Yeni çıkan yamayı yüklememe rağmen klavyeden tuşları ayarladıktan sonra oyuna tekrar girdiğimde tuş düzeni eski haline dönmüş oluyor. Neden böyle olduğu konusunda fikri olan var mı?
not: oyun orjinal.
Bu konuda yardımcı olabilecek birisi yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907
oyunu kurdum simgesine tıklıyorum siyah ekran geliyor sonra exe hatası veriyor var mı bunun bir çözümü?
yok mu bunun bir çözümü?
beğenmedim
adilazimdegilx cvp verilmesinden umudumu kestigimde cvp yazdıgın için saol evet yamalarda yazıyo ama 2.sini yüklememe ragmen bi düzelme olmadı.cok şey denedim ama olmuyo nedense bu sorundan muzdarip cok kişi var sorunu kimse çözememiş yabancı forumlarada baktım ama bulamadım biri bi türk forumunda sorunu bulmuş link paylaşmı ama link paylaşımı yasak diye şilmişler:(( neyse ya böle böle oyunu bitirdim sayılır yinede teşekkürler..
quote:
quote:
oyunu kurdum simgesine tıklıyorum siyah ekran geliyor sonra exe hatası veriyor var mı bunun bir çözümü?
yok mu bunun bir çözümü?
Driverların güncel mi ? Directx felan filan onlarında güncel olması gerek
Crack'den de olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
quote:
quote:
yok mu bunun bir çözümü?
Driverların güncel mi ? Directx felan filan onlarında güncel olması gerek
Crack'den de olabilir.
büyük ihtimal pc kaldırmıyordur başka pc de çalıştı.
bu arada bu account ne oyuna girdim create account fln dedi cancel dedim devam ettim?
Beyler bu oyunda avatar nasıl ekliyoruz. Online oynarken diğer elemanlar değişik resim yüklemişler profillerine. Genellikle gavurlar Bende şöyle anlı şanlı bi TÜRK bayrağı ekleyeyimki anlasınlar tozlarını attıranların TÜRK olduğunu
gece sürüşlerinde farları sürekli açık tutmanın yolu nedir ? gaza veya frene basıp bıraktıktan sonra farlar sönüyor var mı bunun çözümü ? iki yamayıda yükledim .
quote:
Orijinalden alıntı: genccimbomlu
gece sürüşlerinde farları sürekli açık tutmanın yolu nedir ? gaza veya frene basıp bıraktıktan sonra farlar sönüyor var mı bunun çözümü ? iki yamayıda yükledim .
Far açıp kapatmaya başka tuşlar ata ayarlardan...
quote:
Orijinalden alıntı: Pir
quote:
Orijinalden alıntı: genccimbomlu
Far açıp kapatmaya başka tuşlar ata ayarlardan...
Teşekkür ederim . Gaz verdiğimiz yere far tuşu mu konur ya
most wanted dan aldığım zevki başka hiç bir yarış oyunundan almadım.
Hey maşaallah
quote:
Orijinalden alıntı: astraldoors
Hey maşaallah
vay vay vay ... mega fabrikları kayıda koydum lamborghini yapımı özel bölüm vaaayyy
serbest sürüş sadece o yarış yolunda yapılıyo dimi? tüm haritada serbest geziş yapamıyorsun galiba
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC serbest sürüş sadece o yarış yolunda yapılıyo dimi? tüm haritada serbest geziş yapamıyorsun galiba
Hayır benim bildiğim yapamiyorsun.
Ne efsanesi bee?? Bunuda iki gun oynadim zar zor ondan sonra sildim attim !!! NFS serisi most wanted ile tarihe karismis bulunuyor .......
ya bu oyunu tavsiye üzerine aldım.hiç zevk almıyorum.bendemi sorun var acep?grfiklerde dirt2den sonra dandik geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC serbest sürüş sadece o yarış yolunda yapılıyo dimi? tüm haritada serbest geziş yapamıyorsun galiba
Hayır benim bildiğim yapamiyorsun.
yapabiliyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: astraldoors
Hey maşaallah
El freniyle durup lastik izleriyle çekmen daha bi asilik katmış
oyun bana keyif vermiyor . 30 dakika açıp oynuyorum sonra direkt kapat. Araç sürüş hissi vermiyor. Bilgisayarda boş yere yer kaplıyor gibi görünüyor. Shift bundan en az 2 kat daha kaliteli bir oyundu.
Eski nfs 4 high stakes, porsche unleashed , underground 2 ve most wanted gibi efsaneleri saymıyorum bile..