Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe
    Yeni araba eklendi mi..Yani oyundan çıkıp patchi kurduktan sonra tekrar oyuna girdiğinde otamatikman orada yeni arabalar gördüysen patch başarılı demektir.Bende öyle oldu..Ayrıca masaüstüne kısayol falan atmıyor.Sen oyunu çalıştırdığın kısayola bak..Orada özelliklere bak ve kısayolun NFS11.exe ye mi yoksa Launcher.exe ye mi çıktığını kontrol et..

Ha bak onu bilmiyordum. Patch yaptıkdan sonra ana menüsünde Career'den girdiğimizde, ordan yarış seçince açılmış araçları seçtiğimiz ekranda bakarım yeni araçlara "new" diye belirtiyordu sanırım... Masaüstüne kısayol atmıyor biliyorum. Win7'de kurulan oyunları açacağımız simgesini "Oyunlar" isimli klasöre koyuyor ben ordan masaüstüne kısayol oluşturdum. açtığımda ilk anda bir-iki saniyeliğine açılış resmi dediğim burdan gözüküyor. oyun klasöründe Launcher.exe'den açtığımda da gözüküyor. klasöründeki NFS11.exe'den açtığımdaysa işte o resim çıkmıyor direk oyun açılıyor. Bu yüzden diyorum oyunu kurup açmak için kendi simgesi kısayoluna tıkladığınızda dikkat edin; Patch sonrası güncellenen (şu an bende sürümü 1.2 olan) açılış exe'sinden NFS11.exe değil de güncellenmeyen 1.0 duran Launcher.exe'den oyunu başlatıyor olabilir diye uyarayım dedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

EMRES754

ATI CCC de Super Sampling 16xEQ nasıl açtın bende en fazla 8x var..??

sanırım box ta kullanmamış edge detecte falan aldı yani 8 x 2 = 16 falan oluyor OK? (4850 mden hatırlıyorum yarım yamalak lol)
  • Son yama ile yağmurlu havada FPS 40'a kadar düşüyor, yuh!
  • Ben son yamayı kurdum ama ses de en ufak bir değişiklik olmadı.Yine az motor sesi çıkıyor..Öyleki çevrede ki böcek,kuş sesleri pagani zonda gibi bir canavarın sesinden daha fazla çıkıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Ben son yamayı kurdum ama ses de en ufak bir değişiklik olmadı.Yine az motor sesi çıkıyor..Öyleki çevrede ki böcek,kuş sesleri pagani zonda gibi bir canavarın sesinden daha fazla çıkıyor..
    Bende de yamayı yükledikten sonra motor seslerinde bir değişiklik olmadı. Yalnız ayarlardaki hoparlör düzenini 5.1 Surround'dan Stereo'ya getirince motor sesleri biraz yükseldi. Ama bu yükselmeyi yetersiz buldum.
  • Yeni kurduğum Windows 7 ye oyunu yükledim sesler gerçekten mükemmeldi. Daha sorna anakart için son sürüm realtek driver indirip kurdum ve ... motor sesleri neredeyse yok oldu. Şimdi driverleri geri alsamda silsemde düzelmiyor :S
  • Ben de yeni çıkan yamayı kurdum. Motor sesi baya yükseldi, sürümden sürüme fark ediyo sanırım yama...
  • yeni yama 3 yeni araba veriyor galiba..bu arada nvidia AA desteğiyle oyunun keyfine şimdi varmaya başladım GTX460 kullanıcıları için;bütün kombinasyonları denedim: 8AA,8Super,16AF ile oyun yağ gibi akıcı,sorunsuz..gerçi 32xAA yapınca da 40-60fps arası götürüyor ama akıcılık sorunu var.."smooth gaming" olayına önem vermeyenler kökleyebilir yeni 266.58 driver ile
  • Oyunu silip yamaları tekrar yüklemeyi düşünüyorum, save dosyaları nerede tam olarak acaba?
  • Oyunu program kaldırdan kaldırınca save dosyaları silinmiyor. tekrar kurduğunuzda kaldığınız yerden devam edersiniz
  • yamayı kurdum sesler hala aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

EMRES754

ATI CCC de Super Sampling 16xEQ nasıl açtın bende en fazla 8x var..??

sanırım box ta kullanmamış edge detecte falan aldı yani 8 x 2 = 16 falan oluyor OK? (4850 mden hatırlıyorum yarım yamalak lol)

2 türlü yapılabiliyor

1.si uygulama ayarlarını geçersiz kıla getirilip bar en sağa kaydırılıyor.Sonuçta 16xEQ elde ediliyor.
    2.si uygulama ayarlarını geliştire getirilip bar en sağa kaydırılıyor.Filtre edge-detect e getiriliyor.Sonuçta 12xEQ elde ediliyor.

