Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre hala gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunu Most Wanted.Tabiki iyi yarış oyunları var ama onun üstüne çıkmadı bu gidişle çıkmıycakta.
    Eski Hot Pursuit i buna tercih ederim şahsen.Yavan bir oyun.Ne bir konu ne bir fragman adam gibi bir harita bile yok.
    Grafik manyağı bir oyun sadece.Ha oynanmazmı oynanır elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Bana göre hala gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunu Most Wanted.Tabiki iyi yarış oyunları var ama onun üstüne çıkmadı bu gidişle çıkmıycakta.
    Eski Hot Pursuit i buna tercih ederim şahsen.Yavan bir oyun.Ne bir konu ne bir fragman adam gibi bir harita bile yok.

aynen.. bu grafikleri most wanted da görmek isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Bana göre hala gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunu Most Wanted.Tabiki iyi yarış oyunları var ama onun üstüne çıkmadı bu gidişle çıkmıycakta.

aynen.. bu grafikleri most wanted da görmek isterdim

Hem M3 manyağıyız hemde Most Wanted:D

• aynen GTR akar
  • arkadaslar hot pursuit 2 nin sistem gereksinimleri neler birde setup dosyası 5 gb ı geçermi grafikleri full efect oynamak istiyorum ekran kartı vtx hd5750 1 gb ddr5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMatador2 -- 23 Mart 2011; 0:00:31 >
  • Oyunu kurdum girdim ama ne bir hikayesi ve ne de bir olayı var. bu oyunda bir adam falan çıkacak mı ileride. yoksa her şey bu yarışlardan ibaret mi?

Öyleyse bu oyunu millet ne diye sevdi? Most wanted ve özellikle de carbon zevk açısından buna 10 basar.
  • quote:

aynen GTR akar

:D aynen arakdaşım akarki ne akar most wanted da ne büyük zevktir M3 ile yol almak:D
  • oyun muthıs öncelikle gerek goruntu gerek oynanıs cok iyi yapılmıs tum needforspeed serilerini oynadım en sevdıklerım undeground serısı bıde mos wanted ama bunu kadar gercege yakın goruntusu olan bıde grıd var ustune tanımam drıt 2mıs abıdık kubudik rally oyunları demeyın bana 1080 16x16x de oynuom
  • ne yalan söylim eski pc yüzünden need for speed serisinde en son underground 2 yi oynayabiliyodum şimdi pc yi yeniledik sonrakilerin hiç birini oynamadım 3-4 gün önce shift i alayım diye gittim bakarken hot pursuit i gördüm elemana sordum hangisi daha iyi diye pursuit bence dedi aldım geldim kurdum birazcık oynadım oyunun amacını çözemedim tabi başlarda off poff keşke almasaydım dedim ama şimdi hastası oldum bence mükemmel....özellikle arabaların gerçeklikliği falan çok hoşuma gitti bazı bölümlerde özellikle zamana karşı olanlarda zorlanıyorum ancak polis olduğumda ne uçan nede kaçan kurtuluyor elimdenn :) :) :) her şey bir yana tam gaz viraja girerken el freni yapınca arabanın virajı yan yan dönmesi beni bitiriyorr o an sanki gerçekten drift yapıyor gibi hissediyorum kendimi :)

birde tam ayarı varmı bulamadım oyunda arabanın sesini daha fazla duyabilmenin dğer sesler arasında kaynıyo gib güzelim porsche lamborghini lerin sesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

arkadaşlar aşağıdaki hatanın çözümü için ne yapabilirim
    yüklemenin en sonunda bu hataları weriyor ve kapanıyor

Hard Diskinde yer kalmamış. Yer açman lazım yüklemen için

Önceki mesajlarda birisi hasar mı yok demiş

Edit: İmla

ya bu arkadaşa ve bana kim yardım edecek ati 6550m ekran kartım var böyle sorun veriyor ve güncel

• arkadaşlar oyunu satın almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?
  • oyunun tam adını söyleyebilir misiniz birde hangi patchleri kurmam gerekiyor ?
  • ne efsanesi ya berbat bir oyun olmuş, iki yarış yaptım unistall ettim.. crash time 4 oynuyorum bundan daha zevkli:)
  • belki verilmiştir , bakmadım açıkcası :

Need For Speed Hot Pursuit Mods
    1. No HUD & Real Lights MOD

2. Camera Hack v1.0a MOD

videolar da var :

http://arab-gb.com/vb/showthread.php?t=133000
  • arkadaşlar bu oyunu daha yeni indirdim ve anti-virüs proğramım crack'ini yedi.... nereye baktıysam crack bulamadım... bana yardımcı olur musunuz_?_ elinde olan arkadaşlar adresime gönderebilir mi_?_
  • quote:

aynen GTR akar

Biri M3 demiş
  • 2 yarış yaptım harddiskten sildim.konsolcular gamepad ile oynasın diye yapılmış bu.sadece aa ile grafik ayarlanıyo var mı ötesi.direksiyona falan da gerek yok.bi de bu oyunu beğenip shift'e çemkiriyolar ya aklım almıyor.ea en iyisini yapıyor farklı tarzda oyunlar cıkararak.
  • sadece dili nasıl değiştireceğimi soruyorum onlarca araştırma yapmama rağmen bişey bulamadım rusça dili oyunu sansürlüyor ingilizceye çevirmek çok zor olmasa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMatador2 -- 30 Mart 2011; 23:52:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Ne efsanesi bee?? Bunuda iki gun oynadim zar zor ondan sonra sildim attim !!! NFS serisi most wanted ile tarihe karismis bulunuyor .......
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.