Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar kayıt defterine giriyorum locale yazan kısımda ru yazıyor orasını en yapıyorum ingilizce dili için fakat oyuna girdigim zaman çizgilerin doldugu yeri atlatamıyorum öle donuyor tekrar ru yaptıgımda düzeliyor şu dil sorununu nasıl çözebilirim yardımcı olacak yok mu
  • bu siyah noktalar neden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı?(hd 4890 11.2 driver patch yüklemedim)

• tek kelimeyle özetlersem berbat bir oyun
  • 580 SLI kullanıyorum Nvidia kontrol panelinden AA ayarlaması verebilir misiniz?hangi mod açayım ya da kaç X vereyim.yalnız 60 Frame sabit kalmasını istiyorum.çok AA içinde frame düşmesin.
  • aga oyunda bentley var,granturismo var, ama modifiye yok.nasıl iş ya
  • NV INSPECTOR AA

NFS Hot Pursuit 0x004010C5, 8XSLI AA+ 4XSGSSAA
    SLI bits 0x00480005

quote:

GPUs 99%, 32xAA + 8xSGSSAA (60fps) at 1920 x 1080
    mem 1500mb

• saol
  • utanmadan böyle oyunları piyasaya sürüyolar. dolandırıcılık bu başka bişey değil. İnsanlar oyun çıktıktan hemen sonra oynayamaz mı. aradan 6 ay geçmesini mi beklemek zorundalar. port mudur nedir nerden çıktı bu konsollar başımıza. 2010da çıkmıs oyun çoklu çekirdekle sorun yaşıyor böyle şey mi olur. Güya ilk yamada halletmişler yalan ben 1.5i yükledim sorun hala devam ediyorbir çekirdeğe abanıyor oyun diğerlerinde tık yok.
  • oyunun 1.0.2.0 path'ini yükeldim güzelce oynuyorum ama bu versiyona uygun çalışan veya çalıştırtığınız trainer varsa link verebilir mi ? bi sürü indirdim ama olmadı.
  • ben sanırım 1 kez patch yükledim ondan sonra hiç yüklemedim
    bu arada trainer var mı ? çalışan , hemen kızmayın alt tarafı sınırsız nos'um olsun bazı yarışlarda.
    son olarak bende pek oyunu fazla oynamıyorum yarışlar hep aynı bir aksiyon veya bir heyecan malesef yok. sırf bitirmek için günde 2-3 kez yarış yapip kapatıyorum bitince direk silicem çünki
  • Bu oyunu beğenmeyenler kendilerini camdan atsınlar. Oyun dehşet. Grafikler tek kelimeyle mükemmel oynanışta güzel. Tek sorun benim 6 senelik tek çekirdek pcde kasıyor oynayamıyorum ulen

Ah 4 çekirdekli pc olacaktı bunu full ayarlarda açıp oynayacaktım varya süper olurdu. Mitsubishi evo x ile ıslak yolda full grafiğin verdiği hazzı başka bir oyun veremiyor. Bir grid birde bu mükemmel..
  • Zaten bu oyunda önemli olan online oynamak.
    Yoksa normali 1 günde bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: reytan

Zaten bu oyunda önemli olan online oynamak.
    Yoksa normali 1 günde bitiyor

1 günde mi oyun ilk ciktiginda ilk oynayanlardanım ama hala devam ediyor daha bitmedi
    gerçi günde 2-3 yarış yaparsamda bitecegi yok gibi.

neyse diger sayfada kalmiş yazdıklarım. oyun için nos trainer var mı ? bazı yarışlar öyle bir zor ki geçmek imkansız gibi 2. ve 3.cü oldugum yarışarı 1.ci tamamlamak istiyorum.

nette bulunan trainerler hiçbiri çalışmıyor oyundan atıyor.

• dolu ve çoğu çalışıyor
    gamecopyworld e gir
  • Underground'dan beri takip ediyorum. Hızla geliştiriyorlar. Sonuncusu Hot Pursuit gerçekten kusursuza yakın, NFSpeed'e yakışır sürüm .) Bu işi daha iyi yapanı henüz göremedim...
  • farkında olmadan oyun bitmiş ama oyunun tamamlanmasına %57'si bitmiş ama nasıl oluyorsa oyunun sonunu gördüm. tabii bir kaç yarışta 2. ve 3.cü oldum. ayrıca yapmadigim bir kaç yarış var daha.
    birde son yarışlara dogru hep rakip olarak bugatti varken , bir tek 70km'lik yarışta bugatti secme hakkını verdi bana. en azından bugatti ile bir kaç yarış yaptırması lazımdı.
  • Bende büyük bir lamborghini hayranlığı var. Bundan dolayı bu oyunu aldım. Yalnız bilgisayarım starcraft 2yi sorunsuz çalıştırdığı halde geçen sene çıkmış olan bu oyunu çalıştıramadı

Sistemim intel 3GHz tek çekirdek. ATI XT2600HD, 2GB RAM, WinXPSP3,Gigabyte anakart
    Grafik çözünürlüğünü değiştirmem veya diğer ekran ayarlarını değiştirmem performansı hiç değiştirmedi. Genellikle bu tür durumlarda oyunlardaki antiallising özelliğini kapatarak performanslı oynayabiliyordum ama bu oyunda böyle bir seçenek göremedim.

ucuz yollu 40-50$lık bir ekran kartı alsam oyunu oynayabilir miyim?

http://www.exa.com.tr/powercolor/ekran_kartlari/powercolor_hd4350-334-12841.html

http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd5450-334-14118.html

• Hocam bütçe nedir ?
    O kartlarla zor oynanır. Ama o ikisinden biri olacaksa 5450 olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Hocam bütçe nedir ?
    O kartlarla zor oynanır. Ama o ikisinden biri olacaksa 5450 olmalı.

bunlar benimkinden de mi kötü? Başka bir başlıkta uygun fiyatlı sistem sormuştum en az 1250-1500TL arası masraf çıkardı bir arkadaş. Ödeyeceğim fiyat 500TLyi gecerse zaten üzerine biraz daha katar Xbox360 alıp onda sorunsuz olarak 100lerce oyun oynarım. Benimki bütceden ziyade pirensip meselesi. Oynayacağım 2 tane oyun var. Gidip ikisinide orjinal aldım. Ama gel gör ki sistem zorlanıyor. Ne kadar ucuza bu işi kurtarırsam bana o uyar. Mükemmel ötesi grafik beklemiyorum. Sadece akıcı olarak oyunu oynamak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.