Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shiftten bende vazgeçemiyorum bu oyun pc nin grand turismo ' su sürüş hissini en iyi veren şimdiye kadar yapılmış en iyi oyun . hot pursuit daha çok arcade gerçi benim laptop da 15 fps yi geçmediği için tam kaliteyi alamadım ama shift kadar iyi değil .
  • Arkadaşlar oyunu online oynamak istiyorum fakat bir sorunum var, ne yaptıysam online şifreyi kabul etmiyor, PS3 üm pal, oyun pal, oyunun online şifresi pal, PSN hesabım UK şifreyi defalarca kontrol edip girmeme rağmen hata veriyor sorun ne olabilir acaba, acil yardımlarınızı bekliyorum çıldırmak üzereyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

Arkadaşlar oyunu online oynamak istiyorum fakat bir sorunum var, ne yaptıysam online şifreyi kabul etmiyor, PS3 üm pal, oyun pal, oyunun online şifresi pal, PSN hesabım UK şifreyi defalarca kontrol edip girmeme rağmen hata veriyor sorun ne olabilir acaba, acil yardımlarınızı bekliyorum çıldırmak üzereyim...

PS3 bölümünde konusu varsa oraya sormanızı tavsiye ederim. Burada pek bilen çıkacağını tahmin etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

araba çarptığı zaman hasar alır arkadaş

çöp

Arkadaşın oyuna el sürmediği nasılda belli

DH oynamadan malum olanlar klübü onursal üyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nvidiacı -- 25 Şubat 2011; 14:26:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

quote:

Orijinalden alıntı: ksfno1

visual c++ güncellemelerini windows otomatik olarak kendi mi yapıyor?
    Ya yok mu şu nvidia control panel ile ilgili yardımcı olacak hayırsever bir vatandaş? keskinliği yumuşatma-mod ayarı nerden yapılıyor?

Masaüstü sağ tıkla ->Nvidia Denetim Masası->3D Ayarların Yönetilmesi->Program Ayarları->Ekle->NFS Hot Pursuit 2010->Keskinliği Yumuşatma Mod->Herhangi bir uygulama ayarının üzerine yaz->Keskinliği Yumuşatma ayarlar->(2x-32x arası istediğini seç)->UYGULA

Öncelikle yardım çağrıma kulak verip açıklama yaptığın için çok teşekkür ederim.
    Bende 32X çıkmıyor, bunlar var:

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)

2x yaptığımda takılmalar biraz azaldı gibi, 4x yaptığımda eskisinden daha beter takılıyor. Ekran kartım NVidia 8800 gt - Takılmaların ekran kartı yetersizliğinden kaynaklanabileceğini düşünmüyorum. Oyun orijinal değil, bence sorun crack ile ilgili. 2 tane patch çıktı ama hala yeni crack çıkaramadılar bu sebeple de oyun takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 27 Şubat 2011; 5:16:58 >

• 8800gt desteklemiyor demekki 32x AA yı zira bende gtx 460 var ayarlar full.
  • Bende AA işlemiyor? 8800GT var , en güncel sürücü yüklü. Nedendir anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Bende AA işlemiyor? 8800GT var , en güncel sürücü yüklü. Nedendir anlamadım.

karttan dolayı biraz eski ondna desteklemiyordur ...
  • oyunun başındaki görüntüler çok kötü pul pul oluyo ama oyuna başladıgımda çok güzel bu neyden kaynaklanır arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

quote:

visual c++ güncellemelerini windows otomatik olarak kendi mi yapıyor?
    Ya yok mu şu nvidia control panel ile ilgili yardımcı olacak hayırsever bir vatandaş? keskinliği yumuşatma-mod ayarı nerden yapılıyor?