Eq edge detected demek yani aa nın en sonu diyebiliriz.

İşin püf noktası ise full de yani ccc fullunde oyunun 60 fps de sabitlenmesi tabi 6950cf nin büyük etkisi var.Fakat bazı arkadaşların aa yı köklediklerinde 40 seviyelerine indiğini gördüm.Böyle bi inme oyunun akıcılığını kesinlikle bozar.Burda ayarların panellerden kısılmasında fayda var..Eğer fullde kart kaldırıyorsa zaten bi sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 21 Ocak 2011; 18:06:18 >

• Ses Sorununa çözümüm ! :

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

Siteden en son Directx'i indirip kurun, 2. yamayı yüklediğim halde düzelmeyen motor ses sorunum çözüldü. Deneyen arkadaşlar sonuçları paylaşsınlar.
  • yama iyi çalışyıor zaten motor sesleri düzeldi bende, düzelmeyenelrin kulaklarında problem var sanırım kızmayın hemen...

bu arada sisteminizde herşeyi güncel tutmak her pc kullanıcnın kendine borcudur bakınız adam dx güncellemiş problemi yok olmuş. ne alaksı olaiblir demeyin herşeyinizi güncel tutmaya bakın.
  • Bende de pek bir katkısı olmadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuckerLaz

arkadaşlar 40 dolara arkadaşım kanadadan oyunun cd sini aldı ama içinde key yazan bolumu bulamadım paketindende ben çıkardım acaba orjinal değilmi yoksa ben mi kuramıyorum ? acilllll

Seriali girmeden devam et..Yani orayı boş bırak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

ses olayı cidden çözülmüş en azından..ancak 100watt subwoofer a rağmen motor uğultusu sesi gelmiyor sadece motorun sesi ön hoparlörden geliyor..ben inletme tarzı beklerdim biraz daha..

edit: oyun tamamen akıcı giderken ara ara 2 3 sn lik takılarak ilerliyor sonra yine yağ gibi olmaya devam ediyor bu sorunu yaşayan var mı? (yamayı yapmadan da vardı)

evet bende bu sorunu olan var mı diye merak ediyordum..laptop ile oynuyorum oyunu ne kadar driver denediysem hep aynı şekilde oluyor. 40 fps civarı giderken birden 7 8 e düşüyor 4-5 saniye. sonra birden düzeliyor tekrar 40 a çıkıyor. acaba küreğinden mi
  • Yeni arabalardan başka bir fark göremedim motor sesleri yine aynı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

ses olayı cidden çözülmüş en azından..ancak 100watt subwoofer a rağmen motor uğultusu sesi gelmiyor sadece motorun sesi ön hoparlörden geliyor..ben inletme tarzı beklerdim biraz daha..

edit: oyun tamamen akıcı giderken ara ara 2 3 sn lik takılarak ilerliyor sonra yine yağ gibi olmaya devam ediyor bu sorunu yaşayan var mı? (yamayı yapmadan da vardı)

evet bende bu sorunu olan var mı diye merak ediyordum..laptop ile oynuyorum oyunu ne kadar driver denediysem hep aynı şekilde oluyor. 40 fps civarı giderken birden 7 8 e düşüyor 4-5 saniye. sonra birden düzeliyor tekrar 40 a çıkıyor. acaba küreğinden mi

bence bu olay nfs kronik sorunu shift den önceki undercover sürümünde de böyle sorunlar yaşadım.Shift güzeldi akıcıydı ama bunda da yine undercover gibi ara ara takılmalar yapıyor...

• Oyun arcade mi simülasyon'a yakın mı?Direksyonla oynamaya değer mi?
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.