Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ManitoN

yol kenarlardaki restoran, cafe gibi yerlerin yanında durunca içerden restoran sesleri geliyo tabak çanak konuşma filan yeni farkettim

hehe bilmiyordum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazmi_8

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

sesi daha zayıf çıkıyor diyen arkadşalar önceki sayfaalra bakarsanız eğer dx , visual c++ , framework gibi şeyleri ve ses görüntü driverlarını kısacası SİSTEMİNİZİ güncel tutun dedik ama anlatamadık galiba daha lol

o kadar sayfayı okuyacak vaktim yok

hepsini okumu dedim yahu sadece 1 - 2 önceki sayfaya bir göz atacaktın zaten çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor onlara cevap atmıştık.

• S.A.
    Kontrol ayarları save problemi çözüldümü her girişte ayar yapmaktab sıkıldım w-a-s-d ile oynamak istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

sesi daha zayıf çıkıyor diyen arkadşalar önceki sayfaalra bakarsanız eğer dx , visual c++ , framework gibi şeyleri ve ses görüntü driverlarını kısacası SİSTEMİNİZİ güncel tutun dedik ama anlatamadık galiba daha lol

hepsini okumu dedim yahu sadece 1 - 2 önceki sayfaya bir göz atacaktın zaten çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor onlara cevap atmıştık.

bende hepsi yüklü tek framework yok. onu da yüklersem takılmaları önler mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Acerium

quote:

quote:

quote:

bende hepsi yüklü tek framework yok. onu da yüklersem takılmaları önler mi acaba

takılmalarla alakası olurmu bilmiyorum ... denemesi bedava.

• oyunu bitiridm sonunda yuh 70 km lik yarış neydi öyle 15-16 saaat toplam oynama süresi ve üş beş araba kapalı hala
  • 2. yamayı kurdum. Yeni eklenen arabaları ne zaman göreceğiz bakalım :)

Bu arada visual c++ güncellemelerini nereden yapıyoruz?

70 km uzunluğundaki yarışta 3 kez arabayı parçaladım :) Sen hangi araçla yarıştın o yarışta X-FI ?

Bir de keskinliği yumuşatma-mod ayarı nerede olduğun sormak istiyorum sana. nvidia control panel 3d ayarları menüsünde mi? 41. sayfada astraldoors böyle bir şeyden bahsetmiş merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 8 Şubat 2011; 4:15:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksfno1

2. yamayı kurdum. Yeni eklenen arabaları ne zaman göreceğiz bakalım :)

Bu arada visual c++ güncellemelerini nereden yapıyoruz?

70 km uzunluğundaki yarışta 3 kez arabayı parçaladım :) Sen hangi araçla yarıştın X-FI ?

Bir de keskinliği yumuşatma-mod ayarı nerede olduğun sormak istiyorum sana. nvidia control panel 3d ayarları menüsünde mi? 41. sayfada astraldoors böyle bir şeyden bahsetmiş merak ettim.

polis olmayan bir serbest sürüş aç, arabaları orada görebilirsin
  • serbest sürüşe nasıl geçiyoruz?
  • Oyunda serbest sürüştemi vardi?
  • quote:

serbest sürüşe nasıl geçiyoruz?

quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

Oyunda serbest sürüştemi vardi?

haritanın geldiği ekranda sağdaki CTRL tuşuna basın
  • Ne yazık ki klavyemde R-CTRL yok :(
  • xbox kumandasında tuşuna basarsan haritadayken free mod var...

70 km liği unuttum hangi araçla geçtim ama renklerinde sadece gri metalimsi ton vardı bayapı hızlı bir araba top speed 400 nosla 410 oluyordu 1 defa crashed yaptım sadece o yolda.
  • @ksfno1
    Controls'e girip başka bir tuşa ayarlayabilirsin.

@dark67
    A.S
    Yamalarla çözülmüş olması gerekiyor o sorunun. Ben hiç yaşamadım ama bunula ilgili bir düzeltme olduğu yazıyordu yamalarda.

@X-FI
    70KMlik yarışı 10 kere yapmışımdır rahat. Arada sıkılınca hala açıp yarışıyorum orada. Ama süremi daha iyileştiremiyorum artık. Zaten ortalama hızım 338,768km/h imiş hesapladım. Sen de süreyi hesapla artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

@ksfno1
    Controls'e girip başka bir tuşa ayarlayabilirsin.

@dark67
    A.S
    Yamalarla çözülmüş olması gerekiyor o sorunun. Ben hiç yaşamadım ama bunula ilgili bir düzeltme olduğu yazıyordu yamalarda.

@X-FI
    70KMlik yarışı 10 kere yapmışımdır rahat. Arada sıkılınca hala açıp yarışıyorum orada. Ama süremi daha iyileştiremiyorum artık. Zaten ortalama hızım 338,768km/h imiş hesapladım. Sen de süreyi hesapla artık

aslında benimde yapmam laızm çünkü bountye ihtiyacım var hala arabalar için

• oyunu kurdum simgesine tıklıyorum siyah ekran geliyor sonra exe hatası veriyor var mı bunun bir çözümü?
  • launcherla başlatmayı dene... free modu bende keşfedememiştim...uzun yarışı McLaren F1le 2. bitirdim 1liğim yok daha ...Bu arada formattan sonra herşeye yeniden başlamakta güzel oluyor :))
  • visual c++ güncellemelerini windows otomatik olarak kendi mi yapıyor?
    Ya yok mu şu nvidia control panel ile ilgili yardımcı olacak hayırsever bir vatandaş? keskinliği yumuşatma-mod ayarı nerden yapılıyor?
  • quote:

visual c++ güncellemelerini windows otomatik olarak kendi mi yapıyor?
    Ya yok mu şu nvidia control panel ile ilgili yardımcı olacak hayırsever bir vatandaş? keskinliği yumuşatma-mod ayarı nerden yapılıyor?

Masaüstü sağ tıkla ->Nvidia Denetim Masası->3D Ayarların Yönetilmesi->Program Ayarları->Ekle->NFS Hot Pursuit 2010->Keskinliği Yumuşatma Mod->Herhangi bir uygulama ayarının üzerine yaz->Keskinliği Yumuşatma ayarlar->(2x-32x arası istediğini seç)->UYGULA
  • PC'ye çıkmasada eski oyunu var :D
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.