Masaüstü sağ tıkla ->Nvidia Denetim Masası->3D Ayarların Yönetilmesi->Program Ayarları->Ekle->NFS Hot Pursuit 2010->Keskinliği Yumuşatma Mod->Herhangi bir uygulama ayarının üzerine yaz->Keskinliği Yumuşatma ayarlar->(2x-32x arası istediğini seç)->UYGULA

Öncelikle yardım çağrıma kulak verip açıklama yaptığın için çok teşekkür ederim.
    Bende 32X çıkmıyor, bunlar var:

2x yaptığımda takılmalar biraz azaldı gibi, 4x yaptığımda eskisinden daha beter takılıyor. Ekran kartım NVidia 8800 gt - Takılmaların ekran kartı yetersizliğinden kaynaklanabileceğini düşünmüyorum. Oyun orijinal değil, bence sorun crack ile ilgili. 2 tane patch çıktı ama hala yeni crack çıkaramadılar bu sebeple de oyun takılıyor

32x desteklemiyor 8800gt..kopya veya orjinal arasında takılma farkının olacağını düşünmüyorum..bence ekran kartıyla ilgili bir durum..ama yanılıyor da olabilirim,ben orjinal kullanıyorum..control panel'den 32xAA,16xAF kökledim,performansa kaybı yok

birkaç da SS koyalım ve bu güzel oyunu orjinal kullanmaya çağıralım

• quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

quote:

Orijinalden alıntı: WouNDED_HeaRT

oyunun başındaki görüntüler çok kötü pul pul oluyo ama oyuna başladıgımda çok güzel bu neyden kaynaklanır arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

Pul pul oluyor dediğiniz, siyah noktacıklar gözüküyor arabanın üzerinde aniden o mu? Eğer buysa ben de bundan muzdaribim ve düzeltmenin yolunu bulamadım.

evet kasteddigim bu neyden kaynaklandıgını bende bulamadım bir türlü
    herkes temi öyle acaba görüntü yoksa bizden kaynaklanan bi sorun mu ?

• arkadaslar yasadıgım sorun şu ki..oyun u yüklerken ekrana product activation diye birsey cıkıyor cancel dedıkten sonra yukleme devam edıyor hersey guzel sekılde bıttıkten sonra,klasore gıdıp oyun u acıyorum fakat tekrar ' Product Actıvatıon ' cıkıyor serıal number ıstıyor ama cancel dıyınce oyun acılmıyor..anlayan anlamıstır ınsallah..bıraz karısık anlattıysam afola..yardımlarını beklıyorum bu durumdan nasıl kurtulabılırım..nette de cok bakındım mıllet hep serıal number vermısler ama hıc bırı calısmıyor..napmam lazım acaba..
  • arkadaşlar aşağıdaki hatanın çözümü için ne yapabilirim
    yüklemenin en sonunda bu hataları weriyor ve kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

arkadaşlar aşağıdaki hatanın çözümü için ne yapabilirim
    yüklemenin en sonunda bu hataları weriyor ve kapanıyor

Hard Diskinde yer kalmamış. Yer açman lazım yüklemen için

Önceki mesajlarda birisi hasar mı yok demiş

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 10 Mart 2011; 17:35:56 >
  • dostum yardım için teşekkür ederim ama hdd de yar kalmamasıyla alakası yok bkz ss:

• o değil de, biri söylesin oyun güzel mi, oynamaya değer mi?!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: miwaly_

o değil de, biri söylesin oyun güzel mi, oynamaya değer mi?!...

Arcade oyun işte. Gamepadin varsa oyna. Yoksa boşuna EA çalışanlarının kulaklarını çınlatma
  • aralarda çok fazla görüntü gösteriyorlar insanın canı sıkılıyor.yarım saat onları ayıklamakla uğraşıyorsun ama görüntü kalitesi olarak çok başarılı.zaten başarısız olması düşünülemezdi çünkü serinin önceki oyunlarında da görüntü kalitesi çağına göre iyiydi.
  • ati kartlar ıcın yama cıktımı en son HD4870 X2 kartım yetmıyorduda (orjınal)
  • Oyun için 3 numaralı patch çıkmış arkadaşlar

http://www.needforspeed.com/downloads

The following issues have been fixed in this patch:

- Fixes account for almost half (47%) of the crashes caused by the top 10 problems reported by our users. Specifically, crashes and rendering problems on ATI Radeon X1300, X1550 and X1800 graphics cards have been addressed. Fixes are also included for Intel embedded graphics chipsets such as the Intel GMA 500, Intel GMA 600 and Intel GMA X3000 which are running older graphics drivers.

- Another crash bug has also been resolved when running on graphics hardware that does not support DirectX Shader Model 3.0.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.