Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: faust13

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

quote:

Ben sırf bu AA için yüklemiştim. 266.35'te AA desteği olduğunu garantileyemedğim için dönmedim. Sen söyleyince anında sildim tabi 266.44'ü

Şimdi 32xAA + 4xTRSSAA akıyor. 8xQ AA'dan performansı ve görüntüsü daha iyi geldi bana

32xAA +8X TRSSAA + 16XAF la dene yani herşeyi kökle durma

@exFAT: ben atideyken değil 32xAA, 8xAA açamıyordum nvidiaya seneler sonra yine geçince değerini anladım bidaha dönmem atiye zaten fiizk ve nvidanın driver teknolojileri sardı beni atide 32xAA yok daha lol

Yemiyor kart nereye köklüyorsun. 900Mhzde 32xAA 4xTRSSAA akıcılık sağlanıyor. Defaultta akıcılık bozuluyor. Yetmediği gibi bir de o/c yapıyorum yani Ayrıca VGA RAM kullanımı da 1018MB AA açılınca kendinden geçti oyun

yemezmi yermi şimdi öğrencem + evet ya gpu ram kullanmı ne öyle bendede 1014 mb falan çıkıyor lol crysismi oynuyok ?

neyse hakkını verdik oyunun sonunda

8xq aa multisample yaptım araba seçemedim 5 fps falandı sanırım
    266 35 beta kurdum.
    nasıl iş anlamadım

valla ben ondan çok daha fazla ayarlarla min 45 fps gördüm max 60 vsync ON çünkü.

araba seçme ekranı gelene kadar normal zaten.
    ama sonra 1 fps ye falan düşüyo

• NFS forumuna bakın hele yawww yokmu bundan önceki NFS oyunlarında 2 kişinin oynuyacağı oyunu yokmu bu ne biçim forum böyle ne biçim NFS cisiniz siz..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sırf bu AA için yüklemiştim. 266.35'te AA desteği olduğunu garantileyemedğim için dönmedim. Sen söyleyince anında sildim tabi 266.44'ü

Şimdi 32xAA + 4xTRSSAA akıyor. 8xQ AA'dan performansı ve görüntüsü daha iyi geldi bana

@exFAT: ben atideyken değil 32xAA, 8xAA açamıyordum nvidiaya seneler sonra yine geçince değerini anladım bidaha dönmem atiye zaten fiizk ve nvidanın driver teknolojileri sardı beni atide 32xAA yok daha lol

Yemiyor kart nereye köklüyorsun. 900Mhzde 32xAA 4xTRSSAA akıcılık sağlanıyor. Defaultta akıcılık bozuluyor. Yetmediği gibi bir de o/c yapıyorum yani Ayrıca VGA RAM kullanımı da 1018MB AA açılınca kendinden geçti oyun

yemezmi yermi şimdi öğrencem + evet ya gpu ram kullanmı ne öyle bendede 1014 mb falan çıkıyor lol crysismi oynuyok ?

266 35 beta kurdum.
    nasıl iş anlamadım

valla ben ondan çok daha fazla ayarlarla min 45 fps gördüm max 60 vsync ON çünkü.

AA yı düşürt o zaman sen

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Criterion Games varsa işin içinde o oyuna güvenim tamdır.
  • yeni sürücü ile aa sorunu giderildimi? nvidia kartlarda bilgi olan varsa ayarları paylaşabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komiks -- 19 Ocak 2011; 23:34:23 >
  • 2 Kişilik NFS II SE'de vardı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

NFS forumuna bakın hele yawww yokmu bundan önceki NFS oyunlarında 2 kişinin oynuyacağı oyunu yokmu bu ne biçim forum böyle ne biçim NFS cisiniz siz..

NFS'de NFS 2 SE var. Biraz fazla eski bir oyun tabi Son çıkan oyunlardan Split Second'da var Split Screen özelliği. Daha eski olarak oldukça eğlenceli bir oyun olan Downtown Run'ı öneririm.

