda iki kişi daha vardı, turboyu aktifleştirdik ses kısıldı ses sisteminin seside yüksekdi normalde, bi açıldı turbo 3 kişiden aynı anda vauv...

hehe bende gündüzleri sesi epeyyi açık oynuyorum aşağıdaki sistemle manyak oluyor fakat geceleri ses kısık oynyınca zevki çıkmıyor

Şu 2. yamayı yükledikten sonra Turbo'yu merak ediyorum. 3. Turbo açık bende galiba

• ye yo mukemmel çok mutlandım . pursuit 2 de mükemmeldi zaten
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.