@komiks
    En son çıkan WHQL 266.58 ile sorun yok. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 19 Ocak 2011; 0:11:25 >

• quote:

quote:

NFS forumuna bakın hele yawww yokmu bundan önceki NFS oyunlarında 2 kişinin oynuyacağı oyunu yokmu bu ne biçim forum böyle ne biçim NFS cisiniz siz..

NFS'de NFS 2 SE var. Biraz fazla eski bir oyun tabi Son çıkan oyunlardan Split Second'da var Split Screen özelliği. Daha eski olarak oldukça eğlenceli bir oyun olan Downtown Run'ı öneririm.

@komiks

Split Second dan ziyade Blur oyununu tavsiye ederim. Ama kesinlikle arkadaşlarınla oynamak koşulu ile

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

quote:

@komiks

Split Second dan ziyade Blur oyununu tavsiye ederim. Ama kesinlikle arkadaşlarınla oynamak koşulu ile

nerden etkinleştiriyoruz? ss eklemen mümkünmü?

• 2.update gelmeyecek herhalde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

266 35 beta kurdum.
    nasıl iş anlamadım

AA yı düşürt o zaman sen

AA yı nvidia denetim masasından oyunu seçip mi açıyorsunuz.Oyun ayarlarında görmedim.
    Bir de kararsız kaldım netim kotalı acaba driver olarak 266.35 betayı mı indirsem yoksa 266.44 ümü hangisi daha iyi performans veriyor;yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acerium -- 19 Ocak 2011; 10:33:09 >

• ATI de AA uygulaması

Super Sampling 16xEQ Morfolojik Filtreleme 16xAF 64xMozaik Döşeme(Tesselation)(Tabi varsa büyük ihtimal oyun desteklemiyor)

Lambo Çalışmam Son Resim Özel Far Detayını Göstermek İstedim

Daha isterseniz bir sürü çeker koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 19 Ocak 2011; 19:11:30 >

• Ya millet hot pursuit te EMP,Spike ve jammer tam olarak ne işe yarıyor ve nasıl çalıştırılıyor ben numaralara basıyorum bazen olup bazende olmuyor nasıl olicek bu iş bi el atın...
  • Nvidia'da AA
    8xQ + 8x SGSS AA + 16xAF

• quote:

Nvidia'da AA
    8xQ + 8x SGSS AA + 16xAF

ayarları kontrol panelindemi açıyosun ss eklermisin?

• @komiks
    Nvidia Inspector'den açıyorum, daha ayrıntılı

Nvidia Inspector 1.94
    http://blog.orbmu2k.de/tools/nvidia-inspector-tool

• Bu adamlar bıraksınlar artık bu işi.
  • @adilx: nvidia inspector nasıl bişey ? kullanmaya üşeniyorum çünkü ço kkarışık gibi geliyor. farkı ne normal nvidia control panelden ? yani orda açtığımız 8xTRSSAA falan var burda daha çok şeymi var ? anlayamadım
  • ya bu fragmanlardaki görüntü kalitesini alabilmem için illa masa üstü bilgisayar olmak zorundamı :)
    i7 li gt335 li bir dizüstü bile vasat bir görüntü kalitesi sağlıyor
  • quote:

Ya millet hot pursuit te EMP,Spike ve jammer tam olarak ne işe yarıyor ve nasıl çalıştırılıyor ben numaralara basıyorum bazen olup bazende olmuyor nasıl olicek bu iş bi el atın...

Standart kontrol düzeni o kadar saçma salak bişeyki bende kullanmakta zorlanıyorum.Değiştiriyorum kaydetmiyorda :D

Num2 - spike strip - diken bırakıyor yola
    Num4 - emp - elektroşokla hedefteki araca zarar veriyor
    num8 - turbo - turbo ne demekse artık insan başka birşey der,araçların alayı turbolu nerdeyse,ilkokul çocuklarının ağzından düşmez artık,turboya basmak :D
    num6 - jammer,adı üstünde ama tam olarak nerelerde kullanılması gerek henüz pek çözemedim

